Sookyung, Το Πειραχτήρι

779 76 9
                                    

     Όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκα. Σκεφτόμουν τι είχε συμβεί. Πέρασα τη μέρα μου με τους GOT7! Πόσο τυχερή παίζει να είμαι! Στριφογύριζα στο κρεβάτι. Δεν μπορώ να κλείσω μάτι. 

*
     Μόλις γύρισα στο σπίτι τα ξέρασα όλα στη Σεμίνα. Δεν μπορούσε να συγκρατηθεί και άρχισε να τσιρίζει σε κάθε πρόταση που έλεγα.  "Φιλενάδα ζηλεύω!" άρχισα να γελάω. "Μα σε προσκάλεσε κι εσένα ο Jaebum." της λέω και της κλείνω το μάτι. Η Σεμίνα χαμογελάει αμήχανα.

   "Πολύ παράξενο που σε θυμάται ακόμα." σηκώνει το βλέμμα της και με κοιτάζει. "Μάλλον του έμεινα αξέχαστη." λέει και σκάμε στα γέλια. 
*

    Δεν ξέρω τι φταίει αλλά έχω υπερένταση. Τη μία κουκουλώνομαι με το πάπλωμα, την άλλη το πετάω στο πάτωμα. Από τότε που γύρισα στο σπίτι έτσι είμαι. Περιφερόμουν από δωμάτιο σε δωμάτιο χωρίς λόγο. Στο μυαλό μου στριφογυρίζουν τα λόγια και οι πράξεις του BamBam. Δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω για ποιο λόγο το κάνει αυτό;

    Μήπως κάνει πάντα έτσι στις θαυμάστριές του ή έτσι είναι γενικά ο χαρακτήρας του; Προσπαθώ να κλείσω τα μάτια μου άλλη μια φορά και το πρώτο άτομο που μου έρχεται στο μυαλό είναι ο Jackson;! Κουνάω το κεφάλι μου πέρα δώθε για να μου φύγει αυτή η σκέψη και πέφτω πάλι για ύπνο.

************************************************

~την επόμενη μέρα~

   Σηκώνομαι για τη σχολή όπως πάντα. Κάνω τη καθημερινή μου ρουτίνα και πηγαίνω στη κουζίνα και ετοιμάζω πρωινό. Η Σεμίνα είναι ήδη στη κουζίνα και πίνει καφέ.

    "Καλημέρα υπναρού." μου λέει χαμογελώντας. "Καλημέρα εξυπνάκια." της λέω χωρίς όρεξη. "Θες καφέ;" μου λέει και της κουνάω καταφατικά το κεφάλι. Βάζει μέσα στη κούπα μου λίγο καφέ φίλτρου. 

     "Σήμερα τι ώρα έχεις πρόβα;" με ρωτάει ενώ συνεχίζει να πίνει τον καφέ της. "Δεν ξέρω. Δεν μου είπε." της απαντάω αδιάφορα ενώ συνεχίζω να πίνω καφέ. "Άρα, αυτό σημαίνει ότι θα έρθει στη σχολή;" σηκώνει το ένα της φρύδι και με κοιτάζει. "Μάλλον ναι." της απαντάω και αποστρέφω το βλέμμα μου.

    Η Σεμίνα δεν μου απαντάει και γυρίζω να την κοιτάξω. Η έκφραση του προσώπου της έχει αλλάξει. Το πρόσωπό της λάμπει και είναι έτοιμη να τσιρίξει. Την κοιτάω μπερδεμένη. "Τι τρέχει μ' εσένα;" τη ρωτάω. Εκείνη με κοιτάζει με πλατύ χαμόγελο. "Θα έρθει και ο Jaebum στη σχολή!!!" 

    Το κοιτάω με βλέμμα ειρωνείας; "Αυτό ήταν;" εκείνη κουνάει πάνω-κάτω το κεφάλι της με το πλατύ χαμόγελό της. "Ναι αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα τον δεις." το χαμόγελό της χάνεται και με κοιτάει με πεθαμένα μάτια. "Ευχαριστώ που μου διαλύεις τα όνειρα." μου λέει και συνεχίζει να πίνει καφέ. 

Ερωτεύτηκα τον λάθος διάσημο [GOT7 - Jackson]Where stories live. Discover now