Jaebum X Σεμίνα

817 73 26
                                    

Ανοίγω τα μάτια μου και αντικρίζω τον μισόγυμνο Jackson να κοιμάται σαν πουλάκι. Είναι τόσο όμορφος και γαλήνιος όταν κοιμάται. Τον χαζεύω όση ώρα κοιμάται. Χαμογελάω μόνο και μόνο επειδή τον βλέπω να κοιμάται.

Σηκώνομαι αθόρυβα για να μην τον ξυπνήσω. Έπειτα τον σκεπάζω καλά για να μην κρυώσει. Κάνει πολύ κρύο αυτές τις μέρες. Αφού σηκωθώ, συνειδητοποιώ ότι φοράω την πληθωρική μπλούζα του Jackson. Μα καλά, γιατί φοράει συνέχεια πελώριες μπλούζες αυτό το παιδί;

Πηγαίνω ως τη κουζίνα στις μύτες των ποδιών μου. Δεν θέλω να ξυπνήσω ούτε τη Σεμίνα ούτε τον Jackson. Ανοίγω τα ντουλάπια και ψάχνω οτιδήποτε φαγώσιμο. Θέλω να φτιάξω πρωινό στον Jackson.

Καθώς ψάχνω πράγματα για το πρωινό σκέφτομαι αυτό που συνέβη χτες. Δεν μπορώ να σταματήσω να χαμογελάω. Συνειδητοποιώ ότι μένω ακίνητη τόση ώρα και επανέρχομαι στις αισθήσεις μου. Καλύτερα να ετοιμάσω πρώτα το πρωινό του Jackson και μετά ας σκεφτώ όσο θέλω.

Βρίσκω μία μερέντα, έχουμε και ψωμί του τοστ, θα βάλω και σε ένα ποτήρι χυμό πορτοκάλι και έτοιμο το πρωινό (που λέει ο λόγος). Αλείφω τις φέτες με την μερέντα ώσπου αισθάνομαι δύο χέρια να τυλίγονται γύρω από τη μέση μου.

"Δεν σου έχω πει ότι όταν ξυπνάω θέλω να σε δω δίπλα μου;" Λέει χαμηλόφωνα ο Jackson με την αγουροξυπνημένη φωνή του. Γυρίζω αιφνιδιαστικά και κοιτάζω το πανέμορφο αγγελικό του πρόσωπο. "Ξέρεις πόσο στεναχωρήθηκα που δεν σε είδα δίπλα μου;" Λέει με λυπημένη φατσούλα. "Ήθελα να σου φτιάξω πρωινό." Του λέω ενώ κουνάω το γεμάτο μερέντα κουτάλι μπροστά του. Εκείνος αρπάζει το κουτάλι από τα χέρια μου και το γλύφει.

"Πολύ νόστιμη" λέει. Έχει λερωθεί από τη μερέντα και μου ξεφεύγει ένα γελάκι. "Τι είναι αστείο;" Ρωτάει με λοξό ύφος. "Το γεγονός ότι είσαι 22 χρόνων και πασαλείβεσαι σαν 8άχρονο." Του απαντάω και συνεχίζω να γελάω. Ο Jackson με κοιτάζει με δολοφονικό βλέμμα. Έρχομαι πιο κοντά του και του δίνω ένα φιλί στο στόμα. Έπειτα απομακρύνομαι και τον παρατηρώ. "Τώρα είσαι πεντακάθαρος."

Γυρίζω πάλι στο πάγκο και συνεχίζω να αλείφω τις φέτες με μερέντα. Ο Jackson δεν έχει αφήσει ούτε στιγμή τα χέρια του από τη μέση μου. Στηρίζει το πιγούνι του στον ώμο μου και παρατηρεί κάθε κίνηση που εκτελώ. "Χθες ήταν η καλύτερη νύχτα της ζωής μου" ψιθυρίζει στο αυτί μου και με κάνει να ανατριχιάσω ολόκληρη.

"Κι εμένα" του απαντάω ενώ χαμογελάω και βάζω τα χέρια μου πάνω στα δικά του. Ο Jackson με γυρίζει και κοιταζόμαστε αντικριστά πάλι. Μου δίνει ένα φιλί στα χείλη και του το ανταποδίδω αμέσως. Τυλίγω τα χέρια μου γύρω από τον αυχένα του ενώ εκείνος με σφίγγει περισσότερο στην αγκαλιά του. Χωρίς καν να το καταλάβω, ο Jackson με σηκώνει και με βάζει πάνω στον πάγκο. Τυλίγω τα πόδια μου γύρω από την λεκάνη του και συνεχίζουμε ακάθεκτοι το φιλί μας.

Ερωτεύτηκα τον λάθος διάσημο [GOT7 - Jackson]Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon