Κεφάλαιο 17

7.6K 499 32
                                    

Εδώ και μισή ώρα τρέχω μέσα στο δωμάτιό μου να ετοιμάσω τα πράγματά μου για την βραδιά ταινίας στο σπίτι του Χρήστου και του Άλεξ.

Μετά το τηλεφώνημα και το μήνυμα κατέβηκα στο σαλόνι και συνέχισα να βλέπω παιδικά με τον αδερφό μου μέχρι να γυρίσουν οι γονείς μου για να τους πω τα σχέδια για το βράδυ.

Αφού τους ενημέρωσα πήγα και έκανα ένα μπάνιο και έπεσα κατευθείαν για ύπνο για να μην κοιμάμαι όρθια το βράδυ. Το θέμα είναι όμως ότι είμαι πάρα πολύ έξυπνη και δεν έβαλα κανένα ξυπνητήρι και τώρα από λεπτό σε λεπτό θα έρθει ο Χρήστος να με πάρει για να φύγουμε.

Αφού έβαλα και το τελευταίο πράγμα στην τσάντα που θα πάρω άκουσα από έξω μια κόρνα. Πήγα στο παράθυρό μου και είδα τον  Χρήστο πάνω σε μια μηχανή.

Πήρα γρήγορα τα πράγματά μου και αφού χαιρέτησα τους γονείς και τον αδερφό μου βγήκα έξω.

Τον είδα να κάθεται πάνω στην μηχανή και να κοιτάει γύρω την γειτονιά αλλά μόλις άκουσε την πόρτα να κλείνει πίσω μου γύρισε να με κοιτάξει με ένα στραβό χαμόγελο.

"Γεια σου γατούλα. Έτοιμη;" είπε.

" Δεν μου είπες ότι έχεις μηχανή και ότι θα ερχόσουν με αυτή να με πάρεις" του είπα και τον κοίταξα αλλά την προσοχή μου την είχε η μηχανή του.

"Γιατί φοβάσαι γατούλα;" είπε και το χαμόγελο μεγάλωσε στα χείλη του.

Τώρα θα σου δείξω εγώ Χρηστάκη. Τα έβαλες με κάποια που δεν θα έπρεπε.

Εγώ δεν του απάντησα και απλά μπήκα πάλι μέσα στο σπίτι ξεκλειδώνοντας την πόρτα. Τον άκουσα από πίσω να φωνάζει
" Έλα γατούλα μην φοβάσαι δεν δαγκώνει η μηχανή" και συνέχισε να γελάει.

Εγώ χαμογέλασα πονηράστον εαυτό μου και αφού βρήκα τα κλειδιά που έψαχνα πίσω από την πόρτα, βγήκα πάλι από το σπίτι μου και στριφογυρίζοντας τα κλειδιά στο δάχτυλό μου κατευθύνθηκα προς το γκαράζ. Αφού μπήκα μέσα έβαλα τα κλειδιά μου στην μίζα της μηχανής που μου έκανε δώρο ο μπαμπάς μου πέρυσι λόγω καλών βαθμών όπως το έθεσε και βγήκα έξω κρατώντας στο χέρι μου το κράνος μου.

Μόλις με είδε ο Χρήστος του κόπηκε το γέλιο και με κοιτούσε σαν να έχω δεύτερο κεφάλι.

Εγώ απλά γέλασα και βάζοντας το κράνος μου του είπα
" Τι έγινε σου έφαγε η γατούλα τη γλώσσα;" και έβαλα μπροστά την μηχανή μου.

Babysitting the bad boy's little brotherWhere stories live. Discover now