Το Μουσικό Βίντεο

818 77 12
                                    

   



    Το φως του ήλιου έμπαινε μες τα μάτια μου με αποτέλεσμα να με κάνει να ξυπνήσω. Ανοιγοκλείνω αρκετές φορές τα μάτια μου μέχρι να ανακτήσω την όραση μου. Μόλις τα ανοίγω διάπλατα συνειδητοποιώ ότι είμαι σε ένα ξένο δωμάτιο. Κάνω να σηκωθώ αλλά ένα χέρι, που ήταν τυλιγμένο στη μέση μου, με τραβάει και ξαπλώνω πάλι.







    Γυρνάω το κεφάλι μου να δω τον ιδιοκτήτη του χεριού και βλέπω το αγουροξυπνημένο πρόσωπο του Jackson. "Ξέχασες τι σου είπα χτες;" λέει με βραχνή φωνή ενώ έχει κλειστά μάτια. Έπειτα τα ανοίγει αργά και με αντικρίζει. "Όταν θα ξυπνούσα θα ήθελα να σε βρω δίπλα μου." Χαμογελάω στα λόγια του.









   "Κι εσύ αμέσως να σηκωθείς!" λέει παραπονιάρικα. Είναι πολύ γλυκούλης όταν παριστάνει τον κατσουφιασμένο. Χώνομαι στην αγκαλιά του και ο Jackson με αγκαλιάζει σφιχτά. "Ξέρεις τι άλλο μου αρέσει σε σένα;" λέει και μου φιλάει το κεφάλι. 









   "Τι;" τον ρωτάω ενώ έχω κρυμμένο το στόμα μου στο στήθος του. "Ότι όταν ξυπνάς δεν κρύβεσαι κάτω από σκεπάσματα για να μη δω το αγουροξυπνημένο πρόσωπό σου." Από τη χρεία του καταλαβαίνω πως χαμογελάει.  









   "Με έχεις δει κι άλλη φορά έτσι." του απαντάω απλά. Έπειτα δεν ξαναμιλάμε. "Angel μου κάνεις μία χάρη;" ρωτάει οJackson. Εγώ κουνάω το κεφάλι μου. "Μπορούμε να μείνουμε για λίγο έτσι;" Πιάνω τον εαυτό μου να χαμογελάει. Τότε τον αγκαλιάζω πιο σφιχτά. Ο Jackson τραβάει το πάπλωμα και μας σκεπάζει καλύτερα.









    Κλείνω τα μάτια μου και απολαμβάνω τη στιγμή. Είμαι σίγουρη πως κάνει το ίδιο και ο Jackson. Ακούω τους χτύπους της καρδιάς του. Για μένα είναι η καλύτερη μουσική που έχω ακούσει. 











   Εκεί που απολαμβάνουμε τη γαλήνη ξαφνικά συνειδητοποιώ ότι είναι καθημερινή σήμερα και έχω μάθημα. Γουρλώνω τα μάτια μου και πετάγομαι όρθια. Ο Jackson με κοιτάζει έντρομος. "Αγγελική τι έπαθες;" "Έχω μάθημα σήμερα!" του φωνάζω πανικόβλητη. 









   Ο Jackson πετάγεται από το κρεβάτι. "Κι εγώ πρέπει να πάω στην εταιρία!" Παίρνω τα ρούχα μου σε ένα μπόγο και μπαίνω μέσα στο μπάνιο. Αλλά τσάκα-τσάκα και κοιτάζω τα μαλλιά μου στο καθρέφτη. Είμαι ξεμαλλιασμένη, σαν να τσακωνόμουν με κάποιον. Καλά που δεν τρόμαξε ο Jackson όταν με αντίκρισε. 









Ερωτεύτηκα τον λάθος διάσημο [GOT7 - Jackson]Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon