3.18

2.1K 118 2
                                    

***Harry pov***

Kai sugrįžau  namo,visur buvo tamsu,tik neryški šviesa sklido iš miegamojo,tyliai įėjau į jį ir sustingau nuo vaizdo. Liusi stovėjo prieš veidrodį ir stebėjo save. Ji ant kūno buvo užsitempusi baltą, mažai ką dengentį bodį,kuris velniškai seksualus. Plaukai surišti betkaip ir plius užsidėjusi akinius. Tai sušiktai seksualiausias vaizdas,kurį esu kažkada matęs. Mano tarpkojis pradėjo veržti.
-Ar tu sušiktai juokauji?
Vieninteliai žodžiai kuriuos galėjau ištarti,Liusi pašoko truputėlį išsigandusi.
-Tu nustok mane gazdinti vieną kartą!
Ji subarė mane ir eilinį kartą treptelėjo koja,rankas užsidėjusi ant klubų!
-Liusi,tu seksualiausia moteris žemėje.
Pradėjau eiti link jos nusimesdamas maikę. Ji švelniai nuraudo ir išsišiepė.
-O tu seksualiausias vyras žemėje Harry.
Pasakė šiektiek prikimusiu balsu.
-Ar tu dažnai taip vaikštai apsirengusi kai manęs nėra namuose?
Paklausiau jos,kai savo klubais prispaudžiau ją prie sienos. Liusi uždėjo savo delniukus ant mano nuogos krūtinės.
-Ne,šiandieną pirmas kartas.
Pasilenkęs bučiavau jos krūtis,kol ji tyliai aiktelėjo.
-Erzini mane mažute. Taigi žinai,kad aš negaliu valdytis. O kai tu atrodai taip.
Ji tik suinkštė ir dar labiau prisispaudė klubais prie manęs. Rankutėm nuslinko žemyn ir suėmusi mano kelnių sagą atsegė ir nusmaukė kelnias žemyn.Pasimuistęs tik su kojomis jas nusėmiau išvis. Apglėbiau viena ranka jos liemenį ir prisitraukiau jos visą kūną prie savęs. Gašliais dideliais bučiniais bučiavau ją,kol ji glostė mano kūną.
-Liusi. Aš toks laimingas tave turėdamas.
Tesiau bučinių ataką ant jos kaklo.
-Harry,psimylėk su manim.
-Tą ir žadu daryti.
Nuvedžiau ją prie lovos,ji atsigulė jos viduryje ir erzindama mane išsirietė iškeldama savo dubenį. Nusimoviau trumpikes ir praskėtęs jos kojas atsiguliau tarp jų. Per bodį bučiavau jos kūną,krutis,pilvą. Nuslinkau žemyn,bučiavau jos moteriškumą,ji inkštė ir raivėsi.
-Aš dievinu tave su šiuo rūbeliu,bet noriu,kad tu jį nusirenktum.
Ji pakilo nuo lovos ir lėtais judesiais braukė sau per nuogas kojas. Šūdas! Ką ji daro?
Liusi glostė savo kūną,suimdama savo krūtį. Lėtai apsisuko,atsukdama man užpakaliuką,kurį lėtai judino. Nuo peties nusmaukė petnešėlę,kiek paglostė savo petį. Tą patį padarė ir su kita.
-Liusi!
Tai kankinamai didelė agonija. Ji apsisukusi lėtai nusivilko bodį ir gryžo atgal į lovą,atsiklaupusi ant keturių pradėjo bučiuoti mano lūpas. Negaliu kentėti daugiau,apukau ją nugara į save ir suimiau delnu jos tarpukojį jį suspausdamas. Liusi dar labiau išsirietė ir suinkštė. Staigiai iš stalčiaus pasėmiau prezervatyvą ir jį užsimoviau. Patį galiuką įkišau į pilnai sudrėkusią Liusi.
-Harry nekenkink manęs.
Dusliu balsu suaimanavo suspurdėdama.
-Kas mane kankino a?
Švelniais bučiniais nusėjau jos tobulą,nuogą nugarą tuo pat metu užpyldidamas ją visą. Nežmoniškai malonus jausmas būti joje. Judėjau lėtais stipriais judesiais,truputį užgulęs ją ir suėmęs vieną krūtį.
Liusi judėjo kartu su manimi ir garsiai alsavo. Pagreitinau tempą,nes nebegaliu ilgai valdytis. Ji pasiremė ant alkūnių,tad jos užpakaliukas dar labiau išsirietė. Atsitiesęs suimiau jį ir suspaudžiau. Judėjau jau visu greičiu artėdamas prie palaimos.
-Nagi mažute! Nagi!
Liusi išsitempė ir išrėkė mano vardą,pasiekdama malonumo viršūnę. Dar kartą smeigiau į ją iki pat galo nuleidau ir aš. Nežmoniškas orgazmas užvaldė visą kūną. Griuvau šalia jos leisgyvis. Ji tankiai kvėpavo nusukusi veidą nuo manęs. Gulėjo ant pilvo,visiškai nuoga,jos kūnas visda virpėjo. Priliečiau jos nugarą ir paglosčiau. Liusi atsuko veidą į mane,jos žandai buvo paraudę,o akys blizgėjo.
-Pasiilgau tavęs Harry.
-Aš tavęs taip pat mažute. Ar jau pasiruošusi miegoti?
-Taip.
Mieguistu balsu pratarė ir prisiglaudusi prie manęs užmetė ant mūsų anklodę. Priglaudė veidą man prie peties, o ranką permetė per mano pilvą.
-Labanakt.
-Labanakt lelyte.
Pabučiavęs jos kaktą,užmerkiau akis.

***Liusi pov***

Toks jausmas kad ši savaitė prabėgo velniškai greitai. Aš nespėjau susigaudyti,kas kaip,o jau penktadienio rytas,paskutinė diena universitete,paskutinė diena,kai aš esu antrakursė. Jau atsikėliau geros nuotaikos! Išėjusi iš vonios radau mielą staigmena. Na man ji miela,nes aš jį myliu. Harry sedėjo ant lovos,kojas nuleidęs ant grindų. Jo nuogas kūnas buvo truputėlį pašiurpęs nuo rytinės vėsumos,garbanos susivėlę,ir jeigu šiaip jos gražiai krenta jam ant veido,dabar jos gražiai stovi. Truputį patinusios akys buvo lengvai apsiblaususios.
-Labas rytas miegančioji gražuole! Kodėl nemiegi?
Harry ištiesė rankas link manęs,duodamas ženklą,kad aš prieičiau. Taip ir padariau,atsisėdau šonu jam ant kelių. Jis apviniojo savo rankas aplink mane ir padėjo žandą ant mano peties.
-Labas lelyte. Aš jau pavargęs.
Paglosčiau jo žandą.
-Kam atsikėlei tada?
-Noriu nuvešti tave į universitetą.
-Aš galėjau pasiimt tavo mašiną,tu butum pamiegojas.
Jis apdovanojo mane gražiausia savo šypsena ir plačiai pramerktomis akimis.
-Šmaikštauji nuo pat ryto,argi ne Liusi? Kelk užpakaliuką,man reikia apsirengt. Nebent važiuočiau taip.
Pakilau nuo jo,nužvelgiau vaikino aukštą,nuogą,kūną akimis.
-Tu taigi žinai,kad aš galiu pult į atlapus. Rizikuotum?
Harry nusijuokė ir pakilo nuo lovos.
-Einu apsirenkt karingoji princese Ksena!
Trumpam sujungė mūsų lūpas,užsidarė vonioje.

Really?  [LTU]Where stories live. Discover now