Κεφάλαιο 6

7.6K 546 24
                                    

Έχουν περάσει τρεις μέρες από τότε που γνώρισα τους φίλους του κάφρου και εδώ και τρεις μέρες ο συγκεκριμένος με αγνοεί παντελώς.

Δεν λέω ότι με πειράζει που δεν μου μιλάει αλλά το βρίσκω αγενές. Κάθε φορά που έρχομαι στο σπίτι τους για να προσέχω τον μικρό, είτε σηκώνεται και φεύγει είτε με αγνοεί πλήρως και παίζει με το κινητό του.

Αυτή τη στιγμή καθόμαστε και οι τρεις (εγώ,  ο μικρός και ο Χρήστος) και βλέπουμε μια ταινία που φυσικά διάλεξε ο μικρός,  ο οποίος είναι στην αγκαλιά μου και παίζει με τα χέρια μου ασυναίσθητα όσο είναι συγκεντρωμένος στην ταινία που παίζει μπροστά του.

Ο Χρήστος από την άλλη, είναι όλη την ώρα στο κινητό του και δεν έχει μιλήσει καθόλου.

Καμιά φορά τον πιάνω να με κοιτάει με την άκρη του ματιού μου και όταν γυρίζω να τον κοιτάξω, κοιτάει πάλι το κινητό του ή την τηλεόραση.

Μόλις τελείωσε η ταινία,  ο μικρός γύρισε και με κοίταξε με γουρλωμένα μάτια. Ωωωω το ξέρω πολύ καλά αυτό το βλέμμα. Γέλασα και τον κοίταξα και εγώ. Από την άκρη του ματιού μου είδα τον Χρήστο να μας κοιτάει και τους δυο.

"Ρία, εσύ που είσαι η καλύτερη και η πιο διασκεδαστική νταντά του κόσμου" είπε και κου χάρισε ένα απίστευτο χαμόγελο " θα παίξεις μαζί μου κρυφτό;" με ρώτησε δίνοντας μου ένα φιλί στο μάγουλο.

Πως να πεις όχι σε κάτι τέτοιο.

Αφού έκανα πως το σκέφτομαι και τον κοιτούσα ενώ συνέχιζε να μου χαμογελάει στο τέλος έκανα πως αναστεναζω σαν να παραδίνομαι και αφού του έγνεψα θετικά,  κατέβηκε αμέσως από την αγκαλιά μου και με άλλο ένα φιλάκι με σήκωσε από τον καναπέ.

"Εντάξει,  λοιπόν εγώ φυλάω,  εσύ πήγαινε να κρυφτείς" του είπα και ετοιμάστηκα να ξεκινήσω το μέτρημα αλλά με σταμάτησε.

"Όχι όχι εγώ θα φυλάω και εσύ με τον Χρήστο θα κρυφτείτε" είπε και κοίταξε τον Χρήστο.

Εκείνος μόλις το άκουσε πήγε αμέσως να αρνηθεί αλλά είδε το πρόσωπο του Αλέξανδρου που τον παρακαλούσε και απλά ξεφύσηξε.

Αφού σηκώθηκε και αυτός από τον καναπέ,  ο Άλεξ χτύπησε τα χέρια του για να αποκτήσει την προσοχή μας και αμέσως άρχισε να μετράει (μέχρι εκεί που ήξερε δηλαδή).

Ο Χρήστος ειχε εξαφανιστεί και εγώ αμέσως έτρεξα και μπήκα στο δωμάτιο του Άλεξ ξέροντας οτι δεν θα έψαχνε στο δικό του δωμάτιο αν δεν έλεγχε πρώτα τα υπόλοιπα.

Babysitting the bad boy's little brotherWhere stories live. Discover now