Hoofdstuk 19

1.9K 145 36
                                    

POV Louis

''Waarom wil je dat?'' Zegt ze er snel achter. Ik haal mijn schouders op. Maar trek dan mijn mond open. ''Omdat jullie perfect zijn, omdat jij het beste verdient. Omdat jongens dromen ervan om met je te daten. Zayn is de gelukkige. Altijd al geweest.'' Ik kijk haar traag aan. ''Alleen Zayn wou dat. Noem 1 andere jongen die me leuk vind. Om hoe ik echt ben.'' Ze komt dichterbij. Ik haal diep adem. Ik hoefde er niet eens over na te denken. 'I, I love you who you are.'

---

POV Denise

Mijn mond valt open. What do he say? ''J-Je liegt.'' Stamel ik zacht. Hij schud 'nee'. Ik bijt op mijn lip. ''You do..'' Hij schud weer zijn hoofd. 'Nee Denise, nooit. Ik zou nooit tegen je liegen. Ik zal eerlijk zijn tegen je. Elke seconde, elke minuut, elk uur en elke dag.' Ik voel me zacht blozen. Louis is lief. Ja. Dat is hij. 'I love you Louis.' Hij glimlacht. ''D-Dus het is officeel zeg maar?'' Ik grinnik. ''I think so.'' En met dat voel ik zijn lippen op die van mij. 

*1 week later, bij het intervieuw*

''Dus, hoe gaat het jongens en Denise?'' De intervieuwer kijkt ons aan. ''Alles gaat wel oke, de WWA tour komt aan en Denise mag mee.'' Zegt Harry glimlachend naar haar. Ik glimlach ook. Waarom zou ik niet glimlachen? Ik ben samen met een van de liefste jongens ter wereld? Kon ik dat ooit bedenken voordat Niall bekend werd? Deze meid niet hoor. '''Maar Louis.. Jij en Denise?'' Ze kijkt ons lachend aan. Louis heeft zijn hand in die van mij en knijpt er zacht in. ''We zijn samen.'' Lacht Louis. Ik lach ook. Louis drukt een kus in mijn wang. Ik bloos. ''Urlg, kan dat ergens anders?'' Hoor ik Liam overdreven zeggen. Ik begin te grijnzen. ''Retweet Liam.'' Hoor ik Zayn zacht zeggen. Ik bijt op mijn lip om niks te zeggen over hem en Alli. Gewoon je inhouden Denise. Gewoon doen. Ook Louis probeert waarschijnlijk zich in te houden. ''Zayn, dus je vind het niet leuk dat je ex vriendin en je beste vriend daten?'' Vraagt die vrouw. Die net alles ook mee kreeg en waarschijnlijk de spanning tussen ons voelt. Ze komt nu enorm over alsof ze juist wilt stoken tussen ons. Maarja. ''Ex-beste vriend bedoel je.'' Zegt hij zonder emotie. De intervieuwer kijkt hem vragend aan. ''Waarom zijn jullie geen beste vrienden meer dan?'' Ze kijkt Louis en Zayn een voor een aan. Met dat loopt Zayn weg. Weg van het podium, naar backstage. 

..

..

Doei Zayn?

Gek genoeg zegt iets in me dat ik achter hem aan moet.. Ik sta ik op. ''Wat ga je doen?'' Hoor ik Louis vragen. Ik zucht. ''Praten met Zayn.'' Ik kijk Niall aan. Hij knikt. ''That's my sister.'' Ik glimlach naar hem en kijk Louis ook eventjes aan. Hij kijkt niet al te blij. Maar hij is ook niet verdrietig of boos. Denk ik.. Ik draai me om en loop ook backstage. 'Waar is Zayn?' Vraag ik aan de eerste beste persoon die ik tegen kom. Het is een lange man, bruin haar en ik schat hem in de 40. ''Parkeerplaats.'' Ik knik en loop naar de uitgang. De dichtsbijzijnde die me brengt naar de parkeerplaats. Ik zie hem zitten op een bankje. Ik loop naar hem toe. Hij ziet me niet want hij zit met zijn rug naar me toegekeerd.  ''I-I'm sorry Zayn.'' Hij draait zich om. We kijken elkaar recht in elkaars ogen aan. Hij reageert niet. Het enige wat hij doet is me aankijken. Hetzelfde doe ik ook. Hij staat op en loopt naar me toe. Ik kijk omlaag. Naar mijn zwarte All Stars. Omdat ik bang ben voor hem. Ik ben bang voor mijn ex. Ja.. Dan voel in ineens zijn armen om mij heen. Hij trekt me naar zich toe. Ik sla ook mijn armen om hem heen. Het voelt goed om Zayn weer in mijn armen te hebben. Net als vroeger. De tranen stromen over mijn wangen heen. Ik weet nu pas wat ik heb gemist. Wat ik de afgelopen week heb gemist. De liefde van Zayn. ''Don't cry babe, I'm here.'' Ik bijt op mijn lip. Ik ben Zayn's ''babe'' niet. Maar waarom.. Waarom vind ik het niet erg dat hij het zegt? Waarom voel ik mezelf tintelen. Waarom.. Waarom voel ik me nu niet schuldig tegen over Louis? Tell my why. ''Het spijt me Denise, voor alles. Voor mij, voor onze ruzie's, voor mijn woorden. Maar vooral om Alli.'' Fluisterd hij zacht in mijn oor. Nogsteeds hebben we elkaar vast in onze armen. Weer komen de tranen. Hoe heb ik het de laatste weken overleefd zonder deze jongen? Deze jongen die 2 kanten heeft. De 1 waar meisjes als een blok voor hem vallen. En die andere. Die ene die mensen om hem heen kwetst. Dat mensen breekt. De jongen die je laat voelen dat je het waard bent.. Terwijl dezelfde jongen je ook kan laten voelen, dat als je dood bent.. Dat niemand het boeit. Het zit allemaal in 1 jongen. Maar toch.. Ze zijn zo verschillend.

''Is de oude Zayn terug?'' Vraag ik zacht. Zayn en ik staan nu nogsteeds op dezelfde plek alleen hebben we elkaar losgelaten. Ik ben uitgehuild. Hij bijt op zijn lip. ''Nee.'' Zegt hij zacht. Ik kijk hem aan. ''Ik wil het echt, believe me.. Maar het is niet dat hij ineens weggaat. Het is een deel van mij. Een deel van vroeger. Een deel dat nooit weggaat. Het zal er altijd zijn.'' Ik knik. 'I understand.' Ik glimlach naar hem. Hij glimlacht ook naar mij. We kijken elkaar strak aan. ''Denk je dat we ooit.. Ooit nog bij elkaar komen?'' Vraagt hij dan uiteindelijk. Ik haal mijn schouders op. ''Misschien wel. Heel misschien. Maar ik date nu met Louis. En ik ben gelukkig met hem. Maar dat betekent niet dat ik je ben vergeten.'' Zucht ik zacht. Hij knikt. Tuurlijk ben ik hem niet vergeten. Hij is de aller eerste jongen die me echt vlinders heeft laten voelen. Het ergste is nog, dat die vlinders nooit gestopt zijn.

--------

Heb hem zo lang mogelijk gemaakt. Dus I hope you like it? :D

Denken jullie dat Zayn en Denise ooit bij elkaar komen? Of is het Louise foreveeeeeer? :) 

''JIJ kan dat bepalen.'' Dat is echt zo'n reclame tekst dat je moet stemmen/commenten whatever. Maar het is wel zo. Ik kijk naar  i e d e r e e n s comment. Daardoor weet ik ook wat jullie willen.. Mja, 

Vote

Comment

Fan

PLAATS WAT OP MIJN PRIKBORD? ;D

Everything has changedWhere stories live. Discover now