Bölüm 30 - Ağır Arıza

4.7K 315 23
                                    


Ben geç kalmaya alıştım. Siz de alıştınız herhalde ki hiç ses soluk yok. Neysem beni anlıyorsunuz artık. Hepiniz seviliyorsunuz. Kendinize cici bakın, iyi okumalar...

Snapchat: BiCeruVar

Instagram: BiCeruVar

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

...Bir seviyi anlamak

Bir yaşamı harcamaktır

Harcayacaksın...

-Özdemir Asaf

◾◽◾◽◾◽◾◽◾◽◾◽◾◽◾

'Sen de böyle yanıp kül olacaksın Tibet Kasırga. Kendi zirvenden düşüşün sevdan sayesinde olacak.' Arkasından gelen tanıdık sesle diken batmış gibi yerinden fırladı Tibet.

'Nasıl buldun?'

'Bulmadım, zaten biliyordum.' Adam elindeki kahveyi havalandırıp koltuğa yerleştiğinde Tibet kaşlarını derinlemesine çatmıştı.

'İnsanların özel alanlarına girmek suç baba.'

'Bana kalırsa insanın sevdiğine yalan söylemesi daha büyük suç.' Vuslat omuz silkerek kahvesinden bir yudum aldığından Tibet'de açık mutfağa ilerleyerek raftan kupa almıştı.

'Şuan onaylamıyor amcam, sen demez misin eğer büyüklerin onaylamıyorsa o işten hayır gelmez diye?'

'Derim tabi. Öyle de, ama Eymen şuan için onaylamıyor, yani onaylayacak ama bunu kabullendirmen gerekiyor. Savaşmadan toprak alan kaç devlet gördün sen? Tarih dersine matematik hocan mı giriyordu?' Tibet sıkıntıyla kahvesini alıp babasının yanına yerleştiğinde bakışlarını da camdan aşağı kendilerini atan suya dikmişti.

'Ya haklıysa, Doğa'ya zarar verirsem. Onu elbet bırakmayacağım ama biraz sakinleşmem gerek belki de.'

'Beraber üzülmeyip birbirinizi üzmeyecekseniz birlikte olmanızın ne anlamı var ki. Mesela söz konusu meclisi ele alalım. Muhalefetler olmasa iktidarın çekişmesini izlemenin nesi çekici olur? -ki muhalefet olmazsa çekişme olmaz, dolayısıyla siyasetin anlamı kalmazdı.' Tibet omuz silkse de Vuslat gülümsemişti.

'Veya maç düşün, futbol, basketbol, voleybol, hatta kort tenisi hangisi dersen, sonunda kazananların sevincini izlemeyeceksen ne önemi var o maçın. Çekici şeyler zordur evlat. Bu kupada olabilir, okul birinciliği de, her hangi bir projede ama eğer kazandığında sevineceksen en güzel zorluk sevgini kabullendirmektir.'

Karanlığın Şafağı |Şafak Serisi|Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin