Κεφάλαιο 21

7.4K 517 46
                                    

Τα αγόρια βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο σαλόνι μου όσο εγώ έχω κλειδωθεί στο μπάνιο εδώ και είκοσι λεπτά σκεπτόμενη τι στο καλό παραλίγο να γίνει με τον Χρήστο.

Θέλω να πω..ελάτε τώρα ρε παιδιά για τον Χρήστο μιλάμε! Πώς είναι δυνατόν να θέλει να με φιλήσει; Εμένα! Αποκλείεται ήταν απλώς μια φάση της στιγμής που από την μία χαίρομαι πολύ που την διέκοψαν τα αγόρια αλλά από την άλλη θα ήθελα να δω την αίσθηση που θα μου άφηναν τα χείλη του πάνω στα δικά μου.

Όχι Ρία ξέχασες για ποιον μιλάς; Είναι ο κάφρος. Δεν γίνεται να σκέφτομαι έτσι για τον κάφρο!

Δεν ξέρω πόση ώρα ακόμα πέρασα χαμένη στις σκέψεις μου πάντως φαίνεται πως τα αγόρια παρατήρησαν την αργοπορία μου γιατί ο Γιώργος μου χτύπησε την πόρτα ρωτώντας αν είμαι καλά.

"Ναι βγαίνω σε ένα λεπτό" του είπα και άνοιξα τη βρύση του νιπτήρα κάνοντας πως ξεπλενω τα χέρια μου.

Άνοιξα μετά την πόρτα και τον βρήκα να με περιμένει από έξω και κατεβήκαμε μαζί τις σκάλες.

Μπήκαμε στο σαλόνι και καθίσαμε δίπλα δίπλα στον καναπέ ενώ αμέσως παρατήρησα το βλέμμα του Χρήστου στο χέρι του Γιώργου γύρω από τους ώμους μου πίσω στον καναπέ.

Μπα όχι φαντάζομαι πράγματα. Ναι αυτό είναι. Φταίει ο πυρετός και αυτό που παραλίγο να γίνει το οποίο από εδώ και πέρα δεν θέλω καν να σκέφτομαι γιατί τότε θα έχω και άλλα μπλεξίματα και δεν είμαι για πολλά πολλά.

"Λοιποοοον τι θα κάνουμε σήμερα;" ρώτησε ο Φίλιππος βάζοντας τα πόδια του πάνω στο τραπεζάκι.

"Κατέβασε τα πόδια σου από το τραπεζάκι τώρα αλλιώς θα στα κόψω από την ρίζα. Και δεν μιλάω μόνο για τα πόδια σου" του είπα εγώ με ένα αθώο χαμόγελο που γύρισε σε στραβό χαμόγελο όταν τον είδα να χάνει το χρώμα του και αμέσως να τα κατεβάζει όσο οι άλλοι τρεις είχαν πεθάνει στα γέλια.

"Εγώ λέω να δούμε μια ταινία για να μην κουραστεί και άλλο η Ρία. Αρκετά έχει στο κεφάλι της" είπε ο Γιώργος.

"Δεν έχω τίποτα στο κεφάλι μου. Σαν τι να έχω στο κεφάλι μου δεν σκέφτομαι τίποτα. Όλα καλά" είπα εγώ γρήγορα και κοίταξα ευθεία την κλειστή τηλεόραση βρίσκοντας τρομερό ενδιαφέρον στις αντανακλάσεις που κάνει.

"Εεε Ρία δεν είπα ότι σκέφτεσαι κάτι ή κάποιον" είπε με πονηρό χαμόγελο καταλαβαίνοντας ότι κάτι έγινε και ότι πραγματικά σκεφτόμουν κάτι άλλο "απλά αυτο που εννοούσα είναι ότι είσαι άρρωστη δεν χρειάζεσαι και άλλους μπελάδες από εμάς" συνέχισε και κοίταξε τους άλλους.

Babysitting the bad boy's little brotherDove le storie prendono vita. Scoprilo ora