Hoofdstuk 3

2.7K 165 8
                                    

POV Denise

'Bedoel je de keuze waarvan jij denkt dat het beste is maar ik een verschrikkelijk idee vindt?' Hoor ik hem geschrokken zeggen. Ik haal mijn schouders op. 'Op een keer ga je dood, dus waarom niet nu? Mensen zijn der om je te kwetsen. Ik heb geen mensen nodig. Ik heb genoeg aan mezelf. Geef gewoon toe dat je niet om me geeft. Anders had je het echt allang tegen me gezegd over Zayn. Vertel me waarom Ni, vertel me waarom hij me heeft verlaten. Mijn hart opnieuw breekt. Waarom? Waarom opnieuw? Ben ik dan zo'n verschrikkelijk persoon? Tell me Niall, TELL ME.'

---

POV Niall

Het is verschrikkelijk om mijn bloed eigen zusje zo te zien. Tuurlijk was ik boos op Zayn. Maar het is goed gepraat. Tuurlijk haat ik het dat Zayn, Denise voor de zoveelste keer kwetst. Maar dit keer breekt het mij ook. Denise wou weer dood. Net als vroeger. Ik ben gewoon bang dat ze der niet meer is. Dat ze me verlaat in deze wereld. Waar mensen ombekend voor me zijn maar ik niet voor hun. 'Denise, i can't tell you. Zayn moet het vertellen.' Mompel ik. 'Tuurlijk Zayn weer, ik hoef die gast niet te zien. Nooit meer.' Hoor ik haar kwaad zeggen. 'Ik wil niet lullig doen, maar.. Ma heeft hem uitgenodigd voor morgen om de heledag hier te blijven. Ze wou jouw ''vriend'' wel even zien.' Mompel ik. Haar mond valt open.

POV Secret

'Ik heb meneer Moore vermoord.' Mompel ik en kijk naar mijn baas. Ze knikt en geeft me 300 pond. Dit is mijn dagelijkse werk. Ik doe mensen pijn, veel pijn. Ik zou het afschruwlijk vinden als mijn moeder word vermoord. Gewoon ineens. Zomaar. Door een wildvreemde. Dat klopt niet helemaal 100% want ik kende meneer Moore. Het was de vader van iemand uit mijn oude klas. Ik kan haar nooit meer in haar gezicht aankijken. Ik kan het gewoon niet meer. Ze was zo'n gelukkige meid. Ze was prachtig. Het ergste is nog dat ze mijn vriendin was. Als ik niet naar een andere school ging, zouden we nu nogsteeds vriendinnen zijn. Het doet me pijn om mensen zo ongelukkig te zien. Maar het moet. Ik moet het. Ik moet het van mezelf. Waarom? Ik ben verslaafd aan geld. Ik kan er niks aan doen, maar als ik iets in de winkel zie dat ik leuk vind, moet ik het hebben. Mijn moeder vraagt vaker hoe ik aan het geld kom, maar dan kom ik aan met: 'Het was een actie' of 'Ik heb nog geld van mijn krantenwijk.' Maar mijn moeder let ook niet zo heel veel op me. Stiekem ben ik daar wel blij mee. Maar ik moet het accepteren. Ik vind het fijn werken. Ik verdien veel. Maar of ik het leuk vind? No. 'Goedzo, ik heb een nieuwe opdracht voor je.' Ik luister aandachtig naar mijn baas. Haar stem kan soms zo schel der uitkomen als ze boos is. Daarom wil ik haar ook nooit boos zien. Ja.. Het is een vrouw. 'Familie Livingstone.' Ik knik en loop het oude pand weer uit. 'Bye Familie Livingstone.' Mompel ik en loop naar huis. Ik ken hun familie niet. Stiekem ben ik er blij mee. Ik vind het hartverscheurend om mensen op een begravenis te zien. Zeker als ze nog een heel leven voor zich hebben. Als ze nog kinderen hebben, neefjes, nichtjes of de rest van een familie. Ooit heb ik een oude oma vermoord. Het was mijn buurvrouw. Haar man heeft zelfmoord gepleegt. Puur omdat hij weer bij zijn vrouw wilt zijn. Ik was op hun begravenis. Ik keek om me heen. Allemaal mensen met tranen in hun ogen. Dat kwam door mij. Door mij zijn er 2 mensen weg van de wereld. Eerlijk gezegd wel veel meer.  Ik ben bang dat ik ooit dood ga door dit werk. Ik lijk misschien heel vrolijk bij vriendinnen. Bij mensen die me niet mogen hartstikke arrogant en als ik alleen ben? Dan ben ik hartstikke bang. Bang dat ooit iemand mijn echte gevoelens kent. Ik ben breekbaar of ik dat wil of niet. Ik ben bang.. Bang voor de toekomst. Bang dat mijn familie hier achter komt. Ik voel me schuldig tegen over mijn moeder. Volgens mijn moeder lijk ik op mijn vader. Qua gedrag, maar ze heeft me vertelt dat ze ging scheiden met mijn vader omdat hij gevaarlijk was. Dat hij gevaarlijke dingen deed. Ik schaam me dat ik het ook doe. Ooit zou ik een kogel krijgen. Recht door mijn kop. Ooit, als mijn vriendinnen weten wat ik doe.. Dan ben ik er geweest. Misschien zijn er mensen die bang voor me zijn? Maar ik ben bang om mensen kwijt te raken. Bang om ontdekt te worden wat ik doe.

-------------------

Wie is die POV Secret ;o.. ? Ik ben bang voor diegene wow. 

Deze week ga ik niet zoveel uploaden, ik heb in totaal 10 toetsen deze week.. 

EN OMG OMG OMG, ZAYN IS VANDAAG JARIG. HIJ IS 21 GEWORDEN, IK GA DOOOD. 

50 votes & 12 comments? :) x

Everything has changedWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu