Φίλοι

719 74 19
                                    

    Κοιτάζω αποσβολωμένη μία τον Jackson με μία τα παιδιά. "Εεε... Εμείς.... εεε... " δεν μπορώ να αρθρώσω λέξη. Αλλά ούτε και ο Jackson μιλάει.

   "Θα μας απαντήσετε επιτέλους;" λέει αγανακτισμένος ο Youngjae και όλοι γυρίζουν και τον κοιτούν. Γυρίζω το βλέμμα μου για μια στιγμή στον BamBam.  Εκείνος δεν σηκώνει το βλέμμα του από το πάτωμα.

   "Μήπως τα έχετε;" ρωτάει ενώ ανασηκώνει τα φρύδια του ο Yugyeom. "Και τι πειράζει αν τα έχουμε;" του απαντάει εντελώς ανέκφραστος ο Jackson,  με αποτέλεσμα όλοι να τον κοιτάνε με ανοιχτό το στόμα, όπως κι εγώ.





   "Εεε... Jackson τι λες;" τον ρωτάω μέσα από τα δόντια μου. Ο Youngjae κουνάει πέρα δώθε το κεφάλι του. "Δηλαδή μας λες ότι είστε ζευγάρι;" Θέλω να ανοίξει η γη να με καταπιεί! "Και τι σας νοιάζει αν είμαστε ζευγάρι ή όχι." λέει ο Jackson ενώ σταυρώνει τα χέρια του.






   Ο Mark αρχίζει μνα γελά υστερικά. "Τι μας νοιάζει; Jackson ακούς τι λες; Από τη μία σκοτώνεστε σαν το σκύλο με τη γάτα κι από την άλλη μας λες ότι είστε μαζί;" Κοιτάζω έντρομη τον Jackson για να ακούσω την απάντησή του.  





    "Τέλος πάτων. Αυτά ανήκουν στο παρελθόν" λέει και πιάνει το χέρι μου και συμπληρώνει "τώρα ξεκινούν τα ωραία" λέει ενώ με κοιτάζει επίμονα και μου χαμογελάει. Όλοι έχουν μείνει άναυδοι, όπως κι εγώ. "Αχ πόσο χαίρομαι για σας!" λέει η Σεμίνα και όλοι γυρίζουν και την κοιτάζουν. 





   "Το ήξερες;" την ρωτάει ο Jaebum και εκείνη νεύει καταφατικά το κεφάλι της. "Και γιατί δεν μου είπες τίποτα;" την ρωτάει προδομένος ο Jaebum. Η Σεμίνα χαμηλώνει το κεφάλι από τη ντροπή της. Πρώτη φορά την κοιτάει με τέτοιο βλέμμα ο Jaebum. "Συγγνώμη" ψελλίζει κάτω από την ανάσα της. 





   "Jaebum πως μιλάς έτσι στην Σεμίνα;" του φωνάζει ο Mark. Ο Jaebum ακουμπάει το χέρι του στον ώμο της Σεμίνας κι εκείνη τον κοιτάζει με γουρλωμένα μάτια. "Συγγνώμη Σεμίνα. Δεν ήθελα να σε κάνω να νιώσεις άσχημα."  απολογείται ο Jaebum. Η Σεμίνα του χαμογελάει. "Δεν πειράζει."

Ερωτεύτηκα τον λάθος διάσημο [GOT7 - Jackson]Where stories live. Discover now