Jaebum X Σεμίνα No2

933 60 17
                                    

Πιάνω το χέρι του Jackson και εκείνος σηκώνει το βλέμμα του και με κοιτάζει. "Θες να πάμε στο νησί που γυρίστηκε το Descendants Of The Sun;" ο Jackson με κοιτάζει άφωνος. Νόμιζα πως θα τον χαροποιούσε αλλά έχει αρχίσει να με τρομάζει.

Ο Jackson κουνάει πέρα-δώθε το κεφάλι του. "Δεν νομίζεις πως είναι νωρίς;"

"Γιατί; Αυτή την εποχή είναι ό,τι πρέπει." του εξηγώ.

"Δηλαδή θέλεις να παντρευτούμε;!"

*****************

"ΤΙ ΠΡΆΓΜΑ;!!!" οι περαστικοί με κοιτούν παράξενα. Κοιτάζω δεξιά-αριστερά γιατί έχω γίνει ρεζίλι. "Πώς σου ήρθε αυτό το πράγμα;" τον ρωτάω χαμηλόφωνα.

"Μα εσύ το είπες." η απάντησή του δε στέκει.

"Εγώ σου πρότεινα να πάμε στη Ζάκυνθο."

"Τι είναι αυτό;" κάνω facepalm στον εαυτό μου. Είναι και αστοιχείωτος.

"Το νησί που γυρίστηκε το Descendants Of The Sun." του απαντάω και κάνει Ααααα. Τουλάχιστον τώρα κατάλαβε. "Μπράβο που κατάλαβες." του λέω σαρκαστικά.

"Και πάλι εσύ το πρότεινες!" αναφωνεί και μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι.

"Εγώ απλά σκέφτηκα να πάμε στη Ζάκυνθο για να ευχαριστηθείς διακοπές."

"Ναι αλλά εγώ σου είπα να πάμε εκεί για μήνα του μέλιτος." αντιτίθεται ο Jackson. "Ή μήπως θέλεις να με παντρευτείς και μου το φέρνεις πλαγίως;" αυτές τις υποψίες να μην είχε ο Jackson...

Γουρλώνω τα μάτια μου και γελάω υστερικά. "Ο ήλιος σε χτύπησε στο κεφάλι! Και επίσης, σκέφτηκα να πάμε εκεί γιατί βλέπω πόσο πολύ θέλεις να πας." του απαντάω.

"Ναι αλλά εγώ σου είπα ότι θέλω να πάω εκεί για μήνα του μέλιτος." Σταματάει απότομα τη πρότασή του. "Εκτός κι δεν θες να παντρευτούμε. Αυτό είναι; Δεν μας βλέπεις μαζί στο μέλλον;" Α καλάαααααα!!!! Ο Jackson το έχει παρατραβήξει! Η φαντασία του οργιάζει.

"Jackson..." απλώνω το χέρι μου για να του πιάσω το χέρι αλλά εκείνος κάνει ένα βήμα προς τα πίσω κοιτώντας με τρομαγμένος.

"Μ' αγάπησες ποτέ Angel;" τον κοιτάζω αποσβολωμένη. Απορώ τι άλλη πατάτα θα ξεφουρνίσει.

Ερωτεύτηκα τον λάθος διάσημο [GOT7 - Jackson]Where stories live. Discover now