Κι Εμένα Μου Αρέσεις

827 78 17
                                    

   Το πρωί σηκώθηκα ως συνήθως. Ετοιμάστηκα, πλύθηκα, έφαγα και φύγαμε για τη σχολή. Ευτυχώς οι συμφοιτητές μου  δεν ξέρουν απολύτως τίποτα για το special music video που κάνουμε τους GOT7. Αλλιώς θα είχαμε πολλά προβλήματα. 







      Οι ώρες κυλούν και αυτή τη στιγμή έχουμε διάλειμμα. Εγώ και η Σεμίνα καθόμαστε σε ένα παγκάκι. "Μήπως σε ενημέρωσαν πότε θα γίνουν τα γυρίσματα;" ρωτάει. "Όχι" της απαντάω αδιάφορα. Η Σεμίνα έρχεται πιο κοντά μου. "Μήπως μίλησες με τον Jackson;" λέει ενώ ανασηκώνει τα φρύδια της. 







   Κάνω facepalm στον εαυτό μου. "Έλεος!" αναφωνώ αγανακτισμένη. "Γιατί αντιδράς έτσι; Αφού η ιστοριούλα σου με τον Jackson είναι πολύ γλυκιά!" λέει ενώ βλεφαρίζει πολύ γρήγορα. "Δεν ξέρω." αναφωνώ και η Σεμίνα με κοιτάζει παραξενεμένα.









    "Τι εννοείς δεν ξέρεις;" κοιτάζω χαμηλά. "Από τη μία, ξέρεις πως δεν συμπαθούσα ποτέ τον Jackson. Και από την άλλη, υπάρχουν και κάποιες φορές που με έχει κάνει να αισθάνομαι πολύ καλά. Αλλά..." ξεφυσάω. "Αλλά τι;" ρωτάει η Σεμίνα μες την αγωνία της. "Σεμίνα, δεν ξέρω τι θέλω πλέον."







    Μένουμε για λίγο σιωπηλές ώσπου η Σεμίνα σπάει τη σιωπή. "Και με τον BamBam;" Γιατί πρέπει να μου τον θυμίζει;! "Ο BamBam κάνει τα πράγματα ακόμα πιο πολύπλοκα. Γιατί δε θα 'ταν σωστό αν εγώ με τον Jackson είχαμε σχέση και ο BamBam ζήλευε."







   "Δεν μπορείς να μπεις ανάμεσα σε δύο φίλους." τα λόγια της Σεμίνας είναι ολόσωστα. Δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Δεν μπορώ να πληγώσω τον BamBam. Καλύτερα έτσι παρά να νιώθω τύψεις. 







   Οι ώρες πέρασαν και σχολάσαμε. Η Σεμίνα είπε ότι θα πάει στο σπίτι μιας συμφοιτήτριας μας γιατί τους ανέθεσε ο καθηγητής μια εργασία να την κάνουν μαζί. Έτσι εγώ θα φύγω μόνη μου. Ευτυχώς που το σπίτι είναι σχετικά κοντά με τη σχολή γιατί βαριέμαι να περπατήσω πολύ.









   Καθώς περπατάω στην άκρη του πεζοδρομίου ακούω ένα κορνάρισμα από πίσω μου. Τραντάζομαι και γυρνάω να δω το αυτοκίνητο. Το αυτοκίνητο σταματάει δίπλα μου και το παράθυρο του συνοδηγού κατεβαίνει και αποκαλύπτεται ο οδηγός. 









   "Jackson;" πάλι με κυνηγάει... "Γιατί προχωράς μόνη σου;" ρωτάει. "Γιατί είσαι εδώ;" τον ρωτάω εγώ. "Σε ρώτησα πρώτος." μου απαντάει. "Επειδή ενοχλώ μπες μέσα." μου λέει. "Όχι ευχαριστώ." του απαντάω. 









Ερωτεύτηκα τον λάθος διάσημο [GOT7 - Jackson]Where stories live. Discover now