8.fejezet: A szülinapi party 2.rész

1.6K 118 9
                                    

Sziasztok! Megérkezett a várva várt rész,ami sokkal hosszabb lett,mint a többi:) Nem vagyok teljesen megelégedve vele,de talán azért,mert elég ihlet hiányban voltam mikor megírtam! Ettől függetlenül remélem tetszik! Köszönöm a vote-okat és a kommenteket:) Igazán hálás vagyok!❤❤
Jó olvasást!

****

Hangos taps fogadta Taylor érkezését.

A nő kecsesen sétált le a szőnyeggel borított lépcsőn,aminek aljában rengetegen várták. Nagy számban férfiak. De hát mit csodálkozzon az ember? Ki ne lenne oda egy gazdag és gyönyörű nőért!?
Öntudatlanul is Stylesra vándorolt a szemem,majd (magam sem értem,hogy miért) megkönnyebbülés áradt szét bennem,ahogy megláttam, hogy őt nem hozta nagy lázba a kisasszony érkezése. Mostmár komolyan összeszedhetném magamat! És mi van akkor,ha érdekli egy csinos nő?! Az ő dolga..

- Minden rendben, Tomlinson?- szólított meg hirtelen Harry,bizalmasan a karomra rakva a kezét.

Nem tudom miért,de ideges lettem. Az egész Styles hibája!
Miért vagyok zavarban, ha vele vagyok?! Miért bizsereg a bőröm ott, ahol hozzám ért?! Miért ver hevesen a szívem?! Miért gondolok vissza magamat meghazudtolva folyamatosan a ma reggelre?
Ez kész őrület...

-Igen,jól vagyok!-mondtam talán kicsit durvábban, majd elhúztam a karomat ,távol az övétől.

Összevonta a szemöldökét,s szólásra nyitotta a száját, ám ekkor egy női fej kúszott a látóterébe. Taylor Swift. Ökölbe szorítottam a kezemet,de aztán el is engedtem. Nem ismered, nem utálhatod Louis-mondogattam magamban,mint valami mantrát.

- Rég láttalak, Harry! Sokáig eltűntél, már aggódtam érted!-ölelte magához egy pillanatra Stylest, aki készségesen viszonozta azt.

- Dolgom volt Taylor, és sok a munka is.- válaszolt a főnököm.

Kezdtem magam hülyén érzeni. Olyan vagyok, mint egy harmadik kerék. Szar érzés.Egy kicsit arrébb léptem.

-Erre van a titkár, nem? Majd ő elintézi! Nem erre vetted fel?- kérdezte csípőre tett kézzel és bosszús ábrázattal.

Harry sóhajtott egyet, majd Taylor mögé nézett, ahol összeakadt a tekintete az enyémmel. Láttam megvillanni benne a bocsánatkérést . Halkan megráztam a fejem ,és újra a belenéztem a szemeibe . Nem akartam mégis teljesen rabul ejtett. Soha életemben nem láttam még ilyen szép zöld íriszeket. Fogadni mernék,ha lekapcsolnánk a lámpákat még sötétben is világítana!

Swift követte a főnököm tekintetét,minek következtében az ő szemei is rajtam állapodtak meg.

-Hát te meg ki vagy?- kérdezte lenézően. Próbáltam nem magamra venni ezt a hangstílust.
Kihúztam magamat és úgy válaszoltam:

- A nevem Louis Tomlinson, kisasszony.

- Ő a személyi titkárom,Taylor!- egészített ki Styles.

A lány végigmért a tekintetével,majd újra Harry felé fordult:

-Nem tudtál volna jobb kinézetű embert összeszedni?

-Ohh szóval az jobb lenne,ha egy modell lenne az oldalamon? - kérdezett reflexszerűen vissz a főnököm gúnyosan,mire Taylor elhallgatott.
Nem vettem magamra a megjegyzést,de örültem annak,hogy tulajdonképpen kiállt értem.
Akaratlanul is a szám elé kaptam a kezemet,nehogy kikívánkozzon egy mosoly. Valamiért elégtételt éreztem. Úgy látszik mégse annyira mámoros a kapcsolatuk,legalábbis Harry részéről. Ennek, azért némiképp örülök. De miért is..?

Nightly Secretary/Larry Stylinson fanfiction magyar/Where stories live. Discover now