Κεφάλαιο 11

7.1K 525 36
                                    

Έχετε δει στις ταινίες που η κοπέλα βρίσκεται ανάμεσα σε δυο άντρες που παλεύουν για την αγάπη της;  Ναι αυτό ειναι που ΔΕΝ συμβαίνει αυτή τη στιγμή.

Εδώ είμαι μπροστά από τον Φοίβο και τον Χρήστο με τον ένα ( τον Φοίβο ) να με κρατάει από την μέση και με τον άλλο ακριβώς μπροστά μου να μας κοίταει ( ή μάλλον να κοιτάει τα χέρια του Φοίβου γύρω μου) δολοφονικά.

"Φοίβο δεν θα το ξαναπώ ασε την Ρία " είπε - όχι συγνώμη-γρύλισε ο Χρήστος στον Φοίβο. Αντίθετα με το χέρι του στην μέση μου συνέχισε να κοιτάει χαλαρά τον Χρήστο με ένα στραβό χαμόγελο. Μόλις όμως είδε πως ο Χρήστος ήταν έτοιμος να κάνει την κίνησή του με έσπρωξε πανω του και έτρεξε να κλειδωθεί στο μπάνιο.

Ο Χρήστος με πιάνει από τη μέση για να με σταθεροποιήσει και εγώ έβαλα τα χέρια μου στο στήθος του. Αμέσως τον κοιτάω και τον βλέπω να με κοιτάει ήδη. Καθαρίζω τον λαιμό μου και απομακρύνομαι ενώ εκείνος κοιτάει κάτω θυμωμένος.

Τι είναι αυτό σήμερα τέλος πάντων; Πριν προλάβω να τον ευχαριστήσω με διακόπτει.

" Τώρα σου αρέσει και ο Φοίβος; Δεν ήξερα ότι μπορείς να παίξεις και σε διπλό ταμπλό. Δεν σου έφτανε μόνο ο ' φίλος'σου στο πάρκο τώρα θες και τον φίλο μου " είπε ειρωνικά και εκεί είναι που τα είδα κόκκινα.

ΤΙ ΕΙΠΕ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ;

" Τι είπες; " τον ρώτησα ψύχραιμα αν και μέσα μου έβραζα.

Τα αγόρια από δίπλα μου έχουν μείνει με το στόμα ανοιχτό και ο Φίλιππος χτύπησε το μέτωπό του με το χέρι του.

Ναι την έκανε τη μαλακία του πάλι ο φιλαράκος σας. Αλλά θα του δείξω εγώ του παλιομαλάκα. Δεν με ξέρει καλά και ήλπιζα ότι δεν θα χρειαστεί να με μάθει.

" Δεν θα το ξαναπώ, δεν μου αρέσει να επαναλαμβάνομαι " είπε νευριασμένα.Αυτή τη φορά ήταν ο Γιώργος που χτύπησε το μέτωπό του με το χέρι του.

Και πριν πει κανείς τίποτα η γροθιά είχε βρει ακριβώς το στόχο της. Πάλι καλά που η μαμά επέμενε για τα μαθήματα πολεμικών τεχνών. Τα αγόρια με κοίταξαν με το στόμα ανοιχτό και ο Χρήστος προσπαθούσε να καταλάβει τι γινόταν κρατώντας το μάγουλό του όπου έπεσε η γροθιά μου. Όταν με κοίταξε περίμενα να μου ορμήσει αλλά δεν περίμενα να δω κάτι τέτοιο.

Με κοίταξε με κάτι βλέμμα σαν να τον ιντριγκάρω και με ένα άλλο συναίσθημα που δεν μπορούσα να τοποθετήσω. Αλλά όσο γρήγορα ήρθε τόσο γρήγορα έφυγε και στα μάτια του φάνηκε ο θυμός.

Έκανε δυο βήματα πιο κοντά μου και με κοιτούσε επίμονα κάνοντάς με να ξανά σκεφτώ τι είχα κάνει μόλις τώρα. Αλλά μετά τα λόγια του ήρθαν πάλι στο μυαλό μου και ένιωσα ακόμα πιο θυμωμένη.

