"Φωλίτσα"

598 64 14
                                    

Ξαπλώνουμε στο κρεβάτι του Jackson και κοιταζόμαστε αντικριστά. "Καληνύχτα." αναφωνώ με κλειστά μάτια.

"Επόμενος προορισμός Ελλάδα." μουρμουρίζει ο Jackson και έχω ορθάνοιχτα τα μάτια μου.

"Τι;!" λέω έκπληκτη αλλά ο Jackson έχει ήδη αποκοιμηθεί. Τι ξεστόμισε μόλις τώρα; Θέλει να πάμε και στην Ελλάδα;! Το μαρτύριο δε θα σταματήσει ποτέ! Ελπίζω να μην το εννοούσε. Μπορεί να το είπε στον ύπνο του, έτσι; Ή όχι; Αμάν βρε Jackson, σε άλλες περιπέτειες με μπλέκεις!



***************************************



Ο ήλιος φωτίζει το δωμάτιο και με ξυπνάει από τον βαθύ μου ύπνο. Αμέσως καταλαβαίνω ότι βρίσκομαι στο δωμάτιο του Jackson. Βλέπω το χέρι του να είναι τυλιγμένο γύρω από τη μέση του. Σηκώνω το βλέμμα μου και αντικρίζω τον Mark να κοιμάται στο απέναντι κρεβάτι. Πότε ήρθε αυτός; Το γεγονός ότι ο Mark και ο Jackson μοιράζονται το ίδιο δωμάτιο με φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση.

Σηκώνομαι από το κρεβάτι χωρίς να κάνω θόρυβο και κατευθύνομαι προς τη πόρτα. Την ανοίγω απαλά και βγαίνω από το δωμάτιο. Πηγαίνω προς το δωμάτιο του Jaebum και του Youngjae. Ας ελπίσουμε πως η Σεμίνα είναι εκεί. Ανοίγω προσεκτικά την πόρτα. Βλέπω την Σεμίνα και τον Jaebum να κοιμούνται αγκαλιασμένοι και αμέσως χαμογελάω. Έπειτα αντικρίζω τον Youngjae, ο οποίος γέμιζε το μαξιλάρι του με σάλια.



Πηγαίνω δίπλα στη Σεμίνα. Την σκουντάω απαλά για να ξυπνήσει. "Σεμινάκι....ξύπνα...." της ψιθυρίζω κι εκείνη αρχίζει να κουνιέται. Ανοίγει σιγά-σιγά τα μάτια της και με αντικρίζει.

"Τι θες;" λέει με την αγουροξυπνημένη της φωνή.

"Πρέπει να φύγουμε." της εξηγώ.

"Τώρα;"

"Ναι γι' αυτό σήκω." της λέω και αυτή προσπαθεί να σηκωθεί κατσουφιασμένη. Βγαίνουμε ήσυχα-ήσυχα από το δωμάτιο του Jaebum και του Youngjae και κατευθυνόμαστε προς την έξοδο.



"Καλημέρα κορίτσια." ακούμε τη φωνή του BamBam από πίσω μας και μένουμε ακίνητες. "Πάτε κάπου;" ρωτάει καθώς έρχεται προς το μέρος μας. Εμείς γυρίζουμε 180 μοίρες και τον αντικρίζουμε.



"Βασικά λέγαμε να φύγουμε." του απαντάω και πηγαίνω να πάρω τη βαλίτσα μου που την είχα αφήσει δίπλα από την πόρτα.



"Γιατί δεν κάθεστε για πρωινό;" ρωτάει ο BamBam και εγώ με την Σεμίνα ανταλλάσσουμε βλέμματα.



Ερωτεύτηκα τον λάθος διάσημο [GOT7 - Jackson]Место, где живут истории. Откройте их для себя