Scrisoarea 11

370 43 3
                                    

Sierra. 

'' Bună, iubitule! 

Acum încep eu cu un 'E ok.' Măcar ai răspuns acum.  

Cum merg vizitele la psiholog? Sper că din ce în ce mai bine pentru că te vreu acum lângă mine, să te țin în brațe și să te sărut. Cum ai zis și tu, și de nopțile noastre de dragoste îmi este dor. 

Te vreau lângă mine, înțelegi? Deci, pune-te pe treabă și fă-te bine pentru că am de gând să întemeiez ceva cu tine, bine?

Îmi e al dracului de dor de tine, iubitule! Ce mă întristează cel mai tare e că urmează să vină tata, iar mama s-a predat prea ușor, sigur pregătește ceva! Chiar dacă sunt divorțați, tot plănuiesc ei ceva împotriva noastră, vine pentru mine, nu pentru ea.

Mă jur că dacă tata îmi zice ceva legat de tine, voi vorbi cu mama ta și mă voi muta la ea până ieși tu din House Screaming. Deci, nu mai întârzia pentru că mama are planuri serioase să renunț la tine, dar, te asigur, că nu se va întâmpla. Te iubesc prea tare.

Mama Dalia mi-a spus că ești din ce în ce mai bine și că îți este dor de mine. Cum ți-am spus, sentimentul e reciproc, ba chiar mai mult ca la tine! A mai spus că plângi de câte ori deschide subiectul 'Sierra'. Nu o mai face, te rog! Și eu plâng, recunosc, dar nu vreau să văd diamantele alea de ochi plângând. Te rog.

Ce zici să-ți fac o vizită? Te rog, lasă-mă să vin! Mor de dorul tău și nu cred că mai rezit mult fără tine. Te rog, voi veni cu mama ta și nu voi sta mult. Vreau doar să te simt din nou aproape. Te rog din toată inima ce-ți aparține.

Te iubesc mult, viața mea!''

-Ești sigură că e bine ce faci, scumpo? vocea blândă a mamei mă face să tresar după ce arunc o ultimă privire scrisorii pătate de lacrimi. Adică, e ceea ce îți doreți?

-Da, mamă! Îl iubesc, iar asta nu se va schimba deloc! spun la fel de calmă ridicându-mă de pe scaun. Te rog, tata vine să mă vadă, nu face vreo prostie pentru că dacă el îmi zice ceva legat de Harry, eu plec! mă explic rar, iar ochii ei se măresc, dar nu mai spune nimic.

_____________________

Heii!

Capitol nou, scrisoare nouă, acțiune nouă. Tot azi mai pun un capitol și-mi pare extrem de rău că durează atât să pun un capitol sau două, dar sunt clasa a VIII-a și trebuie să învăț.

Cu tot învățatul meu, notele la simulări sunt de tot rahatul. La voi sunt bune?

Vreau păreri și cine vrea dedicație? Puup. 

Katherine L.

Scrisori schizofreniceWhere stories live. Discover now