1. bölüm

5.4K 229 50
                                    

Sabreden okuyucuların kazanacağı bir hikaye:) okumaya başladığınız tarihi buraya bırabailirsiniz

   Dünyada birçok türler vardı. Birçok boyut… vampirler, kurtlar, periler, büyücüler, norieler, elfler ve tüm bu türleri kapsayan en güçlü tür orlinler… dünya üzerinde 11 orlin yaşıyordu.

   ilk orlin lideri Abraham’dı ama sadece birkaç yüz yıl lider kaldı. Onun yerini felix aldı. Felix ve hilda’nın 50 asır önce bir kızları oldu. Kız lider işareti taşıyordu. O sıralarda da Victor ve Erza’nın da bir çocuğu olucaktı.

  Victor Asteria’nın liderlik işaretini gördüğünde içinde sakladığı kıskançlık tekrar ortaya çıktı. Kimsenin olmadığı bir zamanda Asteria’yı tapınaktan kaçırdı. Bebeği taşa çevirdi ve büyümesini durdurdu. Hilda ve felix kızlarını bulamayınca yıkıldı.

   Kızlarını çok seviyorlardı. Victor Asteria’nın sadece büyümesini durdurmuştu ama güçleri her yıl biraz daha büyüyordu. Victor ve Erza’nın ikiz oğulları olmuştu. Arlow… Arlow’dan birkaç ay sonra Abraham ve Mona’nın bir oğlu oldu. Arion… 50 asır sonra Victor’un büyüsü bozuldu.

   Asteria serbest kaldığında felix onu bulmuştu. Victor’un bunu yaptığı anlaşıldığında aralarında çok kanlı bir savaş oldu. Felix kazanmıştı ama Victor’u öldürmedi o cani değildi. Asteria’nın güvende olmadığını anladılar. Başka bir aileye verdiler. Aile güçlü olmalıydı ki Asteria’yı koruyabilsinler…

   Asteria’yı kökenlere verdiler. Bir anlaşma yapılmıştı. 18 yaşına giren Asteria tapınağa geri dönecekti. Felix çok düşündü şimla, Allein, Arion ve Arlow’u da başka aileye verdirtti. Böylece adaletli olucaktı. şimla, Arion, Allein ve Arion Asteria’nın gerçek kimliğini biliyorlardı bu yüzden felix onlara lanetli bir yemin ettirdi. Yemini bozarlarsa lanetleneceklerdi.

   şimla Asteria’ya düşman oldu. Arlow Asteria’nın gücüne aşık oldu. Allein ise Asteria’ya çok sadıktı. Arion… o Asteria’nın melezinin koruyucusuydu. Victor Asteria’yı çok aradı. Asteria sandığı Alice adındaki kıza olanları anlatmıştı.

   Alice’in üstüne Victor’da Abraham’da plan kurmuştu ama Abraham kısa zamanda vazgeçti. Victor’da kızın Asteria olmadığını anlayınca kızdan kurtulmaya çalıştı. En komik olanı kız Arlow ve Arion’un başına dert oldu. Kendini Asteria diye tanıtıyordu herkese.

  Asteria 18 yaşına geldiğinde… Ardenya tapınağına geri dönmek zorundadır. Orlinler sosyal varlıklar olduğu için tapınakta kullandıkları isimleri kullanamıyorlardı. Asteria’ya Elizabeth adı konulmuştu. Şimla’ya clara adı konulmuştu. Arlow’a James adı konulmuştu. Allein’e Harry adı konulmuştu. Arion’a Daniel adı verilmişti.

Asteria yani Elizabeth tüm bu olanlardan habersiz bir şekilde melez olduğuna inanıyordu. Hayatında her zaman bir melezin yapamayacağı şeyleri yaptığında bu durumu tüm türlerin melezi olduğuna bağlıyordu.

Vampir kökeni chris ve kurt kökeni Amanda’nın Elizabeth’ten büyük ikiz oğulları vardı ve birde Elizabeth’ten küçük bir kızları vardı. Kızın adı erica’ydı ve Elizabeth’ten oldukça nefret ediyordu. Elizabeth’i çoğu zaman kırsa da onu affediyordu hem de her seferinde…

--Medya elizabeth--

SAHTE MELEZWo Geschichten leben. Entdecke jetzt