Κεφάλαιο 3

8.2K 594 16
                                    

Έχει περάσει σχεδόν μια εβδομάδα από τότε που ξεκίνησα να κρατάω τον Άλεξ και μέχρι στιγμής όλα πάνε μια χαρά. Τώρα είμαι έξω από την πόρτα και περιμένω κάποιον να μου ανοίξει. Ξαναχτυπάω και πριν προλάβω να κατεβάσω το χέρι μου ανοίγει απότομα η πόρτα.

Ο Χρήστος στέκεται μπροστά μου με μια πετσέτα δεμένη γύρω από τη μέση του και μια άλλη σκουπίζει τα μαλλιά του. Τι είναι αυτό με αυτό το παιδί και τις πετσέτες;

- Συνέχεια έτσι πρέπει να σε πετυχαίνω; τον ρωτάω και μπαίνω μέσα στο σπίτι.

- Γιατί δεν σου αρέσει αυτό που βλέπεις; με ρωτάει και μου κλείνει το μάτι.

- Όχι, η αλήθεια είναι ότι έχω δει και καλύτερα, του απαντάω και γυρίζω να τον κοιτάξω.

Εκείνη την στιγμή πριν προλάβει να μου μιλήσει ακούμε γρήγορα βήματα και γυρίζουμε και οι δύο προς τις σκάλες. Εκεί βλέπω έναν Άλεξ να τρέχει κατά πάνω μου. Αμέσως ανοίγω τα χέρια μου και τον πιάνω στην αγκαλιά μου. Τον φιλάω στο μάγουλο και του χαμογελάω.

- Γεια σου Ρία, μου χαμογελάει και κοιτάει πρώτα εμένα και μετά τον Χρήστο. Τον ξέχασα αυτόν.

- Γεια σου όμορφε, του λέω και εγώ και του δίνω ακόμα ένα φιλάκι.

-Ωωω δύο φιλάκια στον Άλεξ και κανένα σε εμένα; Αυτό είναι άδικο! λέει ο Χρήστος και κάνει πως πληγώθηκε βάζοντας το χέρι του στην καρδιά του.

Ήμουν έτοιμη να του απαντήσω σε αυτό, αλλά ο μικρός με πρόλαβε.

-Ωω Ρία δώσε ένα φιλάκι και στον Χρήστο είναι πληγωμένος είπε με την μικρή φωνούλα του και φυσικά είναι τόσο αθώος που δεν κατάλαβε τι κάνει ο αδερφός του. Αλλά δε θα του περάσει. 

- Μα φυσικά γλυκέ μου, του είπα και τον άφησα να κάτσει στον καναπέ. Ο Χρήστος με κοιτούσε επίμονα και με απορία καθώς είμαι σίγουρη πως δεν περίμενε να δεχτώ έτσι εύκολα.

Προχώρησα κοντά του και πλησίασα πρώτα το αυτί του. 

- Θα μου το πληρώσεις αυτό. Αλλά πρώτα ας σου δώσω αυτό που θες, του είπα και τον ένιωσα να ανατριχιάζει από την ανάσα μου πάνω στον λαιμό του. 

Του άφησα ένα φιλί εκεί και μετά πλησίασα το μάγουλό του. Ευτυχώς που η τηλεόραση ήταν ανοιχτή και ο μικρός δεν κοιτάει εμάς γιατί αυτό δεν θα ήταν και το πιο σωστό θέαμα για ένα τρίχρονο. Τον πλησίασα και του έδωσα ένα φιλί στο μάγουλο ενώ ένιωσα τα χέρια του να κρατάνε την μέση μου.Χαμογέλασα και εκείνη την ώρα που πήγε να κάνει την κίνησή του απομακρύνθηκα και πήγα και έκατσα μαζί με τον Άλεξ.

Babysitting the bad boy's little brotherWhere stories live. Discover now