Μου αρέσεις

815 82 22
                                    

   Τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ ξεκινούν αύριο και έχω πολύ άγχος! Πάρα πολύ! Μας ανακοίνωσαν ότι θα κάνουμε βίντεο κλιπ το "Like Oh" σαν δώρο για τους φαν. 







    Αυτή τη στιγμή είμαι με την Σεμίνα στην εταιρία μαζί με τους GOT7. Βλέπω τη Σεμίνα να τρώει τα νύχια της και γελάω. "Έχεις πολύ άγχος ε;" η Σεμ΄να με κοιτάζει και βγάζει το χέρι της από το στόμα της. "Εσύ δεν έχεις;" λέει ειρωνικά. "Ε ναι, έχω αλλά δε κάνω σαν κι εσένα!" της απαντάω. 









    "Είστε ενθουσιασμένες;" ρωτάει ο Youngjae. "Εγώ φοβάμαι." απαντάει η Σεμίνα. "Τι φοβάσαι;" ρωτάει ο Jaebum. "Κι αν τα θαλασσώσω; Δεν έχω παίξει ποτέ σε μουσικό βίντεο." απαντάει η Σεμίνα. "Μην ανησυχείς θα τα πας πολύ καλά." την εμψυχώνει ο Jaebum και τη χτυπάει απαλά στον ώμο. 









    "Εσύ πως αισθάνεσαι Angel;" με ρωτάει ο Jinyoung. "Έχω άγχος αλλά λογικό είναι." του απαντάω και χαμογελάω. "Η ώρα έχει περάσει. Αύριο έχουμε πρωινό ξύπνημα οπότε πρέπει να γυρίσετε σπίτι." λέει ο Mark. "Δίκιο έχεις. Πρέπει να πάμε να ξεκουραστούμε κι εμείς." λέει ο Youngjae. 











    "Πώς θα γυρίσετε σπίτι όμως; Είναι αργά." λέει ο Mark και όλοι συμφωνούν μαζί του. "Θας σας πάω εγώ." λέει ο Jaebum. "Και γιατί να πας εσύ;" ρωτάει ο Jinyoung. "Γιατί εγώ είμαι ο αρχηγός." του απαντάει και ο Jinyoung δεν ξαναμιλάει.







   "Κι εμάς ποιος θα μας πάει στο σπίτι;" γκρινιάζει ο Yugyeom. "Πείτε τον μάνατζερ." του απαντάει ο Jaebum. "Λοιπόν κορίτσια ετοιμαστείτε." αναφωνεί ο Jaebum κι εμείς τον υπακούμε.











   Αφού πήραμε τα πράγματά μας βγήκαμε από το κτήριο και μπήκαμε στο αμάξι του. Η Σεμίνα κάθισε στη θέση του συνοδηγού κι εγώ στα πίσω καθίσματα. Μέχρι να φτάσουμε σπίτι αυτοί συζητούσαν μεταξύ τους και δε μου έδιναν καθόλου σημασία. Από κάποια στιγμή και μετά ούτε κι εγώ τους έδινα σημασία και απλά κοίταζα έξω από το παράθυρο. Ο καιρός γίνεται όλο και πιο κρύος. Ήδη έχουν πέσει οι πρώτες βροχές. Ελπίζω αύριο να έχει καλό καιρό.













   Το αυτοκίνητο σταμάτησε απότομα και τότε κατάλαβα ότι φτάσαμε στο σπίτι. Κατέβηκα από το αμάξι ενώ η Σεμίνα μιλούσε (ή μάλλον γελούσε) ακόμα με τον Jaebum. Αυτοί οι δύο τα πάνε πολύ καλά. Αλλά έχω ξεπαγιάσει από το κρύο και θέλω να μπω στο ζεστό σπιτάκι μου. 













   Χτυπάω το τζάμι του συνοδηγού και σταματάνε τα γελάκια και με κοιτάζουν. "Τι θα γίνει;" φωνάζω για να με ακούσουν. Η Σεμίνα χαιρετάει όλο ναζάκια τον Jaebum και κατεβαίνει από το αμάξι. Ο Jaebum φεύγει βολίδα κι εμείς μπαίνουμε στο σπίτι. "Αμάν κι εσύ βρε Αγγελική! Δεν έβλεπες ότι συζητούσα με τον Jaebum;" την κοιτάζω με δολοφονικά άτια ενώ βγάζω το μπουφάν μου. 









Ερωτεύτηκα τον λάθος διάσημο [GOT7 - Jackson]Место, где живут истории. Откройте их для себя