Σύμπτωση ή όχι;

1.1K 110 12
                                    

   Αποκλείεται! Αυτός που με χτύπησε....
.....είναι ο Jackson!

    Έχω μείνει αποχαυνωμένη! Κοιτιόμαστε βαθιά στα μάτια. Συνειδητοποιώ ότι η απόσταση μεταξύ μας είναι πολύ μικρή. Νιώθω την ανάσα του να χτυπάει το πρόσωπό μου.

   Ξαφνικά ο Jackson ξυπνάει από τον λήθαργο και απομακρύνεται λιγάκι. Μου χαμογελάει και μου δίνει την τσάντα. Δεν μπορώ να αρθρώσω λέξη. Έπειτα βλέπει το μέτωπό μου και αλλάζει αμέσως διάθεση. "Θεέ μου! Είσαι καλά; Σε χτύπησα πολύ! Σου ζητώ χίλια συγγνώμη!" Σηκωνόμαστε όρθιοι και αυτός αρχίζει να μου υποκλίνεται. Ακουμπάω στο μέτωπό μου και όταν βλέπω τα δάχτυλά μου, είναι κόκκινα.

   "Ε-ευχαριστώ. Δ-δεν... όχι είμαι καλά." Τραυλίζω. Είναι η πρώτη φορά που βλέπω από κοντά έναν διάσημο, αλλά δεν είναι οποιοσδήποτε διάσημος αλλά ο Jackson. Ναι μεν δεν τον συμπαθώ αλλά δεν ξέρω γιατί αισθάνομαι τόσο παράξενα.
 

  "Είσαι σίγουρη; Το κεφάλι σου αιμορραγεί και φταίω εγώ γι' αυτό. Άσε με να σε περιποιηθώ." Μου χαμογελάει διάπλατα. Έχει πολύ όμορφο χαμόγελο και αυτό με κάνει να θέλω να τον χαζεύω συνέχεια. Μα τι με έχει πιάσει; Αγγελική στο ύψος σου!

   "Όχι, δεν χρειάζεται. Συγγνώμη που σας απασχολώ. Πρέπει να..." Προτού τελειώσω την πρότασή μου με αρπάζει από τον καρπό και αρχίζει να περπατάει πιο γρήγορα.

   "Δεν ακούω δικαιολογίες! Άσε με να σε φροντίσω!" Δεν μπορώ να κάνω τίποτα παρά να τον ακολουθήσω.

    Βρισκόμαστε μπροστά από τις τουαλέτες. Ο Jackson χτυπάει πρώτα την πόρτα για να βεβαιωθεί ότι κανείς δεν είναι μέσα. Σοβαρά τώρα; Τόση ώρα έψαχνα τις τουαλέτες και τελικά ήταν μπροστά μου;! Αφού δεν απάντησε κανείς μπήκαμε μέσα στις τουαλέτες. Ο Jackson, με το που συνειδητοποίησε ότι τόση ώρα κρατάει το χέρι μου, το άφησε απότομα και άρχισε να τρίβει το σβέρκο του με το χέρι του από ντροπή. "Είμαι ο Jackson." μου λέει.

  "Ξέρω ποιος είσαι." Του λέω αδιάφορα. Χαμογελάει.

   "Κι εσένα πως σε λένε;"

   "Αγγελική."

  "Μου φαίνεται δύσκολο το όνομά σου."

   "Το όνομά μου βγαίνει από τη λέξη άγγελος."

    "Οπότε θα σε φωνάζω Angel." Ένα μικρό χαμογελάκι μου βγήκε αυθόρμητα αλλά το έκρυψα αμέσως. Έπειτα έβγαλε από την τσέπη του ένα τσιρότο. Εγώ τον κοίταξα με το ύφος μα-καλά-κουβαλάς-μαζί-σου-τσιρότο;! και εκείνος χαμογέλασε. "Ξέρεις, οι διάσημοι κάνουν μικρο-τραυματισμούς πολύ συχνά γι' αυτό έχω πάντα μαζί μου τσιρότο." Εγώ απλά του έγνεψα καταφατικά. 

Ερωτεύτηκα τον λάθος διάσημο [GOT7 - Jackson]Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα