IRKLAR VE SEMBOLLERİ -2-

37 8 0
                                    


TATLI OKUYUCULARIMA MERHABA :) :) Yeni bölüm olmasa da gelecek yeni bölümleri aydınlatan 'IRKLAR VE SEMBOLLERİ' başlıklı yazılarımdan ikincisiyle karşınızdayım. Bölümlerin arasına serpiştirdiğim geçmiş esintilerini burada yazdıklarımla daha da açıklayıcı hale getirmek istedim. İkinci yazımda Casteil Elfleri ve bağlantılı olduğu Avcılar'ı yazdım. İnşallah kafanızdaki sorulara biraz da olsa cevap olur. Her şeyi bir seferde anlatmak yerine gerek bölümlerde gerek tanıtımlarda vermek olayları çözümlerken daha cazip hale getiriyor. Elimden geldiğince bölümleri de betimleyici yazıyorum olayların içinde bizzat olmanız için. Keyifli okumalar. Yeni bölümde görüşmek üzere canlarım. :) ;) 


                                                                                 Casteil Diyarı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

                                                                                 Casteil Diyarı

CASTEIL ELFLERİ:

Casteil Diyarının Cersa Nehrini gören tepelerine kurulmuş kocaman taştan şato ilk kral Darrian Elessar'dan yadigâr büyük bir krallıktır. Yıllar önce kabileler halinde yaşayan on elf kabilesi Casteil Diyarı'nda çadırlar halinde yaşarlardı. Elessar kabilesinin lideri Darrian, savaşçı ve bilge kişiliğiyle tüm kabilelerin başına geçti ve 'İlk Kral' unvanını aldı. O günden sonra altı kabile bunu kabul edemedi ve diyarı terk etti. Zamanla güçlenen ve Darrian'ın sevgili eşi Eruanna'nın ölümüyle büyük bir çöküşe geçti krallık. Ancak Darrian'ın krallığına güç katacak başka bir fikri vardı. O öldüğünde bile adından söz ettirecek bir fikir.

SEMBOLÜ: İki kuşağın yay şeklini alıp arasından fırlattığı yayın oval bir ay taşına saplandığı bir madalyon.


AVCILAR:

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

AVCILAR:

Hillia Greene'den başlayan yolculuk Avcılar'ı Louisiana ormanlarına kadar götürmüştür. Avcıların Troyes kolu Louisiana'ya yerleşmiş ve İki Krallık'taki ilk krallık olan Troyes Krallığı'nı kurmuştur. Yıllar sonra İki Krallık bölgesine ikinci bir krallık olan Theodore Krallığı kurulmuştur. Kendi soyunu asla bir kenara bırakmayan Saeger Troyes Avcıların liderliğini kız kardeşi Cara'ya bırakmıştır. Saeger hem soyunu hem de Krallığını yüceltmeye devam etmiştir. Eşi Cassandra ona bir kız bir de erkek çocuk verdiği sıralarda krallığına hediye olarak gönderilen kızıl saçlı prensesi gördüğünde kimseyi gözü görmemiştir. Gerçek bir prenses onunla evlenmek için gönderilmiştir. Bundan sonrasında Saeger'ı kara deliğe çeken onu savaşın içine sürükleyen bir dinamitin fitili ateşlenmiştir. Çok yakında kendi topraklarından tüm diyarlara yayılacak savaş her yeri kan gölüne döndürecektir.

SEMBOLÜ:

ULUYAN KURT MADALYONU : Eski görünümlü bir hançerin kabzasındaki irice uluyan bir kurt Avcıların sembolü.

İNCİ'NİN GÖLGESİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin