1. fejezet - Miss Autumn listája

3K 140 3
                                    

A világ két részre szakadt; vannak, akik a rablásban és gyilkolásban hisznek, és mind bűnözők a túlélésért. És vannak, akik az elnyomásban, erőben és a bürokráciában hisznek a céljaik elérése érdekében. A szervezettek vezetőjének a lánya volt, a világ kormányzói részén. Miután végig nézte, ahogy az anyját meggyilkolta egy kaotikus, majom, az életét egy küldetésre tette fel, annyit öl meg közülük, amennyit képes, addig, amíg az utolsót el nem pusztítja közülük  és amíg a fajtájuk ki nem hal. Arra képezték ki a halálig küzdjön, könyörtelenül, megértés nélkül. Szemei érzéketlenek voltak, elvakítottak és csak a célpontot látta. A szíve kőszikla volt. Koncentrált volt, robot, hideg és legyőzhetetlen. Gyönyörű volt, de a szépsége is egy eszköz volt, egy fegyver, amit az ellenségei ellen használt. Az apja küldetésekre küldte, ahol méregként használták, hogy elcsábítsa a legfelsőbb hatalmakat a világ legkaotikusabb részén, hogy megölje őket egytől egyig. És a csapdájába estek, minden egyes alkalommal. Nem ismerte a bukást, és nem is akarta megismerni. Ölésre képezték ki, és semmi sem számított neki. Többé már nem.

Miközben ő, piramist kezdett építeni az aljáról. Nem volt híve annak, hogy a cél szentesíti az eszközt, de a kormánnyal sem volt, és az ő szerepjátékukkal, mintha Istenek lettek voltak. Ebben az összetört világban nőtt fel, de többet akart. Valami jobban hitt, valami többen, mintsem, hogy az emberek ölnek, ha megölik őket. Tudta hogy kell ölni, és egy szempillantás alatt megtette, csak nem értékelte a súlyt, ami a szívét nyomta, amikor egy ember életét elvette, nem értékelte a kezéhez tapadó vért. Jó volt az ölésben, de nem akart az lenni. Az utcán nevelkedett fel, egyik táborból a másikba költözött, azonosítatlanul, elveszetten és elfeledetten. Volt egy-két barátja, de a világ, amiben élt a bizalom nem létezett, sem a szerelem, vagy az áldozás. Az egyetlen lehetőség egy olyasvalaki számára, mint Harry a túlélés volt.

"Harry, Malik irodájába." Barátja, Louis mondta és fejével az említett helyiség felé biccentett, mielőtt elsétált. Harry kötelezve volt, utasítást követett. Amint belépett az irodába egy kivetítőt látott, ami képeket vetített sorba.

"Styles, foglalj helyet." Zayn - Malik, aki Harry egyik barátja volt és csapattársa, parancsolta, figyelmét a falra irányította, ahol a képek követték egymást. Zayn volt a mindig komoly- dolgozz folyamatosan személy. Miközben Louis volt, aki nem vette komolyan a dolgokat. Harry értékelte benne, mert nem sok ember tartotta meg a humorát, amikor tanúi voltak annak, ami történt a világgal.

"Oké, szóval azon kéne dolgoznunk, hogy lecsapjunk a következő fegyver és ellátmány szállítmányra, amit a bürokratáknak visznek, de ehelyett..bővült a feladatunk." És ekkor egy kép jött elő egy lányról, fehér pólóban, fekete bőrkabátban. Haja kicsit nedves, de hosszú volt, és a látszatból ítélve puha lehetett. Harry érezte, hogy ajka elnyílt enyhén, mert gyönyörű volt. Szemei titokzatosak voltak, csendesek, de mégis érdekesek. Az arcán különböző sebek voltak, erős ütések nyomai, biztos volt benne és azon tűnődött hogyan történhetett ez meg egy lánnyal?

"Ő itt Autumn Griffin, David Griffin lánya és Liam Griffin testvére." Hallható zihálás töltötte meg a légkört, ahogy Harry szemei tágra nyíltak a felismeréstől.

"Haver, nagyon szexi lány!" Kiáltott fel Louis közelebb hajolva barátjához, de természetesen, Louis sosem tudott suttogni, így mindenki, aki körülöttük volt hallotta őszinte hozzászólását, ezzel Zanytől egy szemforgatást érdemelt ki.

"Ez az új célpontunk. El kell kapnod, a táborba hoznod, élve, hogy ki tudjuk hallgatni további utasításig."

"Várj, mióta rabolunk el embereket?" Végül Harry magához tért ámulatából, felemelkedett székéből, hogy láthatóvá tegye magát az ítélkező, kegyetlen tömeg számára. Egy mindent tudó vigyor terült el Zayn arcán, ahogy egy újabb képet fedett fel a lányról, amin ezúttal megtöltött egy fegyvert, határozottságot tükrözött minden vonása, merev vállai, szoros copfba fogott haja és hirtelen sötétté vált szemei.

"Amióta, te felkerültél a tenni valóinak a listájára."

Köszönöm, hogy olvasod a fordításomat, ha tetszik szavazz és ha késztetést érzel írj nekem pár sort nyugodtan! (:



Rupture h.s. au (magyar)Where stories live. Discover now