KARAKTER TANITIMI 3 (Grace Oswald,Angie Nerissa,Lord Saeger Troyes)

68 8 3
                                    

GRACE OSWALD

Arleigh'in hiçbir şeye değişmeyeceği annesi. Tıpkı Arleigh gibi uzun sarı saçları gören herkesi hayran bırakıyordu kendine. Yeşilimsi gözleri hayat doluydu. Ta ki Arleigh acı gerçeği öğrenene kadar. Uzun saçları oluk oluk döküldü önce, gözlerindeki hayat ışığı ve cildindeki o ışıltı yok oldu. Zamanla ellerinden kayıp gitti güzel annesi Arleigh'in. Ama yine de hiçbir şey bilmesini istememişti annesi. Ancak sonraki hayatında annesi olmadığı için gerçeklerle yüzleşmek zorunda kaldı.

ANGIE NERISSA

Gerçekte kızıl kraliçe olarak bilinen Casteil Diyarı'nın prensesi İki Krallıktaki Troyes Krallığının kraliçesi. Kızını korumak için kaçtığı yeni hayatında Angie olarak bilinen ama gerçek adı Lachesis Troyes. Koyu kızıl saçlı yeşil gözlü parlak beyaz tenli bir kraliçe. Ancak Elanore bunu bilmiyor. İki Krallık'a gittikten sonra annesi hakkında her şeyi yavaş yavaş öğrenir ama bilmediği kötü gerçekler de onun kabusu olur. Angie ise ne pahasına olursa olsun onu korumaya razıdır.

LORD SAEGER TROYES

İki Krallık'ın Lordu Elanore'un babası. Koyu kahverengi saçları kahverengi gözleri şekilli sakallarıyla Lachesis'i kendine aşık etmeyi başarmış. Kızını korumak için seçtiği hayatında dünyayı dolaşan bir fotoğrafçı olarak gizleniyor. Çünkü o sırada krallığını uzaylı ırkına ve kötü cadılara karşı korumakla meşgul. Ancak artık her şey kontrolü dışında gelişiyor. Bundan sonra ise yıllarca koruduğu kızı onları kurtarmak zorunda.

İNCİ'NİN GÖLGESİWhere stories live. Discover now