Bölüm 31 - Bi Müsade

4.5K 330 23
                                    


Merhaba millet... 

BURAYA BİR DİKKAT ÖNCELİKLE!!! :)

Oradan bir 'Çok şükür, gelebildi.' mi duydum? Aaaa... Sanki birisi 'Bir gitti pir gitti.' diyor, çok kulağım çınladı çooookk... Ama öyle bir konuma geldim ki o benim gözlerim önüne yeni yeni sahneler getiren meleklere, perilere fazla mesai kitlemişlerde, işleri başlarından aşkın sanki. Güç bela yazdığım bölüm var hepi topu size gönderebileceğim. Bu ortadan kaybolmamı sırf meleklere, perilere bağlayamam. En nihayetinde okulum var, tabi üniversite sınavına ineklemediği kadar vizesine finaline inekleyen bir yazarınız. Ben ki beş senelik  (evet, evet birinci sınıfta kaldım.) lise zamanlarımda bir kitap kapağı açmamış kız şimdi dakika başı tekrar yapıyorum. Bir de çıtayı öyle yüksek tuttum ki bölüm birinciliğine oynayacağım diye kendi kendimi telkinliyorum. Sorarsanız en büyük sıkıntım; cinnet geçirtebilecek detayım, tekerine çomak soktuğum İNGİLİZCE!!!

Neyse, okul meselesini de bir kenara atarsak sırf Karanlığın Şafağı yok sonuçta, bir Kalbi Kor adında kitabımızda var. Tabi ona da ben az bölüm attığım için fazla fark edilmemiş olabilir bir bakın derim. 

Ayrıca bombalara gelecek olursam size layık bir hikayenin daha hazırlığına başlıyorum. Hazırda bölümü bulunsa da uzun uzun tanıtımı olacak. Ballandıra ballandıra bekleteceğim ki 'hadi artık' diyip bana baskı uygulayın. Yoksa tadı olmuyor.

Son bir ricam var sizden. Profilimdeki diğer hikayelere bakarsanız sevinirim. Ayrıca, INSTAGRAM üzerinden #KaranlığınŞafağı #ŞafakSökerken #KalbiKor hashtagleriyle bana hikayelerdeki sevdiğiniz sözleri, parçaları bildirirseniz çok çok çok sevinirim. Bu arada beni de instagram üzerinden BiCeruVar olarak arayıp tarayıp bulup, etiket yapabilirsiniz. 

Koccamaaaannnn seviliyorsunuz. 

Haydin iyi okumalar...


Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

          Yok öyle; umutları yitirip,

              Karanlıklara savrulmak.

Unutma, aynı gökyüzü altında,

                 Bir direniştir yaşamak.

                                 -Nazım Hikmet

---------------------------------------------------

Karanlığın Şafağı |Şafak Serisi|Where stories live. Discover now