Έμεινα στο σημείο που ήμουν και περίμενα να δω τι θα κάνει ή τι άλλο έχει ναι πει. Αλλά πριν κάνει οτιδήποτε κατάλαβε ότι τα αγόρια ήταν ακόμα εδώ καθώς προσπάθησαν να έρθουν προς το μέρος μου και τους είπε να πανε να πάρουν τον Φοίβο από το μπάνιο και να φύγουν. Εκείνοι άρχισαν να διαμαρτύρονται και έλεγαν ότι δεν μπορούν να μας αφησουν μόνους μας έτσι θυμωμένους αλλά ένα βλέμμα από τον Χρήστο και έτρεξαν και οι δυο να πάρουν τον Φοίβο.

ΚΟΤΕΣΣ!!!

Αφού έφυγαν ο Χρήστος γύρισε και με κοίταξε με επίμονο βλέμμα.

" Και τώρα οι δύο μας γατούλα " είπε και συνέχισε να με κοιτάει έντονα κάνοντας βήματα προς το μέρος μου.

Τι είπε μόλις τώρα. Γατούλα; ΓΑΤΟΥΛΑ! Ποιος νομίζει ότι είναι τέλος πάντων;!

"Τι εννοείς και τώρα οι δύο μας;  Γατούλη; " του είπα και εγώ ειρωνικά.

Τώρα βρισκόμαστε μερικά μέτρα μακριά με εκείνον να μου κρατάει το μπράτσο. Με κοίταξε και γέλασε.

Τώρα που βρίσκει το αστείο;  Αλήθεια έχει βαλθεί να με εκνευρίσει σήμερα!

"Γατούλης εε;;Μμ δεν είναι και άσχημο.Αλλά δεν είμαστε εδώ για αυτό " είπε και συνέχισε να με κοιτάει.

"Ωωω και γιατί ακριβώς είμαστε εδώ;  Για την μπουνιά που έφαγες και σου άξιζε δικαιωματικά; " του είπα και εγώ.

"Μην με προκαλείς γατούλα. Ξέρεις ότι έλεγα την αλήθεια" είπε και αλήθεια αυτό ήταν πολύ λυπηρό γιατί μπορεί να είναι ένας κάφρος αλλά δεν πίστευα ότι κρίνει έτσι τους ανθρώπους.

Έτσι μου έρχεται να τον ξαναχτυπήσω και αυτό πήγα να κάνω αλλά μου κρατούσε ήδη το μπράτσο και το απέτρεψε.

Παλιομπασταρ- δεν πρόλαβα να ολοκληρώσω τη σκέψη μου γιατί άρχισε να μιλάει.

"Δεν νομίζω να θες να ξανακάνεις το ίδιο λάθος γατούλα" είπε έντονα. Άρχισε να χάνει τον έλεγχο από τα νεύρα του. Ωραία γιατί όταν με ρωτήσουν γιατί τον σκότωσα θα πω ότι ήταν αυτοάμυνα.

"Θα σου πω κάτι και βάλτο καλά στο μυαλό σου αν υπάρχει τουλάχιστον" είπα και με αγριοκοίταξε αλλά εγώ συνέχισα "μην βάζεις ταμπέλες σε ανθρώπους που δεν ξέρεις και εγώ δεν είμαι σαν αυτές που κάνεις παρέα και πίστεψέ με ούτε θέλω να γίνω. Αλλά αν ξαναπείς κάτι για εμένα ή δικούς μου ανθρώπους θα σου τα κόψω και θα στα δώσω να τα φας παλιομαλ-" δεν πρόλαβα να πω κάτι άλλο γιατί τα χείλη του άγγιξαν ίσα ίσα τα δικά μου και μου κόπηκε η ανάσα.

Με κοίταξε άλλη μια φορά και μόλις πήγε να κολλήσει τα χείλη του με τα δικά μου, άνοιξε η εξώπορτα και μπροστά της στεκόταν η Λίζα να μας κοιτάει.

Όχι πάλι.....

~~~~~~~~~~~~~~~
Το ξέρω είμαι πολύ καλή τρίτο update μέσα σε μια μέρα ♥

Ποια λέτε να είναι η αντίδραση της μαμάς του Χρήστου;



Babysitting the bad boy's little brotherWhere stories live. Discover now