25. fejezet - "Jó reggelt."

887 74 8
                                    

Harry

Valahogy a végtelen csókok során nyelvével megnyalta ajkamat, mielőtt visszahúzta volna szájába, hogy én üldözőbe vegyem enyémmel, a szobámba támolyogtunk az ajtót a lábammal csaptam be magunk után, miközben mindketten levettük a ruháinkat.

Nem szakadtunk el egymástól, ajkai profin mozogtak enyémmel, mintha arra lettek volna teremtve, hogy engem csókoljanak. Kezével hajamba túrt és megszabadított fejkendőmtől, így a hajam tövén tudta húzni. Amikor levette a farmerját felugrott és lábait körém tekerte, a súlytól egy kicsit hátra tántorodtam és bevertem a fejem az egyik szekrénybe, amitől bele morogtam a szájába. Csak elvigyorodott és elmélyítette a csókot, hogy elmulassza a pillanatnyi fájdalmamat. Kezeivel megsimította a helyet, ahol bevertem a fejem, mielőtt újra a hajamba túrt volna. 

"Aranyos lennél egy púppal a fejeden." Lehelte a számba szinte alig egybefüggően.

 "Sosem vagyok aranyos, Griffin."

"De igen. Teljesen imádni való vagy."

"Imádni való?" És fordítottam a helyzetünkön, teste csapdába esett köztem és a fal között. Megrezzent a hirtelen durva mozdulatomtól, de gyorsan összeszedte magát, miközben ajkaim elhagyták övéit és a nyakára tértem, harapdáltam a sima bőrét, ami valahogy öt nap fogság után is ősz illatú volt. Autumnnak mindig ősz illata volt; mint az évszaknak. Szél illata volt, ami lefújta a faleveleket. Virágpor, ami a hideg levegővel szállt. Olyan volt, mint a tél és a nyár keveréke és mennyei volt.

"Próbálsz felizgatni, Styles?" Hangja rekedt volt, miközben enyhén izzadt bőröm ellen nyögött egyet.

"Attól függ, működik?"

"Nem kéne."

"Hmm?"

"Ez annyira rossz."

"Mióta érdekel, hogy mi rossz, Griffin? Elpuhultál?" Elhúzódtam egy nagyon kicsit és rá emeltem tekintetemet, amire csak enyhén elnevette magát, szemeit forgatta, mielőtt hátrébb lökött, amitől elvesztettem az egyensúlyomat és a földre estem. Azonnal felettem volt és újra megcsókolt.

"Szerencsétlen vagy." Nevetett a számba és fel akartam venni a hangot és újra lejátszani.

"Durva vagy."

"Nos, te pedig irracionális."

"És te unalmas."

"Nem vagyok unalmas, felkészült vagyok. És te túl makacs."

"Talán te nem vagy eléggé makacs." Bal szemöldökét felhúzta, mintha hümmögött volna a válaszom miatt, ami lenyűgözte.

"Érzelmes vagy."

"Te pedig szívtelen."

"Többé nem. Kurvára összetörtél, Styles." Hirtelen elmélyítette a csókot, kezei egyre agresszívabbá váltak és kétségbeesetté. Gyorsan változtattam a helyzetünkön , így ő feküdt alattam és én felé tornyosultam.

"Szívesen." Nevettem, mintha a legjobb viccet mondtam volna. A fejét rázta enyhén és nevetett velem, mielőtt kezeivel lehúzott, így teljesen rajta voltam.

"Ezért a pokolba jutunk majd."

"Nem ott vagyunk mér egyébként is?"

A nap lassan emelkedett fel és az ajtórésén bekúszott fénye és hamarosan életre kelt a kinti világ. Az emberek felkeltek,dolgozni mentek vagy edzeni. Vezérre volt szükségük, egy gondolkodóra, valakire, akiben megbízhattak. És én voltam ez a személy, de nem aznap. Nem akkor. Nem, amikor ott volt és féltem, hogy ismét faképnél hagy. Nem akkor, amikor minden jót éreztem egy rossz ember iránt, aki hirtelen jónak tűnt. Egy kopogás szakított minket félbe.

"Menj el." Kiabáltam, miközben elszakítottam ajkaimat övétől egy pillanatra és éhesen újra megcsókoltam.

"Nyisd ki, Zayn megőrült, Autumn kurvára megszökött."

És akkor lecsapott rám a megterhelő, lélekromboló valóság, hogy a foglyom volt és én az ő következő áldozata. Idegesen sóhajtottam egyet, ahogy lemásztam róla és az ajtóhoz sétáltam. Fejemmel hátra billentettem és néztem, ahogy elbújt a fürdőben. Kinyitottam az ajtót és Louist találtam ott, aki engedély nélkül belépett.

"Persze, gyere be  Louis." Gúnyolódtam és becsuktam mögötte az ajtót. Gyanakodva nézett körbe, mielőtt rám nézett.

"Miért vagy szex utáni hajad? És miért vagy félmeztelen? Mi folyik itt?" Mutatott rá vádaskodóan hajamra és felsőtestemre.

"Szereted meztelenül aludni. Ezt csinálják az emberek hajnal ötkor, alszanak."

"Rendben, akkor magyarázd meg ezt. Miért van a földön a ruhád keveredve Autumn ruháival, amiket akkor viselt, amikor a börtönbe vittem?" A ruhákhoz siettem és megfogtam őket, mielőtt az egyik szekrénybe dobtam.

"Nem a te dolgod,nos, ha végeztünk," Az ajtó felé fordítottam és gyorsan próbáltam kitolni.

"Itt van, igaz? Tudtam, kurvára tudtam, hogy tagadhatatlan szexuális feszültség van köztetek!" Amint kinyitottam az ajtót, hogy kidobjam meghallottunk valami hangot a fürdőből és egy suttogó basszust, ami megtöltöttem a csendes reggeli légkört. Louis tágra nyílt szemeit láttam utoljára, mielőtt rácsaptam az ajtót és Autumnhoz siettem.

Kinyitottam az ajtót és a zuhanyfüggönybe tekeredve találtam haja mindenfelé állt és szemei rettegve nyíltak tágra.

"Hogy az ördögbe sikerült ez?"

"Teljesen abszurd lenne, ha azt mondanám kurvára fogalmam sincsen?"

Ahogy néztem hogy próbált kiszabadulni a függöny körül, akár egy kisgyerek azon kaptam magam, hogy beleszerettem a mókás oldalába is. Felé sétáltam és a nevetésemtől visszhangzott a fürdőszoba, ahogy elvettem a szétszakadt függönyt és a kezembe összetekerem, miközben nevetése keveredett az enyémmel.

"Jézus úr isten, minden reggel így nézek ki?" Nevetése abba maradt, ahogy a csap feletti kis tükörbe nézte magát. Kétségbeesetten túrt egyik kezével hajába és próbálta elrendezni.

"Hogy a kurva életbe nézel ki reggel is ilyen jól?" Morogta.

"Ez az egyik tehetségem." Rántottam vállat és arcon pusziltam, mielőtt kiléptem a fürdőből.

"Louis rajta kapott minket és őt ismerve erről fog beszélni."

"A kicsi kék szemű Tomlinson? Elintézhetem, ha akarod." Kidugta fejét az ajtón és ártatlannak tűnt. Ismét nevettem. Gyakran tettem, amikor a közelembe volt, így észrevettem.

"Ha arra kerül a sor, észben tartom." Vállat rántott és újra eltűnt a fürdőben. És meg tudtam volna szokni; mellette kelni, csókolni az éjszaka folyamán, megmenteni a saját maga esetlenségétől, nevetni rajta, beszélgetni vele, mintha a világ sosem érne véget. Pár pillanattal később felém sétált, enyhén szájon csókolt és őszintén elmosolyodott.

És igen, határozottam meg tudtam volna szokni.

---
Sziasztok! :) Bocsánat, hogy csak ma hoztam részt, de tegnap nem voltam életképes (Éljen a 4 nap gólyatábor:"D)  De most itt lenne a friss, viszont jövő héten nem biztos hogy lesz rész, de utána mindenféleképpen lesz! 

UI: Díjak plusz kihívás kitétele is késik, jövő hét után számítsatok rá (:

Rupture h.s. au (magyar)Where stories live. Discover now