Η Μεγάλη Μέρα

914 82 25
                                    

 
 "Θες λίγη σοκολάτα;" ρωτάω τον BamBam προσπαθώντας να αλλάξω θέμα.


  "Όχι ευχαριστώ. Αλλά... έχω βρει έναν άλλο τρόπο για το πως θα απολαύσω τη σοκολάτα." σηκώνω το κεφάλι μου και τον κοιτάω απορημένη. Φέρνει το χέρι του κοντά στο στόμα μου. Με μία κίνηση σκουπίζει με τον αντίχειρά του τα χείλια μου. Τον κοιτάζω με χαμένο βλέμμα. Τι ακριβώς έκανε μόλις τώρα; Βλέπω στον αντίχειρά του καφέ χρώμα.

Έπειτα βάζει τον αντίχειρά του στο στόμα του και γλύφει τη σοκολάτα. "Μμμμ πολύ ωραία σοκολάτα!" μου λέει και μου κλείνει το μάτι. Συνεχίζω να τον κοιτάζω χαμένη. Ο BamBam μου χαμογελάει για ένα δευτερόλεπτο και μετά σοβαρεύει. Το βλέμμα του χαμηλώνει και μένει στα χείλια μου. Δεν μετακινούμαι καθόλου. Νομίζω έχω παγώσει.

Ο BamBam έρχεται πιο κοντά μου. Ίσως πιο κοντά απ' ότι έπρεπε γιατί αισθάνομαι την αναπνοή του στη μύτη μου. Κλείνει αργά τα μάτια του καθώς με πλησιάζει ακόμη περισσότερο.


 ΚΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ..............
.
.
.
.

.
.

.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.

.
.
.

.
.



   "Είδε κανείς τον BamBam;" ακούγεται η φωνή του Jaebum και ο BamBam πετάγεται, κυριολεκτικά, όρθιος με αποτέλεσμα να τραβηχτώ προς τα πίσω έκπληκτη. 





    "Εδώ είμαι!" φωνάζει ο BamBam ενώ κατεβαίνει γρήγορα τα σκαλιά. Για μια ακόμα φορά με αφήνει άναυδη. Τι ήταν μόλις τώρα αυτό; Ήθελε πραγματικά να... όχι όχι μη σκέφτεσαι τέτοια πράγματα! Από την άλλη, ήμασταν τόσο κοντά ο ένας στον άλλον. Εγώ απλά είμαι μία θαυμάστριά του. Έχουμε μία τυπική σχέση τραγουδιστή-θαυμαστή, σωστά;





    Πλέον δεν ξέρω τι να σκεφτώ. Είναι η πρώτη φορά που είμαι τόσο μπερδεμένη.  Χαμηλώνω το βλέμμα μου και κοιτάω τη σοκολάτα, όσο περίσσεψε δηλαδή. Αναστενάζω. Θα ήταν καλύτερα να μην με είχε σκεφτεί ο Jackson. Έτσι δεν θα γινόταν τίποτα από όλα αυτά.


    

     Φεύγω από τις κερκίδες και πηγαίνω προς το μπάνιο. Ευτυχώς το διάλειμμα διαρκεί αρκετή ώρα. Μπαίνω στις τουαλέτες και κλείνω την πόρτα. Πλησιάζω τους νιπτήρες. Στηρίζω τα χέρια μου πάνω σε ένα νιπτήρα και κοιτάζω το είδωλό μου στον καθρέφτη. Το βλέμμα μου είναι χαμένο. Δεν ξέρω τι αισθάνομαι πια. 







Ερωτεύτηκα τον λάθος διάσημο [GOT7 - Jackson]Where stories live. Discover now