Chapter 15

3.2K 90 15
                                    

*POV Sofie*

Ik zit op mijn kamer op mijn bed een boek te lezen. Het gaat over een badboy dat een eerlijk en aardig meisje wilt. Hij doet er alles aan maar het meisje laat het niet toe. Het is wel een mooi boek. Trouwens Niall & Juul zijn een stelletje, ze zijn zo lief samen! Opeens gaat de deur open en staat Liam daar.

'Heei Li.' zeg ik. 'Heei Soof. Hoe gaat het?' vraagt hij. 'Ja prima, gewoon, even rustig een boek aan het lezen.' zeg ik met de nadruk op rustig. 'Haha ja ik snap wat je bedoelt. Het is beneden met hun ook zo druk!' zegt Liam lachend. 'Maar Li, wat kwam je eigenlijk doen?' vraag ik nieiwschierig. 'Nou, ik wou je eigenlijk wat vragen.' zegt hij zenuwachtig. 'Oké, wat wil je me vragen?' 'Zou je vanavond, misschien, met mij op date willen?' vraagt hij. 'Ja, lijkt me super leuk!' antwoord ik vrolijk. 'Oké top! 8 uur voor het huis?' 'Ja, prima.' antwoord ik. 'Oké, tot straks.' 'Doei Li.' en hij loopt weg. Omg, ik heb vanavond een date. Ik ga meteen de meiden roepen!

*POV Julia*

We zitten met z'n allen op de bank TV te kijken. Behalve Liam en Sofie. We weten allemaal dat Liam Sofie mee uit gaat vragen. Nouja, de meiden dan, de jongens weten het niet. Op een gegeven moment horen we Sofie onze namen roepen. We kijken elkaar aan en zeggen tegelijkertijd hetzelfde. 'DATE!' schreeuwen we, en we staan tegelijkertijd op en rennen naar boven. We horen de jongens nog lachen, maar ach, onze vriendin heeft een date! Laat ons.

We kloppen op Sofie's kamerdeur en ze zegt dat we binnen mogen komen. We gaan op haar bed zitten en beginnen met kletsen. 'Hij heeft je mee uit gevraagd he?' vraagt Maria enthousiast. 'Jaa..' zegt Sofie verlegen. 'Awh je bloost.' zeg ik met een babystemmetje. Daardoor gaat Sofie alleen maar meer blozen. 'Maar meiden, willen jullie me helpen?' vraagt ze. 'Ja tuurlijk!' antwoord ik.

'Ehm meiden, kan iemand mij ook helpen?' vraagt Liv nerveus. 'Hoezo?' vraagt Maria. 'Nou ehm... Harry heeft me mee uit gevraagd.' zegt Liv. 'AWH IK ZEI HET TOCH! IK ZEI HET TOCH IK ZEI HET TOCH.' roep ik hard.

'Is het dan goed dat Julia Liv helpt en Maria mij?' vraagt Sofie. 'Is goed.' antwoord Maria. 'Oké succes girls, dan gaan wij vast beginnen. Toch Juul?' vraagt Liv aan me. 'Is goed! Doei meiden!' zeg ik en we lopen de kamer uit.

'Ik loop nog even naar beneden om tegen Niall te zeggen dat ik je ga helpen met je date.' zeg ik tegen Liv en ik ren naar beneden.

Ik loop naar Niall en ga voor hem zitten op mijn hurken. 'Heei Honey.' zegt Niall. 'Haai Sunshine. Ik kom even zeggen dat ik Liv ga helpen met haar date vanavond.' 'Met wie heeft ze een date dan?' 'Hazza.' antwoord ik grijnzend. 'Nou schiet maar op dan, houden wij vanavond filmavond dan?' vraagt hij met een pruillip. 'Sure sunshine, maar ik ga doeii.' en ik geef hem een kus.

××××

Weer aangekomen boven is Liv heen en weer aan het lopen. 'Wow, er is hier iemand zenuwachtig!' zeg ik lachend. 'Niet lachen Juul! Ik ben hartstikke zenuwachtig, het is wel DE Harry Styles he!' zegt ze frustrerend. 'Ja, maar ik zie ze niet zo, doe gewoon alsof hij niet beroemd is en maak er een fijne avond van!' stel ik haar gerust. 'Ja, misschien heb je gelijk. Dankje Juul.' zegt ze en ze geeft me een knuffel. 'Nou ga jij je maar douchen, ik ga wel kijken of ik leuke kleding voor je kan vinden.' zeg ik en ze loopt naar de badkamer.

Ik ga voor Liv's kast staan en pak al haar jurkjes en leg ze op haar bed.

Jurkje 1, een zwart strak jurkje met kant. Nee dat word hem niet.

Jurkje 2, een paars jurkje met glitters. Nee dat word hem al helemaal niet.

Jurkje 3, een wit met een grote zwarte strik in het midden. Dat word hem!

He Left Me • Louis Tomlinson Where stories live. Discover now