Κεφάλαιο 19

7K 503 3
                                    

Το επόμενο πρωί ξύπνησα με το κεφάλι μου να ζυγίζει το τετραπλάσιο από ότι συνήθως και η μύτη μου να τρέχει. Πήγα να σηκωθώ και αμέσως ξανά ξάπλωσα από τη ζαλάδα.

Τέλεια...Αυτό μου έλειπε τώρα...

Αφού κάθισα για λίγο στο κρεβάτι μου για να ηρεμήσει το κεφάλι μου από τον πόνο, σηκώθηκα και πήγα στο μπάνιο να κάνω τη καθημερινή μου ρουτίνα και να κάνω και ένα ντουζ αφού ίδρωνα σαν γουρούνι και δεν είχα καμία όρεξη να μυρίζω άσχημα.

Αφού βγήκα από το μπάνιο τυλίχτηκα με την κουβέρτα μου και κατέβηκα τα σκαλιά με προορισμό την κουζίνα για να πάρω κάποιο παυσίπονο. Το κεφάλι μου δεν είχε σταματήσει να πονάει και μόλις μπήκα μέσα προσπέρασα τους γονείς μου και τον αδερφό μου που έτρωγαν πρωινό και άνοιξα το ντουλάπι με τα φάρμακα.

Αφού κατάπια τα χάπια με λίγο νερό γύρισα να τους κοιτάξω. Και οι τρεις με κοιτούσαν και η μαμά μου μετά από ορισμένα δευτερόλεπτα κατάλαβε τι γινόταν και πετάχτηκε από την καρέκλα της χτυπώντας το χέρι της στο μέτωπό μου για να ελέγξει τη θερμοκρασία μου.

Από την φόρα της και την όχι και τόσο απαλή κίνησή της το κεφάλι μου χτύπησε το ντουλάπι πίσω και το κεφάλι μου άρχισε πάλι να κουδουνίζει από τον πόνο.

Μπράβο μαμά το έκανες πάλι το θαύμα σου. Ο τέλειος τρόπος να βοηθήσεις όταν πονάει ήδη το κεφάλι μου.

" Συγγνώμη χίλια συγγνώμη ψυχή  μου. Καταλάθος" είπε και με έβαλε να κάτσω στην καρέκλα που καθόταν.

Ο πατέρας μου μου χάιδεψε τα μαλλιά απαλά και μου χαμογέλασε πριν μιλήσει.
" Πονάς πολύ γλυκιά μου;" είπε και με κοίταξε με ανήσυχο κάπως ύφος.

"Ναι η αλήθεια είναι..." φτάρνισμα "ότι..." φτάρνισμα "Δεν μπορώ καν.." και άλλο φτάρνισμα "να αναπνεύσω από την μύτη " κατάφερα να ολοκληρώσω και έβαλα το κεφάλι μου στο τραπέζι μουγκρίζοντας.

Φυσικά ξέρω ποιος φταίει για αυτό! Ο παλιό κάφρος! Αυτός φταίει! Δεν θα γίνω καλά; Θα τον φτιάξω εγώ! Το σιχαίνομαι όταν είμαι άρρωστη....

-----------------------

Είμαι εδώ και μισή ώρα κουλουριασμένη στον καναπέ με ένα πακέτο χαρτομάντιλα στο πάτωμα για να τα φτάνω και μια σακούλα για τα σκουπίδια από δίπλα και βλέπω παιδικά.

Babysitting the bad boy's little brotherWhere stories live. Discover now