Στο σπίτι των GOT7

981 80 12
                                    

  *Ντριιιιιιιιιννν* 

   Το ξυπνητήρι χτυπάει σα τρελό. Δεν χόρτασα ύπνο. Όταν γύρισα από την JYP έπεσα ξερή για ύπνο και μετά διάβαζα μέχρι τις 2 τα ξημερώματα. Έχω εξαντληθεί. Δεν έχω καμία όρεξη να σηκωθώ από το κρεβάτι. 

   
    "Αγγελική, ΞΎΠΝΑ!" η Σεμίνα μπαίνει μέσα στο δωμάτιο και αρχίζει να με ταρακουνάει. Και βέβαια, αφού αυτό δεν έχει αποτέλεσμα, τώρα χοροπηδάει επάνω στο κρεβάτι μου. Υπέροχα! Δεν έχω άλλη επιλογή από το να σηκωθώ. Η Σεμίνα είναι ικανή να το κάνει αυτό όλη μέρα. 

    "Εντάξει! Τώρα ξύπνησα! Φύγε!" της φώναξα. "Δεν σε πιστεύω. Άμα φύγω θα κουκουλωθείς πάλι με την κουβέρτα." σταυρώνει τα χέρια της. Σηκώνομαι όρθια και τεντώνομαι. "Είδες; Σηκώθηκα. Ευχαριστημένη;" εκείνη μου χαμογελάει. "Πολύ! Τώρα πάνε στο μπάνιο να ετοιμαστείς." με σπρώχνει μέσα στο μπάνιο και κλείνει τη πόρτα. 

    Μετά από μερικά λεπτά πηγαίνω στη κουζίνα. Κάθομαι στη καρέκλα και η Σεμίνα αφήνει ένα πιάτο μπροστά μου. "Φάε γρήγορα." πιάνω το πιρούνι και αρχίζω να τρώω. Η Σεμίνα κάθεται δίπλα μου και αρχίζει να τρώει κι αυτή.

   "Λοιπόν, πως ήταν η πρόβα χτες;" σταματάει να τρώει και με κοιτάζει. "Καλά." της λέω κοφτά χωρίς να την κοιτάξω. "Μόνο καλά;" δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο τη συζήτηση. "Σεμίνα, δεν έχω τη  κατάλληλη διάθεση για να κουβεντιάσω." 

    Αφού φάγαμε, πήγαμε στη σχολή με το λεωφορείο. Βρισκόμαστε στην είσοδο του σχολείου. Συνειδητοποιώ ότι πολλά βλέμματα είναι πάνω μου. Τους αγνοώ και μπαίνω στην αυλή. Κι εκεί κι άλλα βλέμματα και ψιθυριτά πίσω από την πλάτη μου. Και ναι, η καινούρια μου ζωή μόλις ξεκίνησε.

      Κάποια κορίτσια έρχονται κατά πάνω μου. "Καλημέρα Αγγελική. Μάθαμε πως είσαι η παρτενέρ του Jackson." Τις κοιτάω αδιάφορα. "Ναι, και τι μ' αυτό;" κάνω να τις προσπεράσω αλλά μου μπλοκάρουν το δρόμο, ξανά. "Και πως είναι ο Jackson από κοντά;" όλες είναι λες και κρέμονται από τα χείλη μου. "Όπως είναι και στη τηλεόραση." με κοιτούσαν άναυδες.

    "Συγγνώμη αλλά πρέπει να πάω στη τάξη μου. Τα λέμε." της χαιρέτησα και έφυγα. Ακόμα και οι θαυμάστριες του Jackson είναι ενοχλητικές, σαν κι αυτόν! Μπήκα στη τάξη μου και κάθισα στη θέση μου. Κάποια κορίτσια γύρισαν και με κοίταξαν και ψιθύριζαν πάλι. Πρέπει να το συνηθίσω.

     "Γεια." ένα κορίτσι κάθισε μπροστά μου. Μα.... αυτή είναι η Kim Iseul Hye. Το κορίτσι που θα έκανε ντουέτο με τον Jackson. Τώρα νιώθω πολύ άσχημα γι' αυτήν. Επειδή ο Jackson είναι ένας ηλίθιος μπαμπουίνος, νιώθω ένοχη για την Iseul Hye.

Ερωτεύτηκα τον λάθος διάσημο [GOT7 - Jackson]Where stories live. Discover now