Ο διαγωνισμός

904 92 7
                                    

   "Ο Jaebum μίλησε για μένα! Ακόμα δεν το πιστεύω!" Κάθε μέρα ακούω αυτή τη φράση από τη Σεμίνα. Ειλικρινά είναι πολύ τυχερή γιατί δεν πέρασε απαρατήρητη από το αγαπημένο της τραγουδιστή, τον Jaebum. Αλλά αυτό δε σημαίνει και κάτι. Αλλά είναι πολύ χαρούμενη. Δεν το περίμενε να γίνει κάτι τέτοιο. 

  Οι μέρες περνούσαν γρήγορα. Μου έλειψε το σπίτι μου. Βέβαια έχω κρατήσει επαφές με τους γονείς μου και με τους φίλους μου. Μιλάμε είτε στο τηλέφωνο είτε μέσω Skype. Αλλά είναι και μέρες που δεν προλαβαίνω ούτε να πάρω ανάσα από τα μαθήματα και δεν επικοινωνούμε. Δε λέω, εδώ η Σεούλ είναι καταπληκτική πόλη αλλά θέλω τόσο πολύ να ξαναδώ τους φίλους μου και την οικογένειά μου. Ήταν πάντα δίπλα μου αλλά τώρα είμαι μακριά τους. Ευτυχώς που έχω και τη Σεμίνα γιατί αλλιώς θα πέθαινα από τη βαρεμάρα! 

   Όσο για τους GOT7, ήρθαν κάποιες φορές πάλι στη σχολή. Μια μέρα ήρθε ο Jaebum. Και τότε κατάλαβα πως η Σεμίνα ήταν έτοιμη να πάθει κανένα καρδιακό επεισόδιο. Και φυσικά όλα τα κορίτσια άρχισαν να τσιρίζουν. Μετά τη γνωριμία μας, δεν ξέρω πως να το πω αλλά νιώθω πολύ οικεία μαζί τους και δεν αρχίζω να στριγγλίζω σαν υστερικό Fangirl κάθε φορά που τους βλέπω. 

   Για μια στιγμή έριξα το βλέμμα μου στη Σεμίνα. Είχε εκείνο το χαζοχαρούμενο χαμόγελο κολλημένο στο πρόσωπό της και εκπλήσσομαι, ξανά, που δεν τσίριξε. Με έχει εντυπωσιάσει πολύ που η Σεμίνα έχει ωριμάσει τόσο. "Καλημέρα σας, είμαι ο αρχηγός των GOT7, Jaebum. Χάρηκα για τη γνωριμία." είπε και υποκλίθηκε. Σε κάποια φάση τα βλέμματά μας συναντήθηκαν. Από την έκφρασή του κατάλαβα ότι με γνώρισε. Και ύστερα τα ίδια: συστήθηκε σε κάθε μαθητή. 

  Έφτασε μπροστά στη Σεμίνα. Έσφιξαν τα χέρια. Εκείνη είπε το όνομά της. Εκείνος πλησίασε λίγο κοντά της και της ψιθύρισε κάτι που μόνο αυτή μπορούσε να ακούσει. Παρατήρησα πως τα μάγουλά της κοκκίνισαν. Δεν χρειαζόταν να τη ρωτήσω τι της είπε γιατί θα μου έλεγε αργότερα. Όλη την ώρα τους παρακολουθούσα. Είναι πολύ γλυκούληδες μαζί.

   Έπειτα ήρθε προς το μέρος μου. Μου έδωσε το χέρι του. Του έδωσα κι εγώ το δικό μου. "Αγγελική" του είπα.

  "Χάρηκα για τη γνωριμία δεσποινίς Αγγελική." είπε και μου έκλεισε το μάτι. Και οι δύο ήμασταν έτοιμοι να σκάσουμε στα γέλια. Πάντως είμαστε καλοί ηθοποιοί. Κανείς δεν κατάλαβε ότι τόση ώρα παίζαμε τους ρόλους μας.

    Ο Jaebum άρχισε να μας μιλά και να μας συμβουλεύει. Σε κάποια φάση μας ανέφερε για ένα πρόγραμμα που διοργανώνει η εταιρία JYP. Αλλά δεν είπε πολλά. "Θα ενημερωθείτε έγκαιρα." Είμαι πολύ περίεργη για αυτό το πρόγραμμα που θα κάνουν. Μακάρι να ήξερα περισσότερες πληροφορίες. 

Ερωτεύτηκα τον λάθος διάσημο [GOT7 - Jackson]जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें