Κεφάλαιο 31

9.4K 554 36
                                    

Το πρωί σηκώθηκα με ένα χαμόγελο στα χείλη μου και ντύθηκα γρήγορα πριν κατέβω τις σκάλες και μπω στην κουζίνα.

Αφού τους φίλησα όλους στο μάγουλο με αποτέλεσμα να με κοιτάνε σαν να μεγάλωσα και άλλο κεφάλι τους χαιρέτησα και πήρα την μηχανή μου πηγαίνοντας προς το σπίτι του Χρήστου.

Όταν έφτασα δεν πρόλαβα να ανέβω τα σκαλιά για να χτυπήσω το κουδούνι γιατί ο Χρήστος είχε ήδη βγει έξω και χωρίς να προλάβω να πω τίποτα με είχε σηκώσει ήδη στον αέρα και τα χείλη του ενώθηκαν με τα δικά μου σε ένα αργό γεμάτο συναίσθημα φιλί.

Και οι δύο χαμογελασαμε μέσα στο φιλί και όταν απομακρυνθηκαμε ένιωσα πολλά ζευγάρια ματιών πάνω μας.

Όταν γύρισα το κεφάλι μου προς την πόρτα είδα τα αγόρια μαζί με την Λίζα και τον Άλεξ να μας κοιτανε.  Η Λίζα είχε δακρύσει κιόλας κάνοντας τον Χρήστο να στριφογυρίσει τα μάτια του για τη δραματικότητα της.

Τα αγόρια άρχισαν να χειροκροτούν με αποτέλεσμα εγώ να κοκκινίσω όσο δεν πάει άλλο και να βάλω το κεφάλι μου στον λαιμό του Χρήστου για να μην με βλέπουν και να μην τους βλέπω.

Εκείνος μαζί με τους υπόλοιπους άρχισε να γελάει και μου χάιδευε την πλάτη όσο εγώ τον χτυπούσα ελαφρά στο στήθος για να σταματήσει να γελάει.

Μετά το όλο σκηνικό μπήκαμε μέσα στο σπίτι όπου όλοι άρχισαν να με αγκαλιάζουν και να κάνουν περίεργα σχόλια (τα αγόρια αν καταλαβαίνετε τι θέλω να πω) και αφού ο Χρήστος τους έριξε ένα άγριο βλέμμα και με πήρε να κάτσουμε στον καναπέ σταμάτησαν.

Αρχίσαμε να μιλάμε για διάφορα θέματα αλλά παρατήρησα τα βλέμματά που έριχναν ρα αγόρια μεταξύ τους και μετά κοιτούσαν όλοι μαζί τον Χρήστο κάνοντας τον να κουνιέται ανήσυχα στην θέση του όλη την ώρα.

" Οκ πείτε μου τι γίνεται τώρα" είπα και σταύρωσε τα χέρια μου κάτω από το στήθος μου.

"Τι εννοεις;" ρώτησε ο Φοίβος με ένα στραβό χαμόγελο να παιζειβστα χείλη του.

Ααα όχι δεν περνάει αυτό σε εμένα.

"Θέλω να ξέρω γιατί ανταλλάξετε τόση ώρα βλέμματα μεταξύ σας λες και δεν μπορώ να σας δω και εσυ" είπα και κουνησα το δάχτυλο μου μπροστά στο πρόσωπο του Χρήστου " πες μου γιατί δεν έχεις βάλει τον κωλο σου κάτω τόση ώρα και στριφογυριζεις στη θέση σου" είπα και τους κοίταξα έναν έναν περιμένοντας απαντησεις.

Babysitting the bad boy's little brotherWhere stories live. Discover now