Chapter 6

3.9K 115 49
                                    

Hehee, sorry hij is een beetje laat vandaag, maar hier is hij dan. Veel plezier! ❤

💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩

*POV Julia*

Ik word wakker van, ja je kan het al raden, van Liv. ( A/N whaha kon je niet raden hea? 😂 ) 'Psst Juulje wakker worden.' fluisterde ze in mijn oor. 'Ja kom eraan.' zeg ik schor terug. 'Hoelaat is het?' vraag ik. 'Half 8.' 'Hoelaat moeten we op school zijn?' 'Half 9.' 'Oké ik kom er aan.' En ze loopt de kamer uit.

Als ik klaar ben loop ik naar beneden om te ontbijten. Als ik daar klaar mee ben pak ik mijn tas en lopen Liv en ik naar school, ja dat kan want we wonen heel dicht bij school.

Eenmaal de school binnen lopend zie ik allemaal kinderen rondom een prikbord staan. De lijst van de beroemdheden met de dansers zal er al wel ophangen. 'Zal ik maar even kijken dan?' vraagt Liv aan me. 'Ja, dat is goed. Ik wacht hier wel even.' En ze loopt naar het prikbord toe.

Een tijdje later komt ze terug met een bik smile op haar gezicht, jammer voor mij, zij zal wel uitgekozen zijn. 'Goed nieuws!' zegt ze enthousiast als ze aan komt lopen. 'Vertel!'

'We gaan samen op tour!' schreeuwt ze . 'Nee, dat meen je niet?!' ze ik.

'Dat meen ik wel!' zegt ze vrolijk. 'Maar... Met wie dan Liv?' vraag ik.
'Ehm.. Ehm.. Het spijt me voor je maar.. One Direction.' zegt ze zacht.

'U I-ik moet e-even naar d-de wc... I-ik b-ben zo t-terug.' Stotter ik en ik loop langzaam naar de wc. Als ik in de wc's aan kom loop ik naar een hokje, doe de deur op slot, de bril naar beneden en ga er op zitten.

Ik laat de tranen stromen. Waarom gebeurt mij dit nou, nu moet ik mijn ex-beste vriend onder ogen komen. En ik ken Louis, hij kan nog al smekend zijn. Maar hij zal me toch al wel vergeten zijn, net zoals ik hem WOU vergeten alleen dat lukte niet zo goed. Maar, wat als ik nou gewoon doe alsof ik hem niet meer ken. Dan zijn we gewoon 2 nieuwe vrienden die elkaar nog nooit gezien hebben. Ja, misschien is dat maar een beter idee dan dat ik een super awkward gesprek met HEM moet voeren.

Na nog een tijdje zitten te denken ga ik toch maar terug naar Liv.

'Naar de les gaan dan maar?' vraag ik als ik aan kom lopen. 'Ja is goed, gaat het een beetje?' vraagt ze. 'Ja het gaat prima, ik doe gewoon alsof ik hem nog nooit gezien heb in real life.' antwoord ik lacherig.

'Doe je hem dat niet heel veel pijn?' 'Hij is mij toch al vergeten, wat boeit dat nou?' En we lopen naar de les.

We zitten nu in de Nederlands les, ja inderdaad we hebben gewoon wiskunde, Nederlands en Engels en al dat soort hoofdvakken. Ik zit eigenlijk niet zo op te letten, het maakt ook niet uit, ik sta toch een 8 voor Nederlands.

Als eindelijk de bel is gegaan mogen we naar huis, het was de laatste les dus ja, ik ga niet voor niks op school blijven.

Eenmaal thuis aangekomen liggen er 2 brieven op de grond. 1 voor mij en 1 voor Liv. 'Liv er is post voor ons!' roep ik door het huis.

Liv komt aanlopen en ik geef haar de brief. Daarna maak ik mijn brief open:

Beste Julia Brooks,

We hebben jou uit velen dansers en danseressen gekozen om mee op tour te gaan met one direction.
Met wie je samen gaat dansen bespreken we op 28 augustus om 14:00 in de arena backstage.

He Left Me • Louis Tomlinson Where stories live. Discover now