Chapter 16

2.8K 85 18
                                    

*POV Julia*

We zijn een paar weken verder. We zijn al weer 2 weken terug in Londen. In die 2 weken hebben we op sommige liedjes dansen beoefend. Niet op alle, want de jongens zingen ook gewoon liedjes zonder te dansen. De liedjes waarop ze dansen zijn:

- What a Feeling
- Temporary Fix
- Wolves
- Never Enough

We staan nu backstage. Over een aantal minuten begint ons eerste optreden. We hebben net een interview achter de rug waarin we bekent hebben gemaakt dat Niall&Ik , Liam&Sofie en Harry&Liv een stelletje zijn. De jongens zeiden dat we niet op Twitter mochten kijken. Maar ik kan het niet laten dus ik laat ze eerst geloven dat ik het niet doe, en na het optreden ga ik gewoon kijken.

'Over 5 minuten moeten jullie op!' hoor ik iemand zeggen. 'Oké!' word er terug geroepen.

'Ik ben zo zenuwachtig.' zegt Liv.
'Ik ook.' antwoord Sofie en Maria knikt instemmend. 'Ik niet zo, we hebben er lang op geoefend.' zeg ik. 'Doe gewoon wat je moet doen en let niet op al die meiden die hun stem verkloten om naar een paar doodnormale jongens te schreeuwen.'. 'Hahaha tuurlijk Juul.' zegt Maria lachend. 'Wat? Het is toch zo?'

'Komen jullie meiden? Jullie moeten vast klaar gaan staan.' zegt die gast die dat allemaal regelt. We lopen naar het podium en gaan klaar staan. Wij kunnen het publiek zien maar het publiek ons niet. De muziek start, de lichten gaan aan, en we beginnen met dansen.

♣♣♣♣

Na het concert zitten we met z'n allen in de kleedkamer te praten over hoe de show ging. 'Het ging super!' zegt Sofie blij. 'Ja, het was zo gaaf om te doen!' zeg ik enthousiast. 'We zijn trots op jullie.' zegt Niall en hij geeft me een kus. 'GROUPHUG!' roept Louis en ik voel 9 lichamen boven op me. 'Guys, girls, lucht...' mompel ik. 'Haha sorry.' zeggen ze.

Na nog een tijdje gekletst te hebben komt Simon opeens binnenlopen. 'Hallo allemaal, ik heb nieuws.' zegt hij. 'Jullie zijn voor morgen uitgenodigd op een gala. Er komen heel veel beroemdheden. Je gaat samen met je danspartner. We hebben nog wel een kledingcode voor de dames. Maria, jij moet een korte strapless jurk. Sofie, jij moet een korte weide jurk. Liv, jij moet een lange, niet al te strakke jurk. En Juul, jij moet een soort baljurk. Maar jullie moeten wel er voor zorgen dat de jeuk bij je haar en zo past. Vooral jij Julia. Morgen moeten jullie om 3 uur hier zijn, je make-up word dan gedaan. Zorg wel dat je je kleding hebt. En jongens, jullie moeten een pak aan die bij de jurk van je partner past. Succes met shoppen en tot morgen!' kondigt hij aan en hij loopt de kamer uit.

'Wat een informatie op de late avond.' zegt Niall zuchtend. 'Ja maar jij bent gewoon lui.' zegt Li lachend. 'Laat mij.' zegt Niall quasi-beledigt. En iedereen moet lachen. 'Zullen we maar naar huis gaan dan?' vraagt Louis. Iedereen knikt instemmend en we lopen naar de auto.

♦♦♦♦

We liggen in bed, en met we boedoel ik Niall en ik. Ik zit op mijn mobiel op Twitter. Ik lees de reacties onder de foto's van Niall en mij. Het zijn vooral haat reacties, het doet me vrij weinig. Ik besluit toch maar even er iets over te tweeten.

@juliabrooks: "I love my haters. They spend so much time thinking about me. Aren't they sweet?
X"

'Niall?' vraag ik. 'Ja Honey?' 'Ik hou heel veel van je.' 'Ik hou ook heel veel van jou Juul. En ik ben zo blij dat ik jou mijn meisje mag noemen.'

'Daar denken je fans anders over.' zeg ik. Niall zucht. 'Juul, heb je nou toch gekeken? Trek je er maar niets van aan, je bent perfect.' zegt hij lief en hij geeft me een kus. 'Hm, doe ik ook niet, kijk mijn laatste tweet maar.' mompel ik in zijn nek. Niall pakt meteen zijn mobiel erbij en opent Twitter. Na een tijdje zoeken vind hij mijn tweet, leest het en moet lachen. 'Goed gedaan schat.' zegt hij. 'Thanks sunshine, maar ik ga slapen trusten.' zeg ik en ik geef hem een knuffel en kus. 'Trusten.' zegt hij terug. Ik ga goed liggen en val in een droomloze slaap.

He Left Me • Louis Tomlinson Where stories live. Discover now