6. bölüm

2.2K 169 34
                                    

Dolabımda 10 tane KURT KALBİ vardı!!

Odamda deli gibi dolaşıyordum. Bir yanda da ağlıyordum. Gizemli yabancı hemen beni odama çıkarmıştı. Şuan benim yatağımda oturuyordu. Biliyorum bu kadar yakın olmamalıydık ama kendim de bile değildim.

“birde bunu buldum” dedi elindeki siyah zarfı göstererek.

Ona doğru yürüdüm ve bende yatağıma oturarak hızlıca zarfı açtım.

“bu olayı fazla kurcalayan zeki meleze uyarı amaçlı bir hediyemdir…” yazıyordu.

Sinirle zarfı attım. Ağlamaya devam ediyordum. Gizemli yabancı  –evet bundan sonra ona öyle diyeceğim- attığım zarfı alıp okuduktan sonra buruşturup avucunun içinde tuttu. Birkaç saniye sonra kağıt yanmaya başladı.

“tüm bunlar olayı çözmeye çok yaklaştığın için mi? Ama sen olaya çözmeden önce suçu sana atmıştı” dedi.

“tahminim doğruymuş 2 kişiler” dedim sesim titrerken.

“hey, ağlamaya devam edersen nasıl güçlü görünmeyi düşünüyorsun?” dedi.

“ayrıca oda zeki olduğunu kabul ediyor bak, seni tehdit olarak görüyor, bu yüzden seni uyarı amaçlı korkutuyor” dediğinde gülümsedim.

“sen kimseyi görmedin mi? Ben gelmeden önce burdaydın” dediğimde ayağa kalktı.

“benim yaptığımı mı düşünüyorsun?” dedi.

Ondan şüphelenmem normal değil mi? Onu tanımıyordum! Spor salonunda da onu gördüm. Kimliğini saklıyor! Haklıyım! Ama sesi… çok kırgın çıkmıştı.

“öyle olsun! Sana yarım etmeye çalışan da suç zaten! Sen değer verilmeyi hak etmiyorsun” dedi ve ortadan kayboldu.

Onu durduk yere suçlamamalıydım! Eğer o olsa neden hala burda olsundu ki! dikkat çekmemek için olabilir miydi? İçimden bir ses ona güvenmemi söylüyordu.

Babamın bana verdiği ve sürekli taktığım kolyeyle oynamaya başladım. Uyku ağır basmıştı, ağlamak hep beni yorgun düşürüyordu. Onun topladığı saçı bozmak istemediğimden saçımı açmadan yattım. Ve hayatımda asla anlam veremeyeceğim cümleyi mırıldandım;

“umarım tekrar gelirsin çünkü ben sana gelemiyorum gizemli yabancı”

Sabah kalktığımda saçım başım dağılmıştı, ama dünki onun saçımı topladığı toka hala saçımdaydı. Tokayı saçımdan çıkardığımda tanıdık geldi.

Bu benim çok sevdiğim tokam da ama bunu birkaç ay önce kaybetmiştim? Bir dakika ben yastığımı da kaybetmiştim. Yastık nasıl kaybolur şimdi anladım. Gizemli yabancı alıyormuş!

Bana gerçekten değer veriyordu sanırım… ben onu olmayan bir şeyle suçlamıştım. Sıkıntıyla bir nefes verdim. Ona bağlanmamam gerekiyordu, yapma Elizabeth bunu kendine yapma. Onu sadece dün gördün!

Düşünceleri kafamdan atıp saçımı o tokayla toplayıp banyoya gittim. Yüzümü yıkadıktan sonra boynumdaki işarete baktım. Her sorduğum da bana bunun doğum izim olduğunu söylüyorlardı. Böyle belirgin doğum izi olur mu ki?

Gizemli yabancı doğum izimin kimsenin görmemesini söylemişti. O farklıydı. Benim 6. Hissim diğerlerinden güçlüyü ve onun iyi ve bana zarar vermeyeceğini hissediyordum.

Belki de ona bu kadar çabuk bağlanmamın nedeni de buydu. Daha fazla düşünmemeliydim, düşünme, düşünme!

Üstümü değiştirip ceketimi giydim çantamı da alıp evden çıktı. Okula gitmeye planlıyordum. Gizemli yabancı güçlü olmamı söylemişti ve bugün asla yapmayacağım şeyi yapacaktım.

SAHTE MELEZWhere stories live. Discover now