BamBam

853 103 7
                                    

Ποτέ μου δεν περίμενα ότι η Σεμίνα θα ήταν τόσο ψύχραιμη όταν θα συναντούσε τον Jaebum. Πραγματικά με εξέπληξε. Ούτε τσίριξε, ούτε λιποθύμησε, ούτε έκανε κάτι που θα την ρεζίλευε. Πραγματικά έχει ωριμάσει. Και ο Jaebum ήταν πολύ φιλικός μαζί μας. Όσο για τον Jackson... δεν έχω κάτι να πω. Μόνο ότι πάει απ' το κακό στο χειρότερο.

Οι μέρες κύλησαν ομαλά. Εγώ και η Σεμίνα αρχίσαμε να προσαρμοζόμαστε στο καινούριο τρόπο ζωής. Προσπαθούμε, ακόμα, και να τρώμε με ξυλάκια. Στην αρχή ήταν πολύ δύσκολο αλλά το συνηθίζουμε.

Τις επόμενες μέρες στη σχολή δεν εμφανίστηκε κανένας από τους GOT7 και όλοι ήταν στενοχωρηθεί, όπως κι εγώ. Ήλπιζα μια φορά να συναντήσω τον BamBam, έστω μόνο μια φορά. Ώσπου μια μέρα έγινε το αναπάντεχο: Όταν είχαμε μάθημα με την κυρία Park ξαφνικά κάποιος άνοιξε την πόρτα. Η κυρία Park είπε να περάσει και αυτό που αντίκρισαν τα μάτια μου ήταν αναπάντεχο. Ο-ο BamBam;! Δεν συμβαίνει αυτό! Είναι στ' αλήθεια ο BamBam! Η μεγαλύτερη αδυναμία μου απ' όλες! Και είναι εδώ! Στην ίδια αίθουσα με μένα! Ελπίζω να μην φύγει και ξανάρθει ο Jackson. Αλλά όχι. Δεν πρόκειται να φύγει αυτή τη φορά.

"Γεια σας παιδιά. Είμαι ο BamBam από τους GOT7!" είπε και υποκλίθηκε. Όλα τα κορίτσια άρχισαν να στριγγλίζουν. Εγώ είχα μείνει άφωνη. Δεν ξέρω καν πως να αντιδράσω. "Σήμερα ήρθε η σειρά μου να σας βοηθήσω για το πως να πραγματοποιήσετε το όνειρό σας." είπε χαμογελώντας. Αχ αυτό το χαμόγελό του!

Πριν ξεκινήσει να μας μιλάει πήγε σε κάθε μαθητή και του συστήθηκε, όπως έκανε και ο Jackson. Και ήρθε μπροστά μου. Τον κοίταξα βαθιά στα μάτια. Είχα κολλημένο αυτό το χαζό χαμόγελο στα χείλια μου. Μου χαμογέλασε και μου έδωσε το χέρι του. "Είμαι ο BamBam." έσφιξα το χέρι του.

"Είμαι η Αγγελική." υποκλιθήκαμε.

"Ο Jackson την φώναξε Angel την προηγούμενη φορά." είπε ένα κορίτσι που καθόταν από μπροστά μου. Ο BamBam γύρισε και την κοίταξε με απορημένο ύφος.

"Ο Jackson έχει έρθει εδώ;" η κοπέλα έγνεψε καταφατικά.

"Ναι και τη φώναξε Angel γιατί το όνομα της βγαίνει από το άγγελος." συμπλήρωσε η κοπέλα.

"Α, ο Jackson σου βρήκε ωραίο παρατσούκλι." μου είπε ο BamBam και μου χαμογέλασε. Να πάρει! Ξαφνικά ζεσταίνομαι λιγάκι, και σίγουρα φταίει ο BamBam. Αισθάνομαι τα μάγουλα μου να καίνε. Από τη ντροπή μου κατέβασα ελαφρώς το κεφάλι μου.

"Ε-ευχαριστώ" ήταν το μόνο που μπορούσα να πω. Εκείνος γέλασε ελαφρά. Έπειτα πήγε δίπλα στην κυρία Park.

Ερωτεύτηκα τον λάθος διάσημο [GOT7 - Jackson]Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα