Reîntâlnirea II

347 41 4
                                    

Autor.

-Uite pe cine am adus!

Propoziţia spusă de paznicul Phil le-a creat fluturi în stomac amândurora. Emoţiile dădeau pe afară în cazul amândurora.

Dorul pe care au trebui să-l înfrâte s-a sfârșit acum, dar nu pentru mult timp pentru că va veni momentul când ea va trebui să plece din nou.

Inima lui bate, iar pulsul ei se joacă pe fiecare părticică a corpului. Amândoi abia așteaptă să se atingă, să se sărute, să se privească.

Ochii lui aţintesc imediat micuţul corp firav ce-și face loc pe ușa camerei lui. Picioarele ei aproape că ae transformă în gelatină numai când privirile li se intersectează.

Ușa de la intrare este închisă în urma ei, după care ea își formează zâmbetul de care el s-a îndrăgostit.

-Harry!

-Sierra!

Își ţipă fiecare numele celuilalt la unison. Ea începe să fugă spre el sărindu-i în braţe și înconjurându-i gâtul cu mâinile sibţiri. Se ridică puţin pe vârfuri pentru a ajunge la el.

El îi înconjoară talia cu mâinile mari și puternice strâgând cât mai tare. Își dorește să o aibă mereu cu el, dar știe că nu poate.

-Iubito... șoptește Harry prinzându-i faţa între palmele lui mari.

-Iubitule... îl imită Sierra.

-Mi-a fost atât de dor de tine! șoptește Harry.

Fruntea lui se lipește de a ei, iar ochii le sunt intersectaţi. Frumosul tablou strălucește în jurul lor datorită iubirii ce nu va fi stricată indiferent de ce se va întâmpla.

-Nu întreci dorul meu! spune Sierra.

--------
Bum!

Capitol nou!

Va fi destul de lunga reintalnirea asta, dar sper din tot sufletul sa va placa.

Vreau pareri.

Multumesc pentru cele 1,26 k de vizualizari. Va iubesc din toata inima mea!

Katherine L.

Scrisori schizofreniceWhere stories live. Discover now