Μπλακάουτ

872 83 3
                                    

     Ο καιρός κυλάει γρήγορα και η σχέση μου με τους GOT7 δυναμώνει όλο και περισσότερο. Και εννοώ με όλα τα μέλη, ακόμα και με τον Jackson. Είναι παράξενο το γεγονός ότι παλαιότερα τον αντιπαθούσα ενώ τώρα κάτι έχει αλλάξει, πράγμα που δεν ξέρω αν είναι καλό ή όχι. 

















         Πάντως, εξακολουθώ να είμαι η τρελή φαν του BamBam. Παρόλο που δεν έχουμε μιλήσει καθόλου για το 'παραλίγο φιλί' μας. Μάλλον ήταν απλά ένα ατύχημα και εγώ το παρεξήγησα (not)













       Επίσης, η Σεμίνα έχει έρθει πολύ κοντά με τα αγόρια, ειδικά με τον Jaebum. Έρχονται μερικές φορές στο σπίτι μας και την χαιρετάνε. Η Σεμίνα πετάει από τη χαρά της κάθε φορά που έρχεται ο Jaebum αλλά όταν είναι μαζί του κομπλάρει και δεν μπορεί να του μιλήσει. Είναι και ντροπαλή...












       Στην εταιρία πηγαίνω τρεις φορές την εβδομάδα. Δύο φορές καθημερινή μετά από τη σχολή και μία το Σάββατο πρωί. Ειδικά τις καθημερινές κουράζομαι πολύ. Αφού σχολάσω πηγαίνω κατευθείαν στη JYP χωρίς να ξεκουραστώ ή να φάω. Αλλά ευτυχώς που έχω αναπτύξει φιλίες με τους GOT7 και αφού τελειώσουμε με τις εξασκήσεις μας, πηγαίνουμε στη καντίνα που βρίσκεται έξω από το κτήριο και τρώμε παρέα. Βέβαια, ο εκεί πηγαίνουμε ή όλοι μαζί ή μόνο εγώ και ο Jackson. Ο Jackson έχει πάρει πολύ στα σοβαρά το ότι είναι υπεύθυνος για μένα και δεν με αφήνει σχεδόν πότε μόνη μου. 

















Από τη μια πλευρά αυτό είναι καλό, γιατί δείχνει κάνει μια δουλειά που τον ανέθεσαν σωστά και δείχνει τον προστατευτικό του χαρακτήρα. Από την άλλη, όμως, γίνεται ώρες-ώρες τόσο εκνευριστικός! Δεν με αφήνει να πηγαίνω πουθενά μόνη μου. Πρέπει να είμαστε παντού μαζί. Γι' αυτό και μερικές φορές μου ξεφεύγει και τον φωνάζω τσιμπούρι. Δε με νοιάζει αν παρεξηγηθεί γιατί πολύ απλά δε με νοιάζει το πως αισθάνεται. 

















     Στη σχολή, πλέον όλοι με αναγνωρίζουν. Έχω γίνει δημοφιλής μόνο και μόνο επειδή νίκησα στον διαγωνισμό. Εξακολουθώ να κάνω παρέα με τα παιδιά που έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό. Ακόμα και οι καθηγητές με αναγνωρίζουν πλέον. Πολλοί με ρωτάνε πως είναι εκεί στη JYP αλλά δεν μπορώ να τους πω τίποτα, όπως μου πρόσταξε ο κύριος Park. 

















       Σήμερα είναι Σάββατο οπότε έχω να πάω στη JYP. Σηκώθηκα νωρίς. Μόνο τα σαββατοκύριακα μπορώ να ξυπνάω το μεσημέρι αλλά τώρα με τις προπονήσεις ξυπνάω όπως τις καθημερινές. Αυτό το πρωινό ξύπνημα είναι βασανιστικό για μένα!

















Ερωτεύτηκα τον λάθος διάσημο [GOT7 - Jackson]Where stories live. Discover now