Κεφάλαιο 2

8.7K 565 31
                                    

Ανοίγω την πόρτα και, από αυτό που είδα, παραλίγο να μου πέσει ο μικρός από τα χέρια.

Μπροστά μου, στεκόταν ένα αγόρι με ξανθά μαλλιά σαν του μικρού και μόνο με μια πετσέτα δεμένη γύρω από την μέση του. Ευτυχώς που είχε γυρισμένη την πλάτη του σε εμένα, αλλιώς θα γινόμουν ρεζίλι, καθώς ένιωθα να κοκκινίζω. Μόλις έκανα ένα βήμα πίσω για να φύγω αθόρυβα, τον άκουσα να μιλάει.

- Ποια είσαι εσύ και τι κάνεις στο δωμάτιό μου; Και γιατί κρατάς τον αδερφό μου; είπε και με κοιτούσε έντονα, ειδικά όταν είδε τον μικρό στην αγκαλιά μου.

- Ω ήρεμα. Πρώτον, μην φωνάζεις γιατί θα τον ξυπνήσεις, είπα κάνοντας νόημα με το κεφάλι μου, δείχνοντας τον μικρό, και δεύτερον, μια μια τις ερωτήσεις αν θέλεις απαντήσεις.

- Με δουλεύεις;; με ρωτάει θυμωμένα. Α, δεν θα τα πάμε καλά με αυτόν, όποιος και αν είναι. 

- Όχι σε επεξεργάζομαι, του απαντάω και εγώ.

- Τι πάει να πει αυτό; σχεδόν φωνάζει.

Γαμώτο θα ξυπνήσει τον μικρό! 

Ένιωσα να κουνιέται στον ύπνο του και βγήκα αμέσως από το δωμάτιο του κάφρου και άνοιξα την απέναντι πόρτα. Αφού σιγουρεύτηκα ότι είναι του  Άλεξ, τον έβαλα στο κρεβάτι και τον σκέπασα. Του έδωσα ένα φιλάκι στο μέτωπο επειδή δεν μπόρεσα να αντισταθώ και άνοιξα την πόρτα βγαίνοντας έξω. 

Μόλις γυρίζω να κατέβω κάτω, είδα το αγόρι μπροστά μου και έβγαλα μια τσιρίδα. Όμως, ευτυχώς, δεν ακούστηκα γιατί έβαλε το χέρι του μπροστά στο στόμα μου και σταμάτησε κάθε ήχο. Όταν κατάλαβα τι γινόταν, πήρα το χέρι του από το στόμα μου και τον κοίταξα εκνευρισμένη.

- Τι θες επιτέλους; Το κάνεις επίτηδες; Θες να τον ξυπνήσεις; τον ρωτάω με θυμό.

- Όχι θέλω μόνο να μάθω ποια είσαι εσύ και τι κάνεις στο σπίτι μου! μου λέει και περιμένει την απάντησή μου.

- Το σπίτι σου; Ω! Εσύ πρέπει να είσαι ο άλλος γιος της Λίζας. Είμαι η Ρία, η κοπέλα που θα κρατάει τον αδερφό σου, του λέω και απλώνω το χέρι μου για χειραψία για δεύτερη φορά σήμερα.

-Ααα εσύ είσαι αυτή. Μάλιστα, δεν μου είπε η μάνα μου ότι ήσουν στην ηλικία μου. Αν το ήξερα θα ήμουν ο πρώτος που θα γνώριζες, μου λέει με ένα υφάκι που δεν μου αρέσει καθόλου.

- Άρα εσύ είσαι ο αδερφός του; τον κοιτάω.

- Ναι, γιατί δεν σου γεμίζω το μάτι; 

Babysitting the bad boy's little brotherTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang