Η Αποκάλυψη

618 65 11
                                    

   *Ντριιιιιν*

    Με ξυπνάει αυτός ο γνώριμος, και εξαιρετικά σπαστικός, ήχος του ξυπνητηριού μου. Χωρίς να ανοίξω καν τα μάτια μου απλώνω το χέρι μου στο κομοδίνο για να το κλείσω, μάταια όμως γιατί το μόνο που κάνω είναι να χουφτώσω το κομοδίνο.

     "Μμμμ... κλείσ' το...." ακούω μια φωνή. Τι στο καλό; Το ξυπνητήρι μου μιλάει; ή μήπως ονειρεύομαι ακόμα; Καθώς ακούω αυτή τη φωνή αισθάνομαι ένα βάρος στο στήθος μου. Σαν να κοιμάται κάποιος πάνω μου.

    Ανοίγω τα μάτια μου σιγά-σιγά και βλέπω τα μαύρα μαλλιά του Jackson ακριβώς μπροστά μου. Τελικά δίκιο είχα: κάποιος κοιμάται πάνω μου και αυτός ο κάποιος είναι ο Jackson!

   Ο Jackson μουγκρίζει από εκνευρισμό και απλώνει το χέρι του και κλείνει το ξυπνητήρι που τόση ώρα μας είχε πάρει το κεφάλι. Έπειτα ξαναπέφτει για ύπνο, πάνω μου! Τον κοιτάζω αποσβολωμένη. Σκουντάω απαλά τον ώμο του με τον δείκτη μου. "Jackson..." λέω χαμηλόφωνα και ο Jackson μουγκρίζει ελαφρά.

     Ανοίγει σιγά-σιγά τα μάτια του και μόλις συνειδητοποιεί ότι κοιμήθηκε πάνω μου, χαμογελάει. "Μου αρέσει όταν ξυπνάω από τη φωνή σου" αναφωνεί και χαμογελάω. "Jackson με έχεις πλακώσει!" λέω αγανακτισμένη για να σηκωθεί από πάνω μου κι εκείνος γελάει! Τι θράσος! Κοντεύω να πάθω ασφυξία και εκείνος είναι αναίσθητος!

    Βάζει τα χέρια του δεξιά και αριστερά μου και σηκώνεται σαν να κάνει pushups. "Σε πόνεσα;" ρωτάει ναζιάρικα και κουνάω το κεφάλι μου κατσουφιασμένα. "Τότε να το κάνω μάκια να περάσει." λέει ενώ πλησιάζει το στήθος μου.

   Αρχίζει να φιλάει το στήθος μου και το αίμα μου αρχίζει και βγάζει!!!  Αισθάνομαι ήδη τα μάγουλά μου να καίνε και οι σφυγμοί να ανεβαίνουν ολοένα και περισσότερο!  Ο Jackson συνεχίζει να με φιλάει ενώ ανεβαίνει προς το λαιμό μου και τελικά φτάνει στα χείλια μου όπου μένει εκεί.

    Ενδίδω κι εγώ στο φιλί ενώ βάζω τα χέρια μου στον αυχένα του. Ο Jackson ξύπνησε με ορεξούλες... 

    Ξαφνικά πετάγεται η σχολή στο μυαλό μου. Πως το ξέχασα αυτό; Βάζω τα χέρια μου στους ώμους του και τον σπρώχνω για να ξεκολλήσει από πάνω μου. "Jackson, έχω σχολή κι εσύ πρέπει να πας σπίτι σου. Τα αγόρια θα ανησυχούν." ο Jackson ξεφυσάει και τελικά σηκώνεται όρθιος.

   Σηκώνομαι κι εγώ όρθια και συνειδητοποιώ ότι κοιμηθήκαμε με τα ρούχα. Τόσο καλά...  Βγαίνω έξω από το δωμάτιο και ο Jackson με ακολουθεί. "Πάνε στο μπάνιο να πλυθείς και μετά έλα στη κουζίνα." του λέω και κουνάει το κεφάλι του, με φιλάει και μπαίνει στο μπάνιο.

Ερωτεύτηκα τον λάθος διάσημο [GOT7 - Jackson]Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα