Το σκάνδαλο

690 69 2
                                    

    Που είναι επιτέλους αυτό το κορίτσι; Είναι αργά το βράδυ και δεν έχει εμφανιστεί ακόμα! Την έχω πάρει τόσα τηλεφωνήματα αλλά δεν το σήκωσε ούτε μία φορά! Η αγωνία μου χτυπάει κόκκινο! Δεν άντεξα άλλο να την περιμένω στο σπίτι των GOT7. Δεν θέλω να με δουν σε αυτή τη κατάσταση που βρίσκομαι.

 
    Αλλά και ο Jaebum λείπει. Κι εκείνοι ανησυχούν για εκείνον. Ας ελπίσουμε ότι είναι καλά και οι δύο. Η Σεμίνα μου ανέβασε τη πίεση τώρα!

    Κάθομαι στο σαλόνι του σπιτιού μου και περιμένω υπομονετικά ένα σημάδι της Σεμίνας. Μου στέλνει μηνύματα ο Jackson και του το ανταποδίδω. Πρώτη φορά τον είδα τόσο ανήσυχο.

    Ξαφνικά, ακούω κλειδιά να μπαίνουν στη κλειδαριά. Ανοίγει η πόρτα και εμφανίζεται, επιτέλους, η Σεμίνα. Τρέχω προς το μέρος της.  "Καλά, που ήσουν τόση ώρα;! Κόντεψα να πεθάνω από την αγωνία!" της φωνάζω αλλά η Σεμίνα δεν αντιδρά. Βασικά έχει χαμένο βλέμμα.

   Η Σεμίνα αναστενάζει. "Σεμίνα με ακούς;" κουνάω το χέρι μου μπροστά από το πρόσωπό της αλλά το βλέμμα της παραμένει στο κενό ενώ έχει αυτό το χαζοχαρούμενο χαμόγελο στα χείλη της. Την πιάνω από τους ώμους και αρχίζω να τη ταρακουνάω. Επιτέλους η Σεμίνα προσγειώθηκε στη Γη.

   "Τι θες; έλεγες τίποτα;" με ρωτάει σαν ανήξερη. Κάνω facepalm στον εαυτό μου. "Κορίτσι μου σε περίμενα τόση ώρα και δεν ήξερα που είχες πάει! Θα πεθάνω εξαιτίας σου!" της φωνάζω αλλά εκείνη γελάει. "Μη γελάς καθόλου! Εγώ αλλά και οι GOT7 ανησυχήσαμε για σένα!"

    "Δεν χρειαζόταν. Εξάλλου ήμουν με έμπιστο άτομο." μου απαντάει ενώ χαμογελάει πλατιά. Την κοιτάζω απορημένη αλλά μετά το βλέμμα μου γίνεται πονηρό. Την πιάνω από το χέρι και καθόμαστε στο καναπέ. "Ξέρασε τα όλα!" της λέω κι εκείνη άνοιξε τη καρδιά της.

    "Ας πούμε ότι στην παρέα δεν είσαι μόνο εσύ και ο Jackson ζευγάρι." αναφωνεί ενώ έχει πονηρό χαμόγελο. "Σεμίνα..." έχω γουρλώσει τα μάτια μου ενώ περιμένω να ακούσω τα νέα, που ήδη έχω καταλάβει μέσα από τα υπονοούμενα. "Ο JAEBUM ΜΕ ΦΊΛΗΣΕ!!!!!!!" λέει όσο πιο δυνατά μπορεί και αρχίζω να τσιρίζω μαζί της ενώ πηδάμε πάνω στον καναπέ.

    "Τι πράγμα;! Σοβαρά;! Το έκανε αυτό;! Βρε τον Jaebum και δεν του φαινότανε...." τρίβω το πιγούνι μου. "Αλλά πριν προκύψει αυτό πήγαμε να φάμε και μετά κρατιόμασταν χεράκι-χεράκι και ξαφνικά, BOOM! Με φίλησε!" μου εξηγεί η Σεμίνα όλα όσα συνέβησαν και την ακούω με το στόμα ανοιχτό. Πραγματικά χαίρομαι πολύ που η φίλη μου έχει αγόρι και μάλιστα τον Jaebum!  Σεμίνα, η τύχη σου χαμογέλασε!

Ερωτεύτηκα τον λάθος διάσημο [GOT7 - Jackson]Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα