Επίσημα Μαζί

643 61 20
                                    

  "Jackson... δεν αντέχω άλλο" δεν μπορώ να κλάψω άλλο. Τα δάκρυά μου στράγγισαν.

    "Δεν μπορώ να περνάω όλο αυτό το λούκι κάθε μέρα!" του λέω με σοβαρό ύφος και βουρκωμένα μάτια. Τελικά, μου έχουν απομείνει αρκετά δάκρυα για να κλάψω. "Το ξέρω." λέει και μου πιάνει τα χέρια.

   "Ίσως θα ήταν καλύτερο αν επιστρέψω." αναφωνώ ενώ κοιτάζω τα χέρια μας. "Τι εννοείς να επιστρέψεις;" με ρωτάει ο Jackson ανήσυχος.

    "Να επιστρέψω στην Ελλάδα!"

************************************

   Ο Jackson αφήνει τα χέρια μου ενώ με κοιτάζει με ένα βλέμμα έκπληξης. "Angel... Δε λες αλήθεια!" αναφωνεί ενώ νομίζει πως του κάνω πλάκα. Χαμηλώνω το βλέμμα μου ενώ κάνω ένα βήμα προς το μέρος του και προς έκπληξή μου, ο Jackson κάνει ένα βήμα προς τα πίσω.

   Σηκώνω το κεφάλι μου και τον κοιτάζω απορημένη. Ο Jackson προσπαθεί να χωνέψει αυτό που του είπα. "Jackson..." ξεκινάω να του λέω αλλά εκείνος κουνάει πέρα-δώθε το κεφάλι του αρνούμενος να ακούσει άλλη μου λέξη.

   "Πάρ'το πίσω αυτό που είπες" λέει με σοβαρότητα. "Δεν υπάρχει άλλη λύση εκτός από αυτήν." του απαντάω με έντονο πόνο στη φωνή μου. "Η μόνη λύση; και η αγάπη μας;  θα την πετάξεις έτσι απλά;" έχει χάσει την ψυχραιμία του και φωνάζει χωρίς να δίνει σημασία για το αν μας ακούνε ή όχι.

    "Jackson μη φωνάζεις, θα μας ακούσουν!" του ψιθυρίζω ενώ κουνάω τα χέρια μου. "Τώρα σε πείραξε αν μας ακούσουν;" απαντάει σαρκαστικά. Δεν του απαντάω. Δεν ξέρω τι να του πω. "Ποια άλλη λύση έχουμε;" τον ρωτάω χωρίς να περιμένω απάντηση.

    "Πάντως αυτό που πρότεινες εσύ δεν πρόκειται να γίνει!" λέει με εκνευρισμό στη φωνή του. "Αγγελική, όλα αυτά που ζήσαμε τα ξεχνάς; τα πετάς έτσι; Εγώ; εγώ δεν σημαίνω τίποτα για σένα;" Όλες αυτές οι απανωτές ερωτήσεις με σωπαίνουν. Φυσικά και όλα όσα ζήσαμε ήταν σημαντικά για μένα και μου είναι δύσκολο να τα αποχωριστώ.

   "Με αγάπησες πραγματικά ή έπαιζες μαζί μου;" ο Jackson πλέον νιώθει απογοητευμένος μαζί μου. "Φυσικά και σ'αγαπώ! Αλλά δεν μπορώ να σε βλέπω να υποφέρεις εξαιτίας μου. Δεν θέλω να καταστραφεί η καριέρα σου από ένα σκάνδαλο. Θέλω να είσαι χαρούμενος και δεν θα είμαι εγώ αυτή που θα μπει εμπόδιο στην ευτυχία σου!" Έβγαλα ό,τι με πλάκωνε από μέσα μου. Ο Jackson με κοιτάζει με ένα βλέμμα που δεν μπορώ να το ερμηνεύσω.

Ερωτεύτηκα τον λάθος διάσημο [GOT7 - Jackson]Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα