fifty five

10.3K 877 176
                                    


Sınır: 65 vote

O NASIL MEDYA (AĞLAYAN SURAT)

Bu arada Taehyung ficine de göz atarsanız çok sevinirim, ayrıca içimden bir ses Seokjin' e fic yaz diye tutturdu, ne yapsam bilmiyorum. Sizce yakışır mı?

Herkese iyi okumalar! 

İki gün geçti. 

Onsuz geçen koskoca iki gün.

Dayanılmazdı. Son zamanlarda her gün onun sıcaklığına o kadar alışmıştım ki, şimdi ondan ayrı kalmak bana çok koyuyordu. Sesini duyamamak, bir kez olsun sarılamamak içimi her geçen dakika daha da parçalıyordu. 

Beni kendisine alıştırmıştı bir kere. Şimdi ondan ayrı olmak dünyanın en kötü acılarından biriymiş gibi hissettiriyordu. Daha geçireceğimiz güzel günler vardı, biliyordum. 

Eğer giderse, ardından beni sürükleyeceğini de biliyordum. Onsuz nefes almak sadece bir kaç gün mümkün olabilirdi, daha fazla katlanamazdım. 

Ben öylece duvarın dibine sinmiş otururken, koridorun başından bana doğru yürüyen Namjoon' u gördüm. Yanıma geldi ve o da duvarın dibine sindi. Gözlerimi yerden çekip ona bakamadım, ama sesini duydum. 

'' Burada öylece oturmaya devam mı edeceksin? '' diye sorduğunda kafamı evet anlamında salladım. 

'' Kendine gel, Haru. '' diye sitemle konuştu. Ama kızmadığını biliyordum. Onun da uykusuzluktan yüzü mahvolmuştu, çocuklar ve benim gibi. 

Ama ben onların aksine, kendimi daha da hırpalıyordum. Yemek yemiyor, su içmiyor, uyumuyordum. Tek yaptığım bu koridorda öylece beklemekti. Belki benim varlığımı hissedip geri döner diye umut ediyordum, ama beklemek çok can sıkıcıydı. 

Sessizlik kafayı yedirtecek cinstendi. 

'' Onu o gün eski sevgilisiyle gördüm. '' diye konuştuğumda gözlerinin bana çevrildiğini hissedebiliyordum. İki gündür bu olayı hiçbirine anlatmamıştım. 

'' Tuvalete diye gitti, daha sonra gelmediği için ben de peşinden gidip onu kontrol etmek istedim. '' derin bir nefes alıp sustuğumda onun gözleri hala bendeydi. 

'' Gittiğimde eski sevgilisi onun yanındaydı. '' diye konuştum. '' Yanlarına gidecektim, fakat kız onu öpüyordu, oppa. '' 

'' Ciddi misin? '' diye sorduğunda, evet dedim sessizce. 

Bunları hatırlamak bana artık acı vermiyordu, çünkü şu an daha kötüsünü yaşıyor gibiydim. O resmen benim yüzümden ölümle pençeleşiyordu. 

'' Bunun için ona hesap sorabilirdim, ama sormadım. Öylece bırakıp gittim. '' dedim. 

'' Sonra? '' 

'' Ben koşarken arkamdan bana seslendiğini duydum. Peşimden gelirken ben hala ondan kaçıyordum. Hesap sorabilirdim, ama hiçbir şey söylemedim. '' dedim. Bir süre sustum, o da benim devam etmemi bekliyordu. 

'' Bana yetişecek korkusuyla karşıya geçmek için yola atladım, ama meğerse araba hızla benim üzerime geliyormuş. Benim adımı seslenirken, araba çarptıktan sonra bir anda kendimi yerde buldum. '' diye konuştum. Gözlerimden yaşlar düşmeye başlamıştı bile. 

'' Onun üzerindeydim. Benim yüzümde de yaralar vardı fakat o çok kötüydü oppa. '' Artık ağzımdan çıkan hıçkırıklara engel olamıyordum. '' Kan içindeydi. '' 

Namjoon kollarını bana doladıktan sonra beni kendisine çekti. Kafamı göğsüne gömdüğünde ağlamam şiddetlendi. Biri bana destek olmaya çalışsa bile ben daha çok ağlıyordum. 

lover | jungkookHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin