Επιστροφή;

734 80 10
                                    

Ανέβηκα πάνω στη σκηνή και κατευθύνθηκα προς το πρώτο άτομο. Παραδόξως, ήταν ο Jackson. Μόλις με αντικρίζει, μου χαμογελάει και του το ανταποδίδω. Έπειτα του δείχνω το αυτόγραφο μου (τη φωτογραφία του) και ξαφνιάζεται.

"Ώστε είσαι φαν μου." λέει τρίβοντας το ανύπαρκτο μουσάκι του. "Ναι...ναι..." του λέω ειρωνικά. "Σε ποια να γράψω;" παίρνει το μαρκαδόρο του. "Στην Αγγελική." του απαντάω. "Το όνομά σου μοιάζει με Angel..." μου ξεφεύγει ένα γελάκι.

"Όπως νομίζεις." του απαντάω. Ξαφνικά κλείνουν τα φώτα της αίθουσας. Ακούγονται φωνές. Επικρατεί ένας πανικός. "Μην ανησυχείτε! Είναι μπλακάουτ. Το ρεύμα θα επανέλθει αμέσως." ακούγεται μια φωνή.

Μέσα στο σκοτάδι αισθάνομαι ένα χέρι να με τραβάει. Και έπειτα τίποτα. Τα φώτα επανέρχονται. Το βλέμμα μου είναι κολλημένο στον Jackson, ο οποίος ανακάθεται στην καρέκλα του.

























Αυτό που έγινε μόλις τώρα το φαντάστηκα ή έγινε στην πραγματικότητα;

Δεν γίνεται να με φίλησε ο Jackson!




.

.

.

.

.

.

.





Ο Jackson κοιτάει ανέκφραστος το αυτόγραφο μου (που είναι η φωτογραφία του.) Παίρνει το στυλό του και γράφει κάτι πάνω σ' αυτό αλλά δε ξέρω τι γιατί το βλέμμα μου είναι καρφωμένο πάνω του.










Δε γίνεται να ονειρεύομαι! Δεν γίνεται να το φαντάστηκα! Δε...δε ξέρω πλέον τι να υποθέσω. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι ένα χέρι με τράβηξε και έγειρα. Και τότε τα χείλη μου ακούμπησαν κάτι απαλό, κάτι σαν ένα άλλο ζευγάρι χειλιών! Και το μόνο άτομο που μπορούσε να το κάνει είναι ο Jackson! Αποκλείεται τα δύο κορίτσια που είναι δεξιά και αριστερά μου να έκαναν κάτι τέτοιο!!!














Ερωτεύτηκα τον λάθος διάσημο [GOT7 - Jackson]Where stories live. Discover now