Αλλαγή Συμπεριφοράς

925 91 15
                                    

   Αφού έφυγε και ο Taehee από την τάξη μείναμε ολομόναχοι. "Είναι το αγόρι σου;" η ερώτησή του με ξάφνιασε. "Να μη σε νοιάζει!" του απάντησα περιπαιχτικά. Μα τι στο καλό συμβαίνει με τον Jackson;! Δεν τον καταλαβαίνω.  


**

  Η πόρτα έκλεισε. "Τι προσπαθείς να κάνεις;" τον ρώτησα ξαφνικά. Εκείνος με κοίταξε έκπληκτος. "Τι θες να πεις;" κάνει σαν να μη συμβαίνει τίποτα. "Μη κάνεις τον Κινέζο! Εγώ δεν έγραψα το όνομά μου σε κανένα χαρτάκι." τον κοιτάω με δολοφονικά μάτια. "Πρώτον, δεν κάνω τον Κινέζο. Είμαι Κινέζος :P , και δεύτερον το κατάλαβα ότι εσύ δεν το έγραψες. Απλά σκέφτηκα 'Ποιός δε θα 'θελε να κάνει ντουέτο με τον Θεό τον Jackson' και τότε μου ήρθες εσύ στο μυαλό. Κάνω κάπου λάθος;" μου είπε και κύλισα τα μάτια μου. Θέλω να τον σπάσω στο ξύλο. 

   "Τέλος πάντων, τι πρέπει να κάνουμε;" προσπάθησα να αλλάξω τη συζήτηση. "Πρώτα πρέπει να πάμε όλα μέλη μαζί με τους ή τις παρτενέρ μας στην εταιρία. Εκεί θα μας πληροφορήσουν για τον διαγωνισμό." τον κοίταξα λοξά. "Αυτό όλο;" Αυτός άρχισε να γελά υστερικά. "Νομίζεις ότι οι διαγωνισμοί είναι τόσο εύκολοι;" είπε και συνέχισε να γελάει. "Θα μας πουν και ποια τραγούδια θα τραγουδήσουμε και θα χορέψουμε." είπε με σοβαρό ύφος. "Α. Για μισό λεπτό; Δηλαδή τώρα και τα άλλα μέλη έχουν παρτενέρ;" ρώτησα. "Ε μα ναι!" μου απάντησε. "...Ααα...μ-μάλιστα." απάντησα με αβεβαιότητα.

   "Γιατί είσαι έτσι τώρα;" ρώτησε ξαφνικά. "Τίποτα." Με κοιτούσε με δυσπιστία. "Κάτι έπαθες ξαφνικά. Δε μου το βγάζεις από το μυαλό." από πότε ξέρει να ψυχολογεί τους ανθρώπους ο Jackson; "Θα μου πεις τι έχεις;" επέμενε. "Να.... αν ο ...BamBam θα τραγουδήσει με κοπέλα..." ο Jackson γούρλωσε τα μάτια του και έπειτα ξέσπασε στα γέλια. "Δεν το πιστεύω ότι σκέφτεσαι τέτοιες βλακείες. Απλό ντουέτο είναι χαζούλα. Πιστεύεις πως θα τα φτιάξει με το κορίτσι που θα τραγουδήσει;" έγνεψα το κεφάλι μου καταφατικά. "Τότε αυτό σημαίνει ότι θα τα φτιάξουμε κι εμείς;" είπε και ξέσπασε πάλι στα γέλια. Εγώ πήρα το βλέμμα αηδίας. Έλεος! Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα! "Ίου! Όχι! Καλύτερα να κόψω το χέρι μου παρά να τα φτιάξω μαζί σου!" του φώναξα. Εκείνος συνέχισε να γελάει. "Ναι ναι ό,τι πεις."

   "Εντάξει αρκετά! Στο θέμα μας πάλι." σταμάτησε να γελάει. "Τι άλλο θες να μάθεις;" σταύρωσα τα χέρια μου. "Πότε θα πάμε στη JYP;" Ο Jackson ήταν σοβαρός. "Μετά από τη σχολή." γούρλωσα τα μάτια μου. "Τόσο γρήγορα;" Εκείνος απλά κούνησε το κεφάλι του. "Αλλά οι πρόβες θα αρχίσουν από αύριο." Μετά από την απάντησή του επικράτησε αμήχανη σιωπή ώσπου την έσπασα. "Και ποιο τραγούδι θα πούμε;" εκείνος σήκωσε τους ώμους του. "Δεν ξέρω. Θα μας πουν." Κοίταξα το ρολόι του χεριού μου. "Νομίζω πρέπει να φύγω. Δε θέλω να χάσω το διάλειμμα." 

Ερωτεύτηκα τον λάθος διάσημο [GOT7 - Jackson]Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora