Σοκολάτα

696 72 12
                                    



Σηκώνω το βλέμμα μου και παρατηρώ κάτι να προεξέχει πάνω στο θρανίο μου. Σηκώνομαι για να δω τι είναι. Το παίρνω στα χέρια μου. Μία σοκολάτα; Πότε πήρα σοκολάτα; Την κοιτάζω καλύτερα. Μα, αυτή είναι η σοκολάτα που είδα στο σούπερ μάρκετ με τον Jackson. Και απ' ό,τι θυμάμαι, δεν την αγοράσαμε τελικά. Αλλά, πως βρέθηκε εδώ; Μήπως, την έφερε κάποιος;

Μήπως, την έφερε ο Jackson;!

********************************************



Κοιτάω τόση ώρα τη σοκολάτα. Πλέον δεν έχω όρεξη να κοιμηθώ. Έχω μπερδευτεί ΠΆΡΑ πολύ! Ο Jackson με αφήνει πάντα με το στόμα ανοιχτό. Η συμπεριφορά του αλλάζει συνεχώς και με μπερδεύει ακόμα περισσότερο. Και τώρα τι να την κάνω τη σοκολάτα; Να τη φάω; να την πετάξω; Δεν ξέρω. Ή μήπως τώρα πρέπει και να τον ευχαριστήσω; Αναστενάζω από απελπισία. Ίσως λίγος ύπνος να με χαλαρώσει.



Κρύβω τη σοκολάτα κάτω από τα βιβλία. Για κάποιο λόγο δεν θέλω ούτε να την κοιτάω πλέον. Κουκουλώνομαι κάτω από το πάπλωμα. Χωρίς να το καταλάβω έχω ανοιχτά τα μάτια μου ακόμα. Δεν μπορώ να κοιμηθώ. Βγάζω το πάπλωμα από το κεφάλι μου και κοιτάω τις αφίσες στον τοίχο μου.






Οι GOT7 χαμογελαστοί, πανέμορφοι, γλυκούλιδες. Και το βλέμμα μου πέφτει πάνω στον Jackson και στο μεγάλο κόκκινο Χ από πάνω του. "Γιατί πρέπει να είσαι έτσι Jackson; Ε, μου λες; Σου αρέσει να με βασανίζεις;"



Κρύβω το κεφάλι μου κάτω από το μαξιλάρι μου. Δεν μπορώ να τους βλέπω να με καρφώνουν με το βλέμμα τους, παρόλο που είναι αφίσες. Χωρίς να το έχω καταλάβει τα μάτια μου κλείνουν και βυθίζομαι σε βαθύ ύπνο.





Ανοίγω αργά τα μάτια μου. Τα μάτια μου δεν παίρνουν και πολλή ώρα για να συνηθίσουν στο περιβάλλον. Το δωμάτιό μου είναι βυθισμένο στο σκοτάδι. Πόσες ώρες κοιμόμουν; Παίρνω το κινητό μου από το κομοδίνο και κοιτάω την ώρα. Είναι δέκα το βράδυ. Δεν το πιστεύω πως κοιμόμουν για τόσες ώρες και η Σεμίνα ούτε που με ξύπνησε. Αλλά μάλλον καλύτερα.



Ξαφνικά πετάγεται ο Jackson στο μυαλό μου. Πρέπει να τον ευχαριστήσω αλλά δεν θέλω να δω το πρόσωπό του. Τι κι αν του στείλω μήνυμα; Είναι αργά όμως. Αν κοιμάται; Ας το στείλω τώρα και ας το δει αύριο.

Αρχίζω και πληκτρολογώ. Τι ακριβώς να γράψω; Δεν το έχω σκεφτεί καθόλου.





Ερωτεύτηκα τον λάθος διάσημο [GOT7 - Jackson]Where stories live. Discover now