Bölüm 5 - Aile Kalesi

6.8K 381 22
                                    

Benim artık kutlamalarıma da, isyanlarıma da, serzenişlerime de alışmışsınızdır. Bu gün Bayram millet. Yıllardır içimde hep buruk depremler olan günler. Ben bu sene 22 yıldır bayramları görmeme rağmen 20 buçukda kaldım. Babasız bayramları yaşayanlar bilir mutlaka. Aramızda da vardır, essiz sakin, aslında hiç kimseye o acının gösterilmediği ve gülümsemek zorundaymış gibi hissedilen düzinelerce bayram geçirilmiştir. Ben yine depremlerime deprem katı bir bayram geçireceğim ama bunu tatmamış, acısıyla kavrulmamış her beden için umarım ki babasız bayramın tadını almaz damaklarınız. Melankolik halimle, ufak bir depresyonla, kafamdaki sıkıntılarla rahatlaya bildiğim tek yer satırlar... Henüz kimsenin bayramını kutlamamışken size böyle bir sürpriz yapmamın da yegane nedenlerinden birisi bu. Mesajlarınızda, yorumlarınızda o kadar benimsedim ki yüreklerinize ilk size iyi dilekler sunayım dedim. Hepinizin, tanıdığım tanımadığım her okuyan dostumun yüreğinin iyiliğini bilirim. Ayrıca eminim ki satırlarda kaybolan hiç bir insan kötü olamaz, hep böyle iyi kalmanız dileğiyle... 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Delirmek zorundaydık çünkü, şiirin tanrıya sadakat yemini var'dır

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Delirmek zorundaydık çünkü, şiirin tanrıya sadakat yemini var'dır.

                                                                            #UmayUmay / #CevapsızAğrı

                                               ---------------------------------------------

'Emir! Yakala!' bağrışı ile elinin altındaki arabayı yittiğinde adamın şok olmuş gözlerle Doğa'ya koşması bir olduğunda şükür ki bir yere çarpmadan yakalamıştı kızı.

'Abi ne yapıyorsun ya'

'Kafamı kırmaya çalışıyor.' Doğa'nın göz devirmesi ile beraber Emir kızın yanındaki boşluğa oturup sarılmıştı. Ayak üstü şamata eşliğinde koca grubun sarılması bittiğinde dışarı çıkabilmişlerdi ki Tibet sert fren sesini geldiği yöne dönerek gülümsemesini genişletti. Taner ise anında arabadan inerek kardeşine ilerlemeye başlamıştı. Genç adam da ona yürüdüğünde ortada buluşmaları ile özlemin haddini aştığını göstermek istercesine sarıldılar birbirlerine.

Karanlığın Şafağı |Şafak Serisi|Where stories live. Discover now