Κεφάλαιο 1

9.5K 615 57
                                    

Ντριιιννν ντριιιννν 

Ακούω το ξυπνητήρι να χτυπάει που πάει να πει ότι πρέπει να σηκωθώ και να ετοιμαστώ. Κοιτάω την ώρα στο κινητό μου και βλέπω ότι είναι μια ώρα μπροστά από ότι το είχα ρυθμίσει να είναι. Γυρίζω πλευρό να χουζουρέψω λίγο και μετά, αμέσως, καταλαβαίνω ότι θα αργήσω αν δεν είμαι σε είκοσι λεπτά έτοιμη. Αυτό σημαίνει μόνο ένα πράγμα...

- ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΕ!!!! τσιρίζω και τρέχω έξω από το δωμάτιο και κοπανάω την πόρτα από το δωμάτιο του αδερφού μου.

Μου ανοίγει και χαμογελάει σαν να μην συμβαίνει τίποτα και μου έρχεται να τον πιάσω από το λαιμό και να τον κοπανάω στον τοίχο μέχρι να του ανοίξω το κεφάλι στα δύο. 

Ναι έχω δολοφονικές τάσεις καμιά φορά, δεν μπορεί να με κατηγορήσει κανείς με τον αδερφό που έχω.

- Ναι αδερφούλα μου, τι θα ήθελες και φωνάζεις σαν τρελή πρωί πρωί; με ρωτάει πολύ γλυκά για τα γούστα μου, αλλά και για τα δικά του. 

- Μου άλλαξες την ώρα στο κινητό! ΠΑΛΙ! φωνάζω εγώ μέσα στα νεύρα.

- Εγ-, δεν προλαβαίνει να πει τίποτα παραπάνω, γιατί ακούστηκε η φωνή της μαμάς από τον κάτω όροφο να μας φωνάζει και τους δύο. 

Χωρίς να μιλάμε κατεβαίνουμε κάτω τις σκάλες που οδηγούν στο σαλόνι και την κουζίνα. Μόλις μπαίνουμε στην κουζίνα βλέπουμε την μαμά με σταυρωμένα χέρια καθισμένη στην καρέκλα. Ωχχ αυτό ποτέ δεν καταλήγει καλά. 

- Καλημέρα μαμά, λέμε ταυτόχρονα εγώ και ο Κωνσταντίνος.

- Ναι ναι, αφήστε τα αυτά και πείτε μου γιατί φωνάζετε ακόμα δεν ξυπνήσατε.

- Μου άλλαξε την ώρα στο κινητό και θα αργήσω στην δουλειά.

- Άρχισε να κοπανάει την πόρτα μου χωρίς λόγο, λέμε και οι δύο ταυτόχρονα. 

Μόλις το λέω αυτό θυμάμαι ότι έχω δουλειά και κοιτάω το ρολόι της κουζίνας. 

Έχω μόνο δέκα λεπτά να ετοιμαστώ! 

Χωρίς να μιλήσω τρέχω κατευθείαν στο μπάνιο και μπαίνω για ένα γρήγορο ντουζ. Έπειτα τρέχω ξανά στο δωμάτιο και, αφού βάλω τα ρούχα, που είχα ευτυχώς προγραμματίσει από χθες, παίρνω την τσάντα μου, το κινητό και τα γυαλιά μου και κατεβαίνω τις σκάλες. Αφού φιλήσω γρήγορα την μαμά μου, αγνοώντας τον αδερφό μου, φεύγω από το σπίτι και πάω στην στάση του λεωφορείου. 

Βλέπετε δεν έχω ακόμα αυτοκίνητο, πράγμα που δεν με διευκολύνει και πολύ, αλλά με τα χρήματα που θα μαζέψω σκέφτομαι να πάρω ένα, αν καταφέρω να μαζέψω τόσα. 

Babysitting the bad boy's little brotherWhere stories live. Discover now