20.rész: A vágy tengerében (18+)

1.9K 119 22
                                    

Sziasztook megérkezett a következő rész is:) Nem tudok mit hozzáfűzni. Lehet nem lett a legjobb, de ez az első 18+-os fejezetem, szóval ezt nézzétek el nekem:) Bocsánat,hogy most hozom,de tegnap kaptam vissza a gépemet,és rosszul is voltam:( Remélem azért tetszeni fog:) Nem is húzom az időt:) Jó olvasást:)❤️❤️

***

Hevesen viszonoztam a vágytól fűtött csókját. Hatalmas tenyere a fenekemet markolta,élvezetes nyögéseket kicsikarva belőlem. Kezeimmel megragadtam a rakoncátlan tincseit,s meghúztam azokat. Tudtam,hogy ezt nem itt és nem most kellene csinálnunk,de egyszerűen nem bírtam parancsolni magamnak. A férfiasságom éledezni kezdett,és enyhülésért kiáltozott.

Számba hatolt nyelve harmonikus táncot lejtett az enyémmel. Egy aprót harapott az ajkamba,mire döbbenten vettem tudomásul,hogy egyre jobban felizgatott az,ahogy megtapasztaltam a vért az ínyemben.

Kezeimmel megragadtam az ingét és még közelebb vontam magamhoz. Ő lenyúlt az ernyedten lógó lábaimhoz, aztán a derekához szorította egyértelmű utasításként. Tettem,amit kért, majd combjaimmal körülfogtam a testét,majomként csimpaszkodva rá. Egy hatalmas nyögés csúszott ki az ajkaim közül,ahogy megéreztem kemény farkát,amint az enyémhez préselődött. Teljesen elvörösödtem.

Megszakította a csókot,majd megpuszilta az államat, s mélyen a szemembe nézett vérvörös íriszeivel.

-Te az enyém vagy ,megértetted? Már akkor az enyém voltál, mikor beléptél az ajtómon,és elfogadtam a munkádat. Nem fogom engedni, hogy bárki is hozzád érjen.- mondta, miközben csípőjével elkezdett hozzám dörgölőzni nyögéseket kicsikarva belőlem. Az élvezet és a vágy olyan hatalmas volt bennem, hogy semmit nem tudtam válaszolni,mégis ezek a szavak megmelengették a lelkemet. Szóval számítok neki.

Testemmel megfeszültem,amint keze a nadrágomhoz nyúlt,és a gombokkal kezdett el babrálni. Sejtettem mi következik, de egy kisebb pánik lett rajtam úrrá. Láthatóan ezt ő is észrevette,mivel megállt a mozgásba,és gyengéden rám pillantott.

- Ne félj..- búgta mély,rekedtes hangján közvetlenül a fülembe, mire jóleső libabőr futott a testemen végig. Egy aprót bólintottam,s mély levegőt vettem,hogy lenyugtassam gyors, szinte pánikszerűen verő szívemet.- Csússz feljebb, Lou! -adta ki az ukázt, amit készséggel teljesítettem is, és a asztallapon keresztül siklottam beljebb. A tárgyaló levegője megváltozott, ahogy újra mozgásba lendült a csípőnk. Letépte rólam a pólómat.

Kezei ismét elindultak, majd a nyakamhoz hajolt ,aztán végigcsókolt a felhevült bőrömön. Csak nyöszörögtem, ahogy gyengéden harapdálni kezdte a felületet.

-Halkabban, Tomlinson! Mi lesz ,ha meghallanak minket?- kuncogott csendesen. Akadozva fújtattam. Mintha az én hibám lenne?!

Ujjait az immáron szavadon hagyott alsómba csúsztatta,és masszírozni kezdett odalent. Nem hittem volna,hogy létezik ekkora élvezet. Egyik kezemmel be kellett fognom a szám,nehogy a kint lévők meghalljanak.

Kicsit megemelt,lehúzta rólam a nadrágomat egészen a bokámig. Idegesített,hogy bár én mindjárt meztelen leszek, róla egy ruha sem tűnt el.

Fél kezemmel gombolni kezdtem az ingét,ujjaim meg-megremegtek,a farkamba érkező impulzus miatt. Felkacagott ügyetlenségemen, és inkább segített. Ahogy felsőteste csupasz lett,láttatni engedte tetoválásait,amikről eddig nem is tudtam. A mellkasán két madár "repült", V vonalán rejtélyes növények ringatóztak gyors lélegzetvételei következtében, középen pedig egy pillangó ékeskedett. Egyszerűen gyönyörű volt.

Ajkaimat a nappali lepke mintájára vezettem, és körberajzoltam. Éreztem,ahogy Styles lélegzete elakad.

Tenyerét kivette átázott alsómból,majd azzal a lendülettel le is tépte rólam az utolsó ruhadarabot. Férfiasságom megrezdült a hideg levegőtől. Próbáltam eltakarni a kezemmel a büszkeségem, ami szabadon himbálózott, de Harrynek más tervei voltak.

- Ne takard el magad előlem.. Gyönyörű vagy. - súgta nekem, aztán hátradöntött a fagyos asztalon. -Tudod hol fekszel most?- faggatott. Türelmetlenül megráztam a fejem. Legszívesebben üvöltöztem volna, hogy most azonnal érjen hozzám , ennek ellenére csöndben maradtam. Még a végén meghallanak. -Itt szoktam ülni a tárgyalásokon. Így legalább az unalmas órákban is a te élvezet ittas nyögéseidre fogok gondolni. -mondta szégyentelenül, az én arcom pedig egyre jobban hasonlított egy érett paradicsomra.- Most pedig nyögd a nevem, Louis!

Lehajolt, s szájába vette a mellbimbómat,és ingerelni kezdte.

-Harrehhh..-nyöszörögtem elfúló hangon. Gyengéden harapdált,itt-ott kiserkentve a vérem,ami fel is nyalt rögtön. Ahogy a V vonalamhoz ért,összerezzentem a várakozástól. Enyhén rálehelt az érzékeny bőrre,én pedig csak dobáltam magam tehetetlenül.

-Nocsak,nocsak milyen türelmetlen valaki...-suttogta szórakozottan.

- Ké-kérlek... -könyörögtem neki.

Felpillantott rám,elvigyorodott,és teljes egészében bekapta a férfiasságomat. Felkiáltottam. Harry két kezével lefogta folyamatosa ficánkoló csípőmet,majd ütemesen mozgatni kezdte a fejét. Nem bírtam magammal. Az orgazmus egyre közeledett, Styles pedig hol harapott,hol pedig szopott. Mikor már csillagokat kezdtem látni,megpróbáltam eltolni a fejét, de nem engedte magát. Pár perccel később hatalmasat élveztem szájába. Ő készségesen lenyelte mindet,majd feltornázta magát hozzám, és megcsókolta számat.

Még mindig a gyönyör hatása alatt álltam,ezért csak akkor ocsúdtam fel, mikor zongorista ujját megéreztem ánuszomnál, ahogy lassan cirógatni kezdte. Sietősen odakaptam,mire kérdőn nézett rám.

-Én..én ezt nem itt akarom..-fordultam el vérvörös fejjel. Megértően elmosolyodott, s bólintott egyet, de nem állt meg, folytatta tovább a műveletet. Ijedten pillantottam rá.

-Nyugalom..nem megyünk tovább..

Abbahagyta,aztán odahajolva hozzám egy csókot lehelt az ajkaimra. Fáradtan viszonoztam. Felsegített, nadrágja zsebéből egy pézsét vett elő, s felém nyújtotta. Sajnáltam, hogy én nem tudtam kielégíteni. De majd legközelebb.-határoztam el magamban.

Letöröltem a hasamra csorgó ondót, és leugrottam az asztalról.

Épp az utolsó ruhadarabomat -a nadrágomat- vettem fel mikor két kéz ölelt át. Harry már teljesen fel volt öltözve. Megfordultam a karjaiban,s kíváncsian tekintettem rá.

-Menj haza nyugodtan,és pihend ki magadat. -mosolygott- Hívok neked egy kocsit.

Kimerülten bólintottam egyet,majd befejeztem az öltözködést. Mindketten az ajtó felé tartottunk,hogy aztán kilépjünk abba a világba, ahol nem vagyunk mások csak egy főnök és egy titkár. Ahol a mi szerelmünk nem más csak egy fantázia szüleménye.

A valóságba

Nightly Secretary/Larry Stylinson fanfiction magyar/Where stories live. Discover now