Κεφάλαιο 14

7.2K 515 7
                                    

Αποφάσισα σήμερα να περπατήσω μέχρι το σπίτι της Λίζας και τώρα προσπερνάω το πάρκο που πηγαίνουμε συνήθως με τον μικρό για να πάω στο σπίτι του.

Εκεί που περπατούσα άκουσα το όνομά μου και μόλις γύρισα είδα τον Παναγιώτη να έρχεται προς το μέρος μου.

Μόλις με έφτασε μου χαμογέλασε και εγώ του το ανταπέδωσα. Πήρε μερικές κοφτές ανάσες και τότε παρατήρησα τον ιδρώτα που έτρεχε από το μέτωπο στον λαιμό του και μετά να χάνεται στην μπλούζα του.  Φαίνεται ότι πήγε για τρέξιμο αν κρίνω από την άσπρη μπλούζα του που από τον ιδρώτα έχει κολλήσει πάνω του κάνοντας φανερούς τους κοιλιακούς του και την αθλητική βερμούδα που στέκεται χαμηλά στη μέση του.

Ω Παναγία μου...

Όταν κατάλαβα ότι τον κοιτούσα κοκκίνισα και μετά αντιλήφθηκα ότι τόση ώρα μου μιλούσε και με είχε δει σίγουρα γιατί είχε αυτό το πονηρό χαμόγελο στα χείλη του αν και δεν του πάει όσο πάει στον Χρήστο.

Ώπα Ρία φρένο εδώ! Δεν το σκέφτηκες αυτό!

".....ας σε πάρω μια αγκαλιά" είπε και με πλησίασε.

Εγώ αμέσως κατάλαβα τι γινόταν και άρχισα να κάνω μερικά βήματα πιο πίσω.

"Όχι Παναγιώτη είσαι ιδρωμένος" του είπα και έβαλα μπροστά τα χέρια μου.

"Ποιος; Εγώ; Τι λες τώρα Ρια; Πού βλέπεις τον ιδρώτα;" είπε και με μια κίνηση με είχε πιάσει στα χέρια του και με είχε σηκώσει στον αέρα στριφογυρίζοντας.

"Ιουυυ Παναγιώτη θα μυρίζω χάλια μετά" του είπα γελώντας. 

Εκείνος συνέχισε να γελάει και όταν πήγε να μιλήσει κάποιος καθάρισε τον λαιμό του. Γυρίσαμε και κοιτάξαμε το άτομο και

ΦΥΣΙΚΑ!!! Πώς θα πάει καλά η μέρα μου!( Σημειώστε τον σαρκασμό)

Ο Χρήστος βρισκόταν μπροστά μας με τα χέρια σταυρωμένα μπροστά από το στήθος του και αγριοκοίταζε μια εμένα και μια τον Παναγιώτη αλλά και τα χέρια του γύρω μου.

Τότε κατάλαβα ότι με είχε ακόμα στα χέρια του και καθάρισα τον λαιμό μου.  Αμέσως με κατέβασε και εγώ ίσιωσα λίγο την μπλούζα μου από την αμηχανία.

"Βλέπω περνάτε καλά" είπε ο Χρήστος σαρκαστικά.

"Βασικά εγώ ερχόμουν σε εσάς και βρήκα τον Παναγιώτη και μιλούσαμε.." είπα και κοίταξα με την άκρη του ματιού μου τον Παναγιώτη.

Babysitting the bad boy's little brotherWhere stories live. Discover